Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Kitalpalták. :D :D :)

20110518210.jpg

A baleseti segélykocsinak sem kellett túl messze mennie... (piros teherautó). Amúgy ez a 25 tonnás baleseti daru. Havi karbantartás és próbaemelés megvolt. B)

Elküldve
Na, csak sikerült feldönteniük? :D Legalább volt egy kis látnivaló :D

Nem tudom mit csináltak. Én csak odamentem és kérdeztem, hogy "kitalpaltátok?". :) vették a lapot természetesen. B) amúgy egy másik daruval rakták vissza. :D

Elküldve
Nem tudom mit csináltak. Én csak odamentem és kérdeztem, hogy "kitalpaltátok?". :D vették a lapot természetesen. :) amúgy egy másik daruval rakták vissza. B)

Unatkoztak, megnézték fel tudják-e borítani. Fel tudták. :D

Elküldve
Milyen volt a bejelentés? Tűzoltóság, jöjjenek, felborult egy daru! Kint van a gép, ha végzett megy oda...Na azt kötve hiszem! :D

Saját magát is kiemelhette...mint ama nevezetes herceg! :D :)

Elküldve

Nahh tegnap apám kitolat a garázsból a Zafírával nézem miért van a bal ködlámpa kb 3-4cm-ert beljebb az egyik fele. Erre meg mutatja valami barom valszeg beletolatott mert lökös lenyomva a festék, műanyag a tetején mélyen meghúzva , ködlámpa beljebb, lökös oldala kb 2cm-er lejebb. A jó k*rva anyját annak a b*romnak aki így otthagy valamit...

Elküldve
Nahh tegnap apám kitolat a garázsból a Zafírával nézem miért van a bal ködlámpa kb 3-4cm-ert beljebb az egyik fele. Erre meg mutatja valami barom valszeg beletolatott mert lökös lenyomva a festék, műanyag a tetején mélyen meghúzva , ködlámpa beljebb, lökös oldala kb 2cm-er lejebb. A jó k*rva anyját annak a b*romnak aki így otthagy valamit...

De neki így volt olcsóbb... :D

Sajnálom a gépet.

Lassan már csak t72-sel szabad kimenni az utcára..

Elküldve
Azért arra rájöttem, hogy ha ütöm-vágom a kocsit, akkor hamarabb bemelegszik...

Mert a kalapács által elhajlított lemez felmelegszik, és a flexkorong is hőt termel miközben vág. :D

Elküldve
Mert a kalapács által elhajlított lemez felmelegszik, és a flexkorong is hőt termel miközben vág. :D

A flex az súrlódással termel hőt...:)

De a járgány simán veszi a fordulatot tiltásig...csak ezek a b_zi kínai gumik csúsznak nagyon... :D

Elküldve
A flex az súrlódással termel hőt...:)

De a járgány simán veszi a fordulatot tiltásig...csak ezek a b_zi kínai gumik csúsznak nagyon... :D

Parada is kapar végig fordulaton... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.