pszilaj Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Úgy gondoltam hogy következő télen kemény leszek, és szlikkekkel megyek neki, de még túl sok rajta a minta, fogyasztani kell :D Essél neki ráspollyal és akkor több benyád marad...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Úgy gondoltam hogy következő télen kemény leszek, és szlikkekkel megyek neki, de még túl sok rajta a minta, fogyasztani kell :D Az enyémről is fogy rendesen, de kezdek aggódni, hogy nem fogja kihúzni őszig... Rohamosan elkezdett kopni, valamint mind a 4 gumi oldalán megjelentek "foltok" (úgy néz ki, mintha mind a 4-et lehúztam volna a padkával, pedig nem is :) ) Ráadásul 110-től felfele remeg a kormány mint a fene (pedig ezt a télen még nem csinálta) De az biztos, hogy a következő nem Dayton lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Essél neki ráspollyal és akkor több benyád marad...:D Nem igazán fogy így sem :D Egészen elhanyagolható mennyiségű benzint fogyaszt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Nem igazán fogy így sem :D Egészen elhanyagolható mennyiségű benzint fogyaszt :) Ugyanannyit mint az enyém gázolajból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Nem igazán fogy így sem :D Egészen elhanyagolható mennyiségű benzint fogyaszt B) Igaz...neked olajkályhád van...:D Akkor meg legalább nem fog annyi kojtot a levegőbe nyomni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Igaz...neked olajkályhád van...:D Akkor meg legalább nem fog annyi kojtot a levegőbe nyomni! :) Következő autóm dízel nyomatékcsoda lesz. Lehetőleg DPF nélküli. Nekem tök bejön,hogy adok egy kövéret aztán okádja a kormot hátrafelé. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Következő autóm dízel nyomatékcsoda lesz. Lehetőleg DPF nélküli. Nekem tök bejön,hogy adok egy kövéret aztán okádja a kormot hátrafelé. :D Tegyél hátra egy tartályban szénport és mikor gázt adsz egy kicsit dobjál ki lapáttal... :) Tök olyan fíling lesz, mint a dízelkereplő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Következő autóm dízel nyomatékcsoda lesz. Lehetőleg DPF nélküli. Nekem tök bejön,hogy adok egy kövéret aztán okádja a kormot hátrafelé. :D Ez inkább trógerség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Ez inkább trógerség. :D én inkább úgy mondanám h elég roma :D mér nem irhatom le azt h ci gány? amikor segélyér kell menni akkor mind azt mondja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 én inkább úgy mondanám h elég roma :D mér nem irhatom le azt h ci gány? amikor segélyér kell menni akkor mind azt mondja.... De ez sem semmi... :D http://aztaqrva.hu/images/stories/pubb.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 De ez sem semmi... :D http://aztaqrva.hu/images/stories/pubb.jpg http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...4_7950605_n.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Következő autóm dízel nyomatékcsoda lesz. Lehetőleg DPF nélküli. Nekem tök bejön,hogy adok egy kövéret aztán okádja a kormot hátrafelé. :) ilyet akarsz mi? :D http://www.youtube.com/watch?v=C-_UUDKiBpM...feature=related Vagy ilyet? Ez a környezetbarát verda...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Következő autóm dízel nyomatékcsoda lesz. Lehetőleg DPF nélküli. Nekem tök bejön,hogy adok egy kövéret aztán okádja a kormot hátrafelé. B) ilyet akarsz mi? :D http://www.youtube.com/watch?v=C-_UUDKiBpM...feature=related Vagy ilyet? Ez a környezetbarát verda...:) Nos igen... Az ilyen fostos füstgép mikor odab@ssz az orrom alá ilyen büdös fekete retket, a következő lámpánál kitépném a kocsiból, és jól szájba verném! Útravalónak meg a seggébe dugnám a kipufogóját, meg a zöldkártyáját!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Ami nem látszik,mert olyan apró méretű korom az sokkal-sokkal veszélyesebb ám. :D És azokból rengeteg jön ki a DPF-el szerelt nagynyomású dízelekből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Következő autóm dízel nyomatékcsoda lesz. Lehetőleg DPF nélküli. Nekem tök bejön,hogy adok egy kövéret aztán okádja a kormot hátrafelé. :D Akkor javaslom a Kama3 típusú gépjárművet. Esetleg korabeli társait. 20-30at 5.be is viszi, csak maradjon meg mögötte az ember... (az a tipikus robogós hülyegyerek szivató... Utolér, mer te csak 40el mész, aztán felkapcsolsz 5dikbe és már nem is kell a tükör, mer úgyse látsz bent semmit...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Akkor javaslom a Kama3 típusú gépjárművet. Esetleg korabeli társait. 20-30at 5.be is viszi, csak maradjon meg mögötte az ember... (az a tipikus robogós hülyegyerek szivató... Utolér, mer te csak 40el mész, aztán felkapcsolsz 5dikbe és már nem is kell a tükör, mer úgyse látsz bent semmit...) IFA W50 is képes ugyanerre hátamögött 6tonna sóderral.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Az enyémről is fogy rendesen, de kezdek aggódni, hogy nem fogja kihúzni őszig... Rohamosan elkezdett kopni, valamint mind a 4 gumi oldalán megjelentek "foltok" (úgy néz ki, mintha mind a 4-et lehúztam volna a padkával, pedig nem is :D ) Ráadásul 110-től felfele remeg a kormány mint a fene (pedig ezt a télen még nem csinálta) De az biztos, hogy a következő nem Dayton lesz :D nekemis volt hasonló gondom de tavaszi gumizásnál a grammokat visszapakolták a felnikre amiket elszórtam és már tökkéletes.:) azelőtt 90nél elkezdett rázni.. 110től halálfélelmem volt... 130nál már a bibliáért nyúltam. most 150nél is simán fut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Igaz...neked olajkályhád van...:D Akkor meg legalább nem fog annyi kojtot a levegőbe nyomni! :) Az enyém nem füstöl. Mondjuk a Kölyök lehet hogy ma este után nem ezt mondaná, de ha sokáig megyek nagypapi stílusban, akkor az első 2 pörgetésnél, aztán szemmel látható cucc nem jön belőle :D Rábacott mert az első két pörgetés alatt 5 méteren belül tartózkodott mögöttem :D (és nekem kék matricám is van B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 nekemis volt hasonló gondom de tavaszi gumizásnál a grammokat visszapakolták a felnikre amiket elszórtam és már tökkéletes.:D azelőtt 90nél elkezdett rázni.. 110től halálfélelmem volt... 130nál már a bibliáért nyúltam. most 150nél is simán fut. Azért nálam annyira nem vészes a helyzet, hogy a Bibliáért nyúljak, főleg, hogy nem tartok a kocsiban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 nekemis volt hasonló gondom de tavaszi gumizásnál a grammokat visszapakolták a felnikre amiket elszórtam és már tökkéletes.:D azelőtt 90nél elkezdett rázni.. 110től halálfélelmem volt... 130nál már a bibliáért nyúltam. most 150nél is simán fut. Erre a Bibliára gondoltál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 ilyet akarsz mi? :D http://www.youtube.com/watch?v=C-_UUDKiBpM...feature=related Vagy ilyet? Ez a környezetbarát verda...:) Szmogriadónál végigmenni városba ilyen autóval, lehet néznének kicsit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Szmogriadónál végigmenni városba ilyen autóval, lehet néznének kicsit. :D Miért? Ráírja hogy BKV, és már nem is foglalkozik vele senki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Miért? Ráírja hogy BKV, és már nem is foglalkozik vele senki :D Meg amúgy is. Csak a DPF a veszélyes...abból meg ezekben a kolytokban nincs... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Meg amúgy is. Csak a DPF a veszélyes...abból meg ezekben a kolytokban nincs... :D Az tényleg nagyobb szívás, mint a sima nagyszemcsés korom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts