Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ma akkora emelkedőn kellett felmennem xii. kerületben, hogy comboval 1ben megszenvedtünk... :D

Az 240nm tud... :D

Velencén van egy olyan festékbolt, amihez egy olyan meredek út megy fel, hogy azt hittem, azon nem tudok felmenni. Aztán egyszer felmentem. El se tudom képzelni, hogyan aszfaltozták le...

Megosztás:

És, jobban megy tőle? Tényleg minden gúny és irónia nélkül kérdezem most. :D

Chiptuning topikban leírtam már.

Meg 3.ban fordult be fater az utcánkba ezelőtt egy ilyen mutatványtól jó ha nem fullad le. De boxxal simán húzott. Eddig két ember próbálta és mindenki szerint jól autózható lett a corsa tőle.

Megosztás:

Velencén van egy olyan festékbolt, amihez egy olyan meredek út megy fel, hogy azt hittem, azon nem tudok felmenni. Aztán egyszer felmentem. El se tudom képzelni, hogyan aszfaltozták le...

A finisher lánctalpas. Csak elbírta tolni felfelé a nyergest...

Megosztás:

Egyetértek!! Sőt...tovább megyek: 1.8 alatt nem vennék kocsit. Én is úgy voltam vele, hogy nem a teljesítmény a fontos, hanem a fogyasztás....aztán teltek múltak a hónapok, évek, és "kinőttem" a 90 pacit. (nem 60) Pedig ez a 90 paci átesett egy nem olcsó tuningoláson is, és mégis kevés.... Szerintem semmivel sem fogyaszt többet egy 1.8 16v mint az 1.4 16v.... Mert ahol az enyém kéri a 4-et, az 1.8 vígan dalolva elmegy 5-ben, kisebb fordulaton! Előzésről ne is beszéljünk.....Német autópályákon meg igen is jól jön egy 120-150 lovas gép :D !! Persze így is lenyomnak a bömbik meg a mercik mint a bélyeget, de a tunyingolt NDK-ás hülye gyerek a Trabijával már nem! :)

Komolyra fordítva a szót: Nagyobb motor, vagy kisebb/könnyebb kaszni :D Én erre szavazok!

Hjoe! Jöttél már haza Balatonfüredről Zirc felé? Közel 300méter szintkülönbség..... Akkor is 6.5-7liter lenne? A csopaki nosztorin és a rátóti 17-esnél még a 3-dik is kevés lenne 5 személlyel :D

Szerintem sem érdemes 1.4-et venni, főleg sok éveset. Tutti, hogy hajtották, nem is azért, mert állat vezette, hanem, mert egy elszámolt előzésnél nem a fordulatszám mérőt nézi, hanem, hogy beférjen. Én két hónapja vettem az Astra-mat. 1.6 alatt nem is néztem, sőt inkább 1.8. Nem a sok lóerő számított, hanem, hogy lehetőleg ne széthajtott legyen és beférjen a család. Abban reménykedtem, hogy egy nagy motorost azé' annyira nem hajtanak szét, mert minek. Nekem Caravan van 136 lóval, megy taposás nélkül is B) Szóval szerintem se nézz 1.4-et. Lehet kicsit kevesebbet eszik, de jó eséllyel eltaposták már. Nekem az átlag fogyi 8,5 max 9. Ebben van város, lakott területen kívül főút és autópálya is. Autópályán amúgy négyen, full csomival 130-cal 7,2 volt a fogyi. Ez természetesen csak az én véleményem... Sok sikert a vásárláshoz.

Megosztás:

Hellótok!

Olyat kérdeznék, hogy az Astra F műszerfala az mennyire hajlamos a repedésre? Mármint arra gondolok, hogy pár 10-en éves autó műszerfala a nyári melegben elég csúnyán meg tud repedezni. Mert ugye oké hogy veszek napellenzőt csak hogy az segít rajta vagy amúgy se repedne mert lényegében puhább anyagú mint jó pár fiatalabb autónak.

(F-é legalább bejön nem úgy mint pár újabb típusnak aminek olyan vacak "recegős" műanyag a műszerfal anyaga.)

:D

Megosztás:

Hellótok!

Olyat kérdeznék, hogy az Astra F műszerfala az mennyire hajlamos a repedésre? Mármint arra gondolok, hogy pár 10-en éves autó műszerfala a nyári melegben elég csúnyán meg tud repedezni. Mert ugye oké hogy veszek napellenzőt csak hogy az segít rajta vagy amúgy se repedne mert lényegében puhább anyagú mint jó pár fiatalabb autónak.

(F-é legalább bejön nem úgy mint pár újabb típusnak aminek olyan vacak "recegős" műanyag a műszerfal anyaga.)

Nem hajlamos repedezni. A vectra viszont igen.

Megosztás:

Huhh akkor megnyugodtam, bár majd lesz benne napellenző ha nem felejtem el kirakni, hogy legalább a kormány ne "égesse" meg a kezem. Az a baj a parkolóba ha meg a fa alá állok akkor meg a nyárfa ragacsos izéje folyik szét a kocsin szóval az se jó megoldás.

Megosztás:

Hellótok!

Eddig egy darabot láttam ami be volt repedezve, igaz, arról már a fényezés is leégett, meg a kormány is hólyagos volt... kb. 10 éve nem nyúlt hozzá senki :D

A Zafira egyik kulcsa úgy gondolta, hogy a távirányítás funkciót kicsit hanyagolná, és cseszik foglalkozni azzal, hogy én mit nyomkorászok rajta. A másik kulcs távirányítója műkszik. Megnéztük, és valami jel jön a távirányítóról amikor nyomkodom, csak az autót nem érdekli. Létezik hogy az egyik távirányító le lett "rúgva" és csak a másik működik? Nem csak egyszerre lehet törölni, és feljelentkeztetni is? :) Illetve valami okosság van a betanítására, vagy el kell vinni "szákszervízbe" hogy újra tanítsák a kulcsokat? :D

http://www.ezmiez.com/trukkos-papagaj-hangos/ (qrvajóóó B) :D )

Megosztás:

Így van! De olyan erős placebó,hogy 3-ból 3 embert eddig meggyőzött,sőt a többi közlekedőt is lassítja.

Meg csak a reakcióidő miatt lett rugalmasabb 60-100-ig 3 másodperccel negyedikben.Nyilván.

Áhh, csak kopik a brembo, és kevésbé sikerül visszafogni :D

Megosztás:

hali!

volna 1-2 kérdésem.

szeretnék vezérlést cserélni a szekeremen, de nem tudom milyen szíjat és feszítőt érdemes venni, van ez az oldal(http://opelalkatreszek.cegvalaszto.hu/alkatreszek/alkatresz/szijhajtas/kategoria/vezermuszij/marka/astra+f/tipus/1798/) namármost én szívem szerint bosch-t vagy contitechet vennék valamiért de nem tudom melyiket érdemes, vagy esetleg más márka? árban 100-200 az eltérés ami nem igazán jelentős kilóméterre levetítve.

feszítőnél már más a helyzet, 5700tól tart 18000ig, ami már nem teljes mértékben mindegy, főleg ha a 18000-es semmivel sem bír többet/semmivel sem jobb mint a többi.

vagy van készletben 13ér contitech

úgy láttam hogy mindegyikenk azonos a hossza, fogszáma, meg a szélessége, tehát gondolom mindegyik jó a c14nz-m hez

előre is kösz a segítséget:D

Megosztás:

92-es F Astrán a jobb oldali lámpám az eget világította. Füle is törött volt, ezért vettem egy utángyártott lámpát (DEPO márkájút). Beleraktam a motort, beraktam, de még mindg fentebb világít, mint a bal oldali. A motort teljesen letekertem már, de ez nem volt elég. Hogyan tudnám még állítani lentebb?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.