spzoli Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Az tényleg nagyobb szívás, mint a sima nagyszemcsés korom :D ...és milyen rohadt büdös :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Day, vagy ki még ért hozzá: ha az ember újratelepíti a Firefoxot, de nem importálta át az első indításkor a Kedvenceket az Explorerből, azt később még lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Day, vagy ki még ért hozzá: ha az ember újratelepíti a Firefoxot, de nem importálta át az első indításkor a Kedvenceket az Explorerből, azt később még lehet? Ott van a Fájl menüben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Ott van a Fájl menüben :D LOL ... köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Day, vagy ki még ért hozzá: ha az ember újratelepíti a Firefoxot, de nem importálta át az első indításkor a Kedvenceket az Explorerből, azt később még lehet? Sztem a "Beállítások/Sync" fülön lehet megcsinálni...bár teljesen nem vagyok benne biztos. :D Szerk: Akkor rosszul tudtam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 http://m.blog.hu/2p/2perc/image/2percmazli.gif :D Heh, ez egy kicsit felturbózott változata annak, amit én láttam. Az ugyan ez a "kép" annyi különbséggel, hogy csak 1 autó akarja elütni :D Megtaláltam a videót róla: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Heh, ez egy kicsit felturbózott változata annak, amit én láttam. Az ugyan ez a "kép" annyi különbséggel, hogy csak 1 autó akarja elütni :) Megtaláltam a videót róla: Áhh, alig van különbség B) :D Nem mintha a szimpla verziónál is nem sz.rtam volna össze magam kétszer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Kis történelem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Erre a Bibliára gondoltál? :D hasonló :D :) B) valakinek am. van tippje hogy a tetőkárpitot mivel ragasszam vissza? 8-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 hasonló :D :D :) valakinek am. van tippje hogy a tetőkárpitot mivel ragasszam vissza? 8-) Nekem arra van tippem, hogy az " " részt töröld ki a linkből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 hasonló :D :D :) valakinek am. van tippje hogy a tetőkárpitot mivel ragasszam vissza? 8-) Hőálló kárpitragasztó B) Kárpitok, műbőrtetők, tetőkárpitok, szigetelések kimondottan a hő hatásának kitett felületekre történő felragasztásához. Alkalmazása történhet ecsettel, szivacsecsettel, ragasztó pisztollyal, fára, kartonra, acélra alapozott és festett felületre egyaránt. Erősebb kötés érdekében hordjuk fel mindkét ragasztandó felületre, várjunk 10-15 percet, s mikor a felület tapinthatóan száraznak tűnik, nyomjuk egymásba erősen! Ezen a helyen tudod megrendelni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 "hasonló :D :) B) valakinek am. van tippje hogy a tetőkárpitot mivel ragasszam vissza? 8-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 P.csába!!!!! Elhagytam az egyik felniközepem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 P.csába!!!!! Elhagytam az egyik felniközepem.... :D Rá se ránts.... Ha neked nincs, nekem van esztergályos barátom! Megoldjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Rá se ránts.... Ha neked nincs, nekem van esztergályos barátom! Megoldjuk :D Köszi...de te nem a központosító gyűrűre gondoltál,mert nekem a márkajeles bepattintós műanyag közép tűnt el... Azt is tudsz esztergáltatni??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Köszi...de te nem a központosító gyűrűre gondoltál,mert nekem a márkajeles bepattintós műanyag közép tűnt el... Azt is tudsz esztergáltatni??? :D Na ezt most sértésnek veszem :D A tehermentesítőgyűrűt elég nehézkes lenne elhagyni...annyira azért nem vagyok fényező, hogy ezt ne tudjam :) :D és igen, márkajeles bepattintós műanyagot is tudok esztergáltatni. Csak kell egy eredeti..tudod amit odaadok az esztergályosnak, hogy ilyen kell :D Vagy ha nagyon bonyolult leutánozni, csináltatok 4 eredetit..... Vágod a borsót? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Na ezt most sértésnek veszem :D A tehermentesítőgyűrűt elég nehézkes lenne elhagyni...annyira azért nem vagyok fényező, hogy ezt ne tudjam B) :D és igen, márkajeles bepattintós műanyagot is tudok esztergáltatni. Csak kell egy eredeti..tudod amit odaadok az esztergályosnak, hogy ilyen kell :D Vagy ha nagyon bonyolult leutánozni, csináltatok 4 eredetit..... Vágod a borsót? :D :D Bocs,nem akartalak megbántani.....nem tudtam hogy műanyagból is lehet esztergáltatni ilyesmit,laikus vagyok ebben a témában.. ....Nagyon jó lenne 4 új mert akkor nyugodtan elhagyhatnék még 3-at... :D El tudom valahogy juttatni hozzád az egyik eredetit?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Na ezt most sértésnek veszem :D A tehermentesítőgyűrűt elég nehézkes lenne elhagyni...annyira azért nem vagyok fényező, hogy ezt ne tudjam :) :D és igen, márkajeles bepattintós műanyagot is tudok esztergáltatni. Csak kell egy eredeti..tudod amit odaadok az esztergályosnak, hogy ilyen kell :D Vagy ha nagyon bonyolult leutánozni, csináltatok 4 eredetit..... Vágod a borsót? B) :D Kemény vagy csoki... És mi pénzért csinálnak egy ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Kemény vagy csoki... És mi pénzért csinálnak egy ilyet? "Laller, ne égesd már magad"! :D :) Asszem 500Ft/darab. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Bocs,nem akartalak megbántani.....nem tudtam hogy műanyagból is lehet esztergáltatni ilyesmit,laikus vagyok ebben a témában.. ....Nagyon jó lenne 4 új mert akkor nyugodtan elhagyhatnék még 3-at... :D El tudom valahogy juttatni hozzád az egyik eredetit?? :D Írtam PÜ-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 már elég késő van és nemnagyon látok, ez egy korza? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Hőálló kárpitragasztó :D Kárpitok, műbőrtetők, tetőkárpitok, szigetelések kimondottan a hő hatásának kitett felületekre történő felragasztásához. Alkalmazása történhet ecsettel, szivacsecsettel, ragasztó pisztollyal, fára, kartonra, acélra alapozott és festett felületre egyaránt. Erősebb kötés érdekében hordjuk fel mindkét ragasztandó felületre, várjunk 10-15 percet, s mikor a felület tapinthatóan száraznak tűnik, nyomjuk egymásba erősen! Ezen a helyen tudod megrendelni! Hajrá!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 már elég késő van és nemnagyon látok, ez egy korza? :D http://www.demotivalo.com/wp-content/uploa...ot_parkolas.png Nincs annyira késő. De szerintem is corsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sinyo Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Jó volt az Opel napok a Hringen na... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts