Horysz Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 üdv kérdezném, hogy honnan/mennyiér lehetne szerezni a faceliftes astrákban, a motorháztetőn található hangszigetelő "szivacsot", illetve, hogy még hol vannak ezek hangszigetelve a régiekhez képest? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 üdv kérdezném, hogy honnan/mennyiér lehetne szerezni a faceliftes astrákban, a motorháztetőn található hangszigetelő "szivacsot", illetve, hogy még hol vannak ezek hangszigetelve a régiekhez képest? köszi Esetleg a tűzfalra tudsz még plusz szigetelést tenni a dízelmotorral szerelt modellekből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Esetleg a tűzfalra tudsz még plusz szigetelést tenni a dízelmotorral szerelt modellekből. Az jó móka... :D A leszedésből kiindulva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 üdv kérdezném, hogy honnan/mennyiér lehetne szerezni a faceliftes astrákban, a motorháztetőn található hangszigetelő "szivacsot", illetve, hogy még hol vannak ezek hangszigetelve a régiekhez képest? köszi Nem a faceliftnél költözött be az a kabátka a motorháztetőbe, a dízeleknek már előtte is volt (meg a tűzfalon is) :D Nem egyszerű találni szép példányt, olyan 4-5-6 környékén adják, ha mégis találsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Megint olyan történt velem, amivel normális ember nem dicsekszik! Okulásért azért elmondom! :D Múlt hétvégén ballagásra ment a család. Több napos lett, mert lovagoltak is a gyerekek Sóskúton. Hazafelé jövet, Öcsödről kifelé, egy enyhe jobbos kanyarban, érzem, hogy valami nem stimt! Qrva nehéz lett a kormány! :) Nézem, hogy mi lehet. Olaj van a szervótartályban. Nézem tovább. Hát a jobb lámpatest mögött lakó, olajszint ellenőrzéshez használt rongyom, most a szíjak környékén van felakadva! :D A szervószíj nem volt sehol, lelökte a rongy! Ledermedtem, mert eszembe jutott, hogy akár ki is gyulladhatott volna! Megint tanultam valamit! Annyi hasznom lett a dologból, hogy az új szíj nem nyikorog teljesen kitekert kormánynál sem! Mivel nincs aknám, meg nem volt kedvem aláfeküdni, egy öreg szakinak adtam egy 500-ast, hogy fellökje. Úgy 30 évvel ezelőtt, villanyszerelőként, rengeteg ékszíjjal volt dolgom, de az öreg szaki trükkje azért tetszett! Az aknára állva, ő alul a helyére illesztette, én meg 3.-ban meglöktem előre a kocsiszekrényt! Ezért van nekem a kiegyenlítőhöz betűrve. B) Na meg benzinesnél töltés se lesz, ha leesik a szíj... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Ezért van nekem a kiegyenlítőhöz betűrve. :D Na meg benzinesnél töltés se lesz, ha leesik a szíj... :D Dízelnél se szíj nélkül... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Csak én tartom az ilyen vackokat a csomagtartóban, a hátsó lámpák, meg a belső burkolatok mögött? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Csak én tartom az ilyen vackokat a csomagtartóban, a hátsó lámpák, meg a belső burkolatok mögött? :D Igen. Mert nekem a szerszámosládában van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 http://www.ezmiez.com/kinos-szitu/ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 http://www.ezmiez.com/kinos-szitu/ :D asszem erre mondják h F.A.I.L. :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Következő Blitz Weekenden nem hengerfejet kell hajítani hanem pólóhajtogatás...1 perc alatt ki tud többet? :D Amúgy tanuljátok meg, érdemes, már én is így hajtogatom. :) Köszönet Zoltánnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Kis vicces sztori :D :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Dízelnél se szíj nélkül... :D Két szíj van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Dízelnél se szíj nélkül... :D Két szíj van... :D Kettő bizony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Kettő bizony. Jó reggelt... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Jó reggelt... :) :D Ezt még az első nap felfedeztem, amikor cseréltem! B) Csak gondoltam, ha látja is az illetékes, jobban bebizonyosodik számára. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Dízelnél se szíj nélkül... :) De a diesel jóval tovább bírja. :D Uncsi, már nagyon régen láttam. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Nem tudja véletlenül valaki, hogy hátsó fényezetlen lökösből létezik-e utángyártott a nem kerekded, tehát az ovál rendszámtábla világításos változatból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Nem tudja véletlenül valaki, hogy hátsó fényezetlen lökösből létezik-e utángyártott a nem kerekded, tehát az ovál rendszámtábla világításos változatból? Patacsi annyit ír, hogy szögletes rsz vil. Az kell Neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Ezért van nekem a kiegyenlítőhöz betűrve. :D Na meg benzinesnél töltés se lesz, ha leesik a szíj... :D Nem limo ez,hogy sokat kelljen gyalogolni a csomagtartóig. A Caravanban meg nincs hely hátul a rongynak? Egyébként ezért kell bele BC. Az sikít,ha kevés az olaj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Patacsi annyit ír, hogy szögletes rsz vil. Az kell Neked? Nem, pont az a kerekded. Nekem ovál rendsz. vil. van. Néztem unix, patacsi, bárdi, de mindenhol csak ez a kerekded van, ami a classicokon is volt. Az enyém viszont ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Nem, pont az a kerekded. Nekem ovál rendsz. vil. van. Néztem unix, patacsi, bárdi, de mindenhol csak ez a kerekded van, ami a classicokon is volt. Az enyém viszont ilyen: http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/18..._1266602902.jpg Aha, látom. Akkor passz. Az én forrásaimnál is csak ez van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 ... Nem voltam ma bent, no de holnap is lesz nap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Aha, látom. Akkor passz. Az én forrásaimnál is csak ez van. :D A kerek meg nekem nem tetszik. Akkor valami szépséges bontottat kell szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts