Dáwid Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ott nem ezzel volt baj, hanem felforraltam a fékfolyadékot :) Ki adott neked ilyen cuccokat? :D Alád csak rudas-dobféket lehet tenni, azt nem rontod el B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Miért, Zotya próbálta már a hangsebességre kapcsolást az astrával. Csak pont volt előtte egy szerencsétlen autós :D Éppen padlóztam a Sólymot amikor elém keveredett egy birodalmi gép: :) Ki adott neked ilyen cuccokat? :D Alád csak rudas-dobféket lehet tenni, azt nem rontod el :D B) Kivágni a taposót egy fatuskót neki oszt had tapossa, ha leér az útra fékez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Éppen padlóztam a Sólymot amikor elém keveredett egy birodalmi gép: [kép] ÉS melyik vagy te a képen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 ÉS melyik vagy te a képen? :D Jobb 1-ben a szőrös :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Jobb 1-ben a szőrös :D Tudom ám, én vagyok a másik :D zotya tiltásig pörgette a Falcont... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Tudom ám, én vagyok a másik :D zotya tiltásig pörgette a Falcont... :) Menekült a birodalmiak elől, hát jóhogy B) Nyomni kellett neki, vagy utolérik a birodalmi corsák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 zotya tiltásig pörgette a Falcont... :D ÁÁÁ. Kitoltak vele, mert kikapcsolták a hiperhajtóművet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 ÁÁÁ. Kitoltak vele, mert kikapcsolták a hiperhajtóművet. :D Nem baj, egy féltengely csere megoldotta :D Menekült a birodalmiak elől, hát jóhogy :D Nyomni kellett neki, vagy utolérik a birodalmi corsák :) Az, Darth Vader is vépávert használ... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Nem baj, egy féltengely csere megoldotta :D Az, Darth Vader is vépávert használ... :D Bezzeg a "Sötét nagyúr" (hogyafrancba hívták? B) ) már elektromos, azért szórja a szikrákat meg villámokat, nem kell a vépáver :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Bezzeg a "Sötét nagyúr" (hogyafrancba hívták? :D ) már elektromos, azért szórja a szikrákat meg villámokat, nem kell a vépáver :D Palpatine... vagy neked Szűcs Sándor... :) Hát igen, de Vader nagyúrnak kell a powerbox, hogy utolérje a lázadókat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Bezzeg a "Sötét nagyúr" (hogyafrancba hívták? :) ) már elektromos, azért szórja a szikrákat meg villámokat, nem kell a vépáver :D Ez igaz. És sem a Falconon, sem a birodalmi cirkálókon nem láttam konnektort. Mi van, ha lemerül szikráztatójuk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 És sem a Falconon, sem a birodalmi cirkálókon nem láttam konnektort. Mi van, ha lemerül szikráztatójuk? :D Hozzák az aggregátort... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Hozzák az aggregátort... :D Az gáz lenne, hogy éppen lézerkardoznak, és az egyiknek lemerül az akksi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Az gáz lenne, hogy éppen lézerkardoznak, és az egyiknek lemerül az akksi. :D Lehet, hogy van rajta kurbli meg dinamó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Lehet, hogy van rajta kurbli meg dinamó... :D Bammeg, mire feltekeri, nem csak feje és karja nem lesz, de a háború is véget ér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Bammeg, mire feltekeri, nem csak feje és karja nem lesz, de a háború is véget ér. :D Akkor nem tudom, rá kell tenni a töltőre előző este két garnitúra akksit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Akkor nem tudom, rá kell tenni a töltőre előző este két garnitúra akksit... :D Jah, Duracell-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 a LEDek keveset fogyasztanak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ez igaz. És sem a Falconon, sem a birodalmi cirkálókon nem láttam konnektort. Mi van, ha lemerül szikráztatójuk? :D Napelemes téma kizárva...? :D a LEDek keveset fogyasztanak! B) Nem is termelnek hőt. Úgyhogy a vágás kizárt velük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 a Kis-Pál Pistikének küldöm! Pusz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 a Kis-Pál Pistikének küldöm! Pusz! Nekem nem is küldesz? Hát Bástya elvtárs az már szart ér? Őt már meg sem akarják gyilkolni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Napelemes téma kizárva...? :D Nem is termelnek hőt. Úgyhogy a vágás kizárt velük. :D a fénykard sem termel hőt...különben elhajítanák ...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 a fénykard sem termel hőt...különben elhajítanák ...:D Nem tudhatod. Sosem fogtál még... Vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Nekem nem is küldesz? Hát Bástya elvtárs az már szart ér? Őt már meg sem akarják gyilkolni? :D Te nem jársz arra,amerre én. :D Meg azért mást is szoktál írni, nem 10/10 hsz-ed az én fikázásomról szól... Kíváncsi lennék mi a problémája velem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Nem tudhatod. Sosem fogtál még... Vagy? :D Miért? Láttad már, hogy önmaguktól csak úgy elhajítanák sziszegve? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts