Fort Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 FPepe írta: Ahogy előttem is írták, az 1.4-nek nem okoz gondot a 120-130, persze attól is függ, milyen terheléssel használnád (állandóan 5 személlyel azért kicsi lenne). 1.6-osból én is a 8-szelepesekre szavaznék, ha Bp.-i vagy, akkor leginkább egy '96 utáni X16SZ vagy SZR lenne megfelelő, arra kaphatsz kék matricát, ami szmogriadó esetén, ill ha bevezetik a belső kerületekben a korlátozást hasznos. Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget! :) A problémám nem az lenne hogy nem viszi az 1.4 a 120-130-at,csak hogy mennyire káros egy "kisebb" motornak a folyamatos 130km/h!Nem e lenne jobb egy 1.6 erre a célra!A terhelés 2 max 3 fő lenne és a városi használat sem Budapesten hanem kisebb városban!Körülnézek este hogy milyen állapotban és mennyiért vannak az 1.4-1.6 8szelepes Astrák... Nem tervezek rá 16"-os felnit, :D egyenlőre a "munkásautó" szerepét töltené be!Hétfőn Bécs,péntek reggel haza,közben pedig Bécsben vagy hétvégén itthon lenne a városban használva!Ettől függetlenül nem egy szakadt darabot szeretnék venni,hogy csak menjen,a többi nem számít :D
daykiller Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Hjoe írta: Mostmár értsd mire "céloztam" ... :D Én meg arra, ha nincs szíj, nincs töltés. Dízelről volt szó és arra reagáltam. Nem benzinesre. Nem arra, hogy ha nincs szíj, akkor nincs töltés, hanem arra, hogy ha nincs szervó a szíj hiánya miatt, akkor még van töltés dízelnél. :D Azt minden hülye tudja, hogy ha nincs szíj, akkor nincs töltés, csak dízelnél ez nem mindegy, hogy melyik hiányzik. :) Elég óvodás volt? B) FPepe írta: Ahogy előttem is írták, az 1.4-nek nem okoz gondot a 120-130, persze attól is függ, milyen terheléssel használnád (állandóan 5 személlyel azért kicsi lenne). 1.6-osból én is a 8-szelepesekre szavaznék, ha Bp.-i vagy, akkor leginkább egy '96 utáni X16SZ vagy SZR lenne megfelelő, arra kaphatsz kék matricát, ami szmogriadó esetén, ill ha bevezetik a belső kerületekben a korlátozást hasznos. Korábbi esetekből kiindulva ez már nem csak Bp-n lényeges szempont.
neodd Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 daykiller írta: Korábbi esetekből kiindulva ez már nem csak Bp-n lényeges szempont. De nemám, figyelni kell rá, hogy olyat válassz, aminek a matricája passzolni fog a kasztni színéhez :D Nekem sikerült nagyjából megfelelőt kiválasztani :D
Jürgen Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 neodd írta: De nemám, figyelni kell rá, hogy olyat válassz, aminek a matricája passzolni fog a kasztni színéhez :) Nekem sikerült nagyjából megfelelőt kiválasztani :D Nekem "sajnos" nem... :D
Sazoller Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Sziasztok! Pár hete láttam itt fent (nem emlékszem melyik topicban) egy linket car400-as magnó vonalbemenet fabrikálásról, de egyszerűen nem találom a fórumon. Aki emlékszik rá, esetleg aki linkelte, segítsen. A napokban beszereztem egy car400-ast és jól jönne az a leírás. Keresgéltem a neten, találtam is pár használhatónak tűnőt, de valahogy nem az igazi.
Gabor -- C14Se Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Sziasztok! Szeretnék az autóra gyártani egy matricát, üvegre belülről. Olyan stílusú, mint a baby on board, csak climbers on board :D , és egy fekete logo is menne rá. Találtam neten sok céget, de én olcsóbban szeretném, ha lehet. Lehet ilyent csinálni itthon is? Gábor
rtomi Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Fort írta: Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget! :) A problémám nem az lenne hogy nem viszi az 1.4 a 120-130-at,csak hogy mennyire káros egy "kisebb" motornak a folyamatos 130km/h!Nem e lenne jobb egy 1.6 erre a célra!A terhelés 2 max 3 fő lenne és a városi használat sem Budapesten hanem kisebb városban!Körülnézek este hogy milyen állapotban és mennyiért vannak az 1.4-1.6 8szelepes Astrák... Nem tervezek rá 16"-os felnit, :D egyenlőre a "munkásautó" szerepét töltené be!Hétfőn Bécs,péntek reggel haza,közben pedig Bécsben vagy hétvégén itthon lenne a városban használva!Ettől függetlenül nem egy szakadt darabot szeretnék venni,hogy csak menjen,a többi nem számít :D Ha 1,6-ban gondolkozol akkor már legyen 1,8 vagy 2,0 A biztosítása csak picit több. Viszont nem kell gondolkodni annyit,hogy ha előzni akarsz vagy hirtelen kell kigyorsítani. És a 130-at is könnyedebben viszi. Nekem az 1,8 pályán 7 liter körül evett klímával. B)
neodd Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Jürgen írta: Nekem "sajnos" nem... :D Azért nem sok kellett hozzá, nem? :D
rtomi Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Ma kiderült miért dobálta a hibakódot a főtengely jeladó a kocsimban. Látszik,hogy a vezetékek oxidáltak. A szigetelés a cserekor mállott le. :D
Jürgen Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 neodd írta: Azért nem sok kellett hozzá, nem? :D Hátööö... végülis felminősítették kékre. :) :D
zotya975 Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 FPepe írta: Ahogy előttem is írták, az 1.4-nek nem okoz gondot a 120-130, persze attól is függ, milyen terheléssel használnád (állandóan 5 személlyel azért kicsi lenne). 1.6-osból én is a 8-szelepesekre szavaznék, ha Bp.-i vagy, akkor leginkább egy '96 utáni X16SZ vagy SZR lenne megfelelő, arra kaphatsz kék matricát, ami szmogriadó esetén, ill ha bevezetik a belső kerületekben a korlátozást hasznos. Szerintem meg 1.4-os mocival nem szabad kocsit venni. Persze lazán viszi a 130-at üresen, 5 személlyel megpakolva meg csak padlógázzal, emelkedőn visszakapcsolással vagy még úgy sem, az előzést meg felejtsd el. Meg persze nem úgy kell kocsit venni, hogy most amire kell, elég az 1.4- egy év mulva meg előjön azzal, hogyan lehetne tuningolni a mocit. Miniumim 1.6-os, alig, vagy egyáltalán nem eszik többet, a biztosítása sem sokkal nagyobb, és viszi a bódét pakolva is normálisan, nem kell 3 kilóméter egy kocsi megelőzéséhez.
beligrom Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Gabor -- C14Se írta: Sziasztok! Szeretnék az autóra gyártani egy matricát, üvegre belülről. Olyan stílusú, mint a baby on board, csak climbers on board :D , és egy fekete logo is menne rá. Találtam neten sok céget, de én olcsóbban szeretném, ha lehet. Lehet ilyent csinálni itthon is? Gábor Dáwid
neodd Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Jürgen írta: Hátööö... végülis felminősítették kékre. :D :D De azért derekasan megkűzdöttek :)
Alex0403 Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 zotya975 írta: Szerintem meg 1.4-os mocival nem szabad kocsit venni. Persze lazán viszi a 130-at üresen, 5 személlyel megpakolva meg csak padlógázzal, emelkedőn visszakapcsolással vagy még úgy sem, az előzést meg felejtsd el. Meg persze nem úgy kell kocsit venni, hogy most amire kell, elég az 1.4- egy év mulva meg előjön azzal, hogyan lehetne tuningolni a mocit. Miniumim 1.6-os, alig, vagy egyáltalán nem eszik többet, a biztosítása sem sokkal nagyobb, és viszi a bódét pakolva is normálisan, nem kell 3 kilóméter egy kocsi megelőzéséhez. Egyetértek!! Sőt...tovább megyek: 1.8 alatt nem vennék kocsit. Én is úgy voltam vele, hogy nem a teljesítmény a fontos, hanem a fogyasztás....aztán teltek múltak a hónapok, évek, és "kinőttem" a 90 pacit. (nem 60) Pedig ez a 90 paci átesett egy nem olcsó tuningoláson is, és mégis kevés.... Szerintem semmivel sem fogyaszt többet egy 1.8 16v mint az 1.4 16v.... Mert ahol az enyém kéri a 4-et, az 1.8 vígan dalolva elmegy 5-ben, kisebb fordulaton! Előzésről ne is beszéljünk.....Német autópályákon meg igen is jól jön egy 120-150 lovas gép :D !! Persze így is lenyomnak a bömbik meg a mercik mint a bélyeget, de a tunyingolt NDK-ás hülye gyerek a Trabijával már nem! :) Komolyra fordítva a szót: Nagyobb motor, vagy kisebb/könnyebb kaszni B) Én erre szavazok! Hjoe! Jöttél már haza Balatonfüredről Zirc felé? Közel 300méter szintkülönbség..... Akkor is 6.5-7liter lenne? A csopaki nosztorin és a rátóti 17-esnél még a 3-dik is kevés lenne 5 személlyel :D
Jürgen Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 neodd írta: De azért derekasan megkűzdöttek :) Hát végülis a Suzuki gazdájának írhatnék egy köszönőlevelet... :D Alex: igazad van, tényleg jobb lenne a nagyobb motor, egy C20NE-ben is kiegyeznék már. De szerintem ha 1.4, akkor már vagy az SE vagy az XE még szerencsésebb választás. Nekem eddig igazából elég volt a 90 lóerő a legtöbb dologra. Még 45 fokos emelkedőkön felfelé is... :D
spzoli Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Ma akkora emelkedőn kellett felmennem xii. kerületben, hogy comboval 1ben megszenvedtünk... :D Az 240nm tud... :D
zotya975 Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Jürgen írta: Hát végülis a Suzuki gazdájának írhatnék egy köszönőlevelet... :D Alex: igazad van, tényleg jobb lenne a nagyobb motor, egy C20NE-ben is kiegyeznék már. De szerintem ha 1.4, akkor már vagy az SE vagy az XE még szerencsésebb választás. Nekem eddig igazából elég volt a 90 lóerő a legtöbb dologra. Még 45 fokos emelkedőkön felfelé is... :D Ezt azért gondold átt mégegyszer. Ez kábé 45fok: :)
Hjoe Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Sazoller írta: Sziasztok! Pár hete láttam itt fent (nem emlékszem melyik topicban) egy linket car400-as magnó vonalbemenet fabrikálásról, de egyszerűen nem találom a fórumon. Aki emlékszik rá, esetleg aki linkelte, segítsen. A napokban beszereztem egy car400-ast és jól jönne az a leírás. Keresgéltem a neten, találtam is pár használhatónak tűnőt, de valahogy nem az igazi. http://carradio.5mp.eu/web.php?a=carradio&o=XFDu5pxDNK Erre gondolsz?
Jürgen Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 zotya975 írta: Ezt azért gondold átt mégegyszer. Ez kábé 45fok: :D Akkor legyen 30, ennél látványosan kisebb volt, de azért nem személyautónak való, az biztos. Egyesben padlóval ment fel a szerencsétlen., de muszáj volt.
neodd Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Jürgen írta: Hát végülis a Suzuki gazdájának írhatnék egy köszönőlevelet... :D Alex: igazad van, tényleg jobb lenne a nagyobb motor, egy C20NE-ben is kiegyeznék már. De szerintem ha 1.4, akkor már vagy az SE vagy az XE még szerencsésebb választás. Nekem eddig igazából elég volt a 90 lóerő a legtöbb dologra. Még 45 fokos emelkedőkön felfelé is... :D Nekem is elég volt eddig a 82 ló mindenhova, a szombati bakonyi kirándulást is jól tűrte, három fővel simán 4-esben mentem fel a falvakban 50-el a nagyobb emelkedőkre is (meg a nyáron szintén 3 személlyel, de telepakolva felment 3-masban majdnem Pannonhalmára is :) ) . De ettől függetlenül én is azt mondom, hogy jobb a nagyobb motor, "keménykedésre" úgyse elég az sem, de ad egy biztonságérzetet sok szituációban.
astrásgyerek Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 neodd írta: Nekem is elég volt eddig a 82 ló mindenhova, a szombati bakonyi kirándulást is jól tűrte, három fővel simán 4-esben mentem fel a falvakban 50-el a nagyobb emelkedőkre is (meg a nyáron szintén 3 személlyel, de telepakolva felment 3-masban majdnem Pannonhalmára is B) ) . De ettől függetlenül én is azt mondom, hogy jobb a nagyobb motor, "keménykedésre" úgyse elég az sem, de ad egy biztonságérzetet sok szituációban. Nekem erre elég a 68 paci is! :D és beéri bármikor 5 L-el! Tesztelve erdélyben (hargitán) nem is egyszer. :D a héten 2500 km romániában megint! :D Én azt mondom vegyen DTL-t, az is megy 130-at, és mégsem eszik csak max 6-ot (extrém körülmények között is). :)
neodd Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 astrásgyerek írta: Nekem erre elég a 68 paci is! :D és beéri bármikor 5 L-el! Tesztelve erdélyben (hargitán) nem is egyszer. :D a héten 2500 km romániában megint! :D Én azt mondom vegyen DTL-t, az is megy 130-at, és mégsem eszik csak max 6-ot (extrém körülmények között is). :) Szerintem meg vegyen vérkorzát. Nem zabál sokat (vépáverből), és bár lehet, hogy kicsi, de az élmény mindenért kárpótol :D B)
astrásgyerek Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 neodd írta: Szerintem meg vegyen vérkorzát. Nem zabál sokat (vépáverből), és bár lehet, hogy kicsi, de az élmény mindenért kárpótol :D :D És a lóerők hiányát pótolhatja bátorsággal mi? :D :) B) :D :D :D
Dáwid Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 astrásgyerek írta: És a lóerők hiányát pótolhatja bátorsággal mi? :D :D :) B) :D :D Metából, meg brembo-porból :D
neodd Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 astrásgyerek írta: És a lóerők hiányát pótolhatja bátorsággal mi? :D :D :) B) :D :D Elég ha az út előtt megmutatja a korzának egy bmw képét, utána csak győzze taposni a féket :D
Recommended Posts