beligrom Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 De ha már vérebekről van szó, mutatok én is egy "kislányt", a család szeme-fényét: http://pics.coldline.hu/pics/236959-20110518-kVfGQ3.jpg http://pics.coldline.hu/pics/236960-20110518-ARRgC1.jpg :D :D :) szép kiscsaj, Coco lájkolná a fosóját B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 szép kiscsaj, Coco lájkolná a fosóját B) baromállat :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Kitalpalták. :D :D :) A baleseti segélykocsinak sem kellett túl messze mennie... (piros teherautó). Amúgy ez a 25 tonnás baleseti daru. Havi karbantartás és próbaemelés megvolt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Kitalpalták. :D :D :) ]http://komike.coldline.hu/images/N95/20110518210.jpg A baleseti segélykocsinak sem kellett túl messze mennie... (piros teherautó). Amúgy ez a 25 tonnás baleseti daru. Havi karbantartás és próbaemelés megvolt. :D Na, csak sikerült feldönteniük? :D Legalább volt egy kis látnivaló B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Na, csak sikerült feldönteniük? :D Legalább volt egy kis látnivaló :D Nem tudom mit csináltak. Én csak odamentem és kérdeztem, hogy "kitalpaltátok?". :) vették a lapot természetesen. B) amúgy egy másik daruval rakták vissza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Nem tudom mit csináltak. Én csak odamentem és kérdeztem, hogy "kitalpaltátok?". :D vették a lapot természetesen. :) amúgy egy másik daruval rakták vissza. B) Unatkoztak, megnézték fel tudják-e borítani. Fel tudták. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Unatkoztak, megnézték fel tudják-e borítani. Fel tudták. :D F?sza túlóra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Kitalpalták. :D :D :) http://komike.coldline.hu/images/N95/20110518210.jpg A baleseti segélykocsinak sem kellett túl messze mennie... (piros teherautó). Amúgy ez a 25 tonnás baleseti daru. Havi karbantartás és próbaemelés megvolt. B) "Így dőlnek el a dolgok..." :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 "Így dőlnek el a dolgok..." :D :D Főnök. Előre menjek vagy hátra? - Mittudomén. döntsd el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Főnök. Előre menjek vagy hátra? - Mittudomén. döntsd el. :D gondolod, hogy döntésképes volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 gondolod, hogy döntésképes volt? :D Volt már hasonló:Klikk! Na ezt mivel emelték fel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 gondolod, hogy döntésképes volt? :D Dűlőre jutott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Volt már hasonló:Klikk! Na ezt mivel emelték fel? :D másik daruval. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 másik daruval. :D Milyen volt a bejelentés? Tűzoltóság, jöjjenek, felborult egy daru! Kint van a gép, ha végzett megy oda...Na azt kötve hiszem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Milyen volt a bejelentés? Tűzoltóság, jöjjenek, felborult egy daru! Kint van a gép, ha végzett megy oda...Na azt kötve hiszem! :D Saját magát is kiemelhette...mint ama nevezetes herceg! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Saját magát is kiemelhette...mint ama nevezetes herceg! :D :D báró B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 báró :) :D az mindegy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Nahh tegnap apám kitolat a garázsból a Zafírával nézem miért van a bal ködlámpa kb 3-4cm-ert beljebb az egyik fele. Erre meg mutatja valami barom valszeg beletolatott mert lökös lenyomva a festék, műanyag a tetején mélyen meghúzva , ködlámpa beljebb, lökös oldala kb 2cm-er lejebb. A jó k*rva anyját annak a b*romnak aki így otthagy valamit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Nahh tegnap apám kitolat a garázsból a Zafírával nézem miért van a bal ködlámpa kb 3-4cm-ert beljebb az egyik fele. Erre meg mutatja valami barom valszeg beletolatott mert lökös lenyomva a festék, műanyag a tetején mélyen meghúzva , ködlámpa beljebb, lökös oldala kb 2cm-er lejebb. A jó k*rva anyját annak a b*romnak aki így otthagy valamit... De neki így volt olcsóbb... :D Sajnálom a gépet. Lassan már csak t72-sel szabad kimenni az utcára.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Azért arra rájöttem, hogy ha ütöm-vágom a kocsit, akkor hamarabb bemelegszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Azért arra rájöttem, hogy ha ütöm-vágom a kocsit, akkor hamarabb bemelegszik... Mert a kalapács által elhajlított lemez felmelegszik, és a flexkorong is hőt termel miközben vág. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Mert a kalapács által elhajlított lemez felmelegszik, és a flexkorong is hőt termel miközben vág. :D A flex az súrlódással termel hőt...:) De a járgány simán veszi a fordulatot tiltásig...csak ezek a b_zi kínai gumik csúsznak nagyon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 A flex az súrlódással termel hőt...:) De a járgány simán veszi a fordulatot tiltásig...csak ezek a b_zi kínai gumik csúsznak nagyon... :D Parada is kapar végig fordulaton... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Parada is kapar végig fordulaton... :D kettesben sikerül az 1.6-nak azért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 kettesben sikerül az 1.6-nak azért? :D soso :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts