Dark_Errant Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Ide hoztam, nem Elektromos téma.... Alám licitálsz de dög? B) :) Gyere a szutyukival :D Pontosan. :D Mint a huzat! Megúsztam anyagilag egy első fék cserével. Most kell a pénz Másrészt a mi régi Swift-ünkel bementem volna... (1,3 16szelep) ment mint a golyó! :D De ezzel a szutyok 'esikszét-tel' nem szívesen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Ide hoztam, nem Elektromos téma.... Mint a huzat! Megúsztam anyagilag egy első fék cserével. Most kell a pénz Másrészt a mi régi Swift-ünkel bementem volna... (1,3 16szelep) ment mint a golyó! :D De ezzel a szutyok 'esikszét-tel' nem szívesen.... eccer ültem régi gtbe 1,3 turnyó, nem volt olyan gáz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 eccer ültem régi gtbe 1,3 turnyó, nem volt olyan gáz Anno 170et hoztam belőle. igaz az M7esen besegített a lejtő is :D De ennek ellenére sztem jól ment. Ha nem olyan korán vesz egy SX4et, lehet azt örököltem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Remélem FPepének lesz igaza. Ha nem, akkor 2hét után várhatom mi? Most nem jönne jól, két hónap múlva műszakis lesz. És van rajta mit csinálni. Nekem volt bőven 4-5 hetes csekkem is :D De pont a határon vagy ahonnan méregetni szoktak. Ha szerencséd van, akkor szerencséd van, de én nem lennék nyugodt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Nekem volt bőven 4-5 hetes csekkem is :D De pont a határon vagy ahonnan méregetni szoktak. Ha szerencséd van, akkor szerencséd van, de én nem lennék nyugodt :D Idegeskedni jobb? Készülj úgy, hogy jön...ha mégsem, akkor 30al beljebb vagy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Idegeskedni jobb? Készülj úgy, hogy jön...ha mégsem, akkor 30al beljebb vagy. :D Erre gondoltam én is, csak ha arra készülök, hogy 30 pénzt kihúznak a zsebemből, akkor viszont kifejezeten nem vagyok nyugodt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Erre gondoltam én is, csak ha arra készülök, hogy 30 pénzt kihúznak a zsebemből, akkor viszont kifejezeten nem vagyok nyugodt :D Meee mindig rohantok. Aztán meg idegeskedtek. :D Nem lesz ebből csekk, ne aggódj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Meee mindig rohantok. Aztán meg idegeskedtek. :) Nem lesz ebből csekk, ne aggódj. B) Végre visszajött a netem. Egyszer megyek kicsit gyorsan és tessék, ráadásul olyan helyen ahol még soha sem láttam sünöket amióta jogsim van. Soha sincs szerencsém. :D Innentől 80Km/h fölé nem megyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Végre visszajött a netem. Egyszer megyek kicsit gyorsan és tessék, ráadásul olyan helyen ahol még soha sem láttam sünöket amióta jogsim van. Soha sincs szerencsém. :) Innentől 80Km/h fölé nem megyek :D Egyre jobban kell vadászniuk, mert lassulnak a népek :D Ha megvolt, akkor meg legalább lesz egy faca fényképed az autóról B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Tegnap, ahogy a váltóba lecseréltük az olajat, sikerült megnéznem az alját az autónak. Még eredeti GM kipufogók vannak alatta. Talán lett már cserélve, de eredetit kapott a kicsike :D Még nincs olyan rossz állapotban, hogy megérett volna a cserére. Csak a középső és hátsódob összetételénél látszik nagyobb rozsdásodási hajlam, ahol a cső hajlata miatt állhat benne a kondenzvíz. A karosszéria kifogástalan állapotban van, leszámítva pár apró vakrozsda foltot, de ezen könnyen segíthetek. 15 éves korához képest szerintem nem is rossz. Már csak annyi pénzt kéne gyűjtenem, hogy Alex kiélhesse rajta piktori tehetségét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Tegnap, ahogy a váltóba lecseréltük az olajat, sikerült megnéznem az alját az autónak. Még eredeti GM kipufogók vannak alatta. Talán lett már cserélve, de eredetit kapott a kicsike :D Még nincs olyan rossz állapotban, hogy megérett volna a cserére. Csak a középső és hátsódob összetételénél látszik nagyobb rozsdásodási hajlam, ahol a cső hajlata miatt állhat benne a kondenzvíz. A karosszéria kifogástalan állapotban van, leszámítva pár apró vakrozsda foltot, de ezen könnyen segíthetek. 15 éves korához képest szerintem nem is rossz. Már csak annyi pénzt kéne gyűjtenem, hogy Alex kiélhesse rajta piktori tehetségét :D Köszönjük az kimerítő infókat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Köszönjük az kimerítő infókat! :D Talán Neked nem jelent semmit, de nekem többet, minthogy melyik szolgáltató lassúl be esténként és melyik nem... Ettől még a trafipax infó is többet ér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Egyre jobban kell vadászniuk, mert lassulnak a népek :D Ha megvolt, akkor meg legalább lesz egy faca fényképed az autóról :D Inkább nem kérem, nagyon drágán dolgoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Tegnap, ahogy a váltóba lecseréltük az olajat, sikerült megnéznem az alját az autónak. Még eredeti GM kipufogók vannak alatta. Talán lett már cserélve, de eredetit kapott a kicsike :D Még nincs olyan rossz állapotban, hogy megérett volna a cserére. Csak a középső és hátsódob összetételénél látszik nagyobb rozsdásodási hajlam, ahol a cső hajlata miatt állhat benne a kondenzvíz. A karosszéria kifogástalan állapotban van, leszámítva pár apró vakrozsda foltot, de ezen könnyen segíthetek. 15 éves korához képest szerintem nem is rossz. Már csak annyi pénzt kéne gyűjtenem, hogy Alex kiélhesse rajta piktori tehetségét :D A hátsó váznyúlvány szokott még rejtett meglepetést okozni. A rugótányéroknál főleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 A hátsó váznyúlvány szokott még rejtett meglepetést okozni. A rugótányéroknál főleg. Végig néztem mindent. Köszönhetően a csáposemelőnek :) Szerencsére sehol nem láttam szokatlan dolgot, még a rugótányérok környékén sem. Szóval minden rendben. Enni lehetne róla :D Csak az a baj, hogy nyáron vinni kell műszakira :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Ma végre beindult a kicsike... Megjáratni még nem tudtam, nincs fékolaj, meg hűtővíz meg a rendszerben, de már indul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Ma végre beindult a kicsike... Megjáratni még nem tudtam, nincs fékolaj, meg hűtővíz meg a rendszerben, de már indul. Jeeee :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Végig néztem mindent. Köszönhetően a csáposemelőnek :D Szerencsére sehol nem láttam szokatlan dolgot, még a rugótányérok környékén sem. Szóval minden rendben. Enni lehetne róla :) Csak az a baj, hogy nyáron vinni kell műszakira B) Ez a lényeg. :D Én akárhányszor átnézem az enyémet, mindig találok valamit :D De úgy vagyok ezzel, mint a cipész a saját cipőjével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Üdv újra! Mostanában ritkán írtam, mert nem igazán volt mit. Mégis megkérdezném, hogy ez a csoda mi? Kábé tél óta növekszik lassan, de kitartóan. Ugye a szélvédőre nem fog átterjedni? :D :D Lenne egy olyan kérdésem is, hogy van ez a hővédő lemez a leömlő felett. Ez mennyire motorkód specifikus? Kéne egyet kutatnom, mert idegesít már a hangja, és a hajtogatás se segít ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Pedig szép kis astra volt... B) Tetőre vágta az astrát, és elaludt benne! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Most nem tom mit problémáztok a vezérműszíjjal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Most nem tom mit problémáztok a vezérműszíjjal! :D itt hosszbordás lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 itt hosszbordás lenne. :D Igen. Viszont a kábelkötegelő, meg recés. Most akkor rossz helyre tette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Üdv újra! Mostanában ritkán írtam, mert nem igazán volt mit. Mégis megkérdezném, hogy ez a csoda mi? Kábé tél óta növekszik lassan, de kitartóan. Ugye a szélvédőre nem fog átterjedni? :D :D Lenne egy olyan kérdésem is, hogy van ez a hővédő lemez a leömlő felett. Ez mennyire motorkód specifikus? Kéne egyet kutatnom, mert idegesít már a hangja, és a hajtogatás se segít ... El folyt a magzat vize. SZét folyt a folyadék. :) Pixel hibás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Talán Neked nem jelent semmit, de nekem többet, minthogy melyik szolgáltató lassúl be esténként és melyik nem... Ettől még a trafipax infó is többet ér :D Neked! Igenis nagyon bosszantó tud lenni, ha akaratlan szolgáltatóváltás után 1 napig van net, amit 1hétbe telik megjavítani. További 2 hétig meg csak nappal van, és soxor fél órás telefonálgatásba telik bizonygatni, hogy nincs. A büszke szerelők meg idejönnek nappal, és csak a szemüket forgatják, hogy repeszt a net, mi a f@szt akarsz tőlünk. A csekk meg persze ugyanúgy jön, mintha minden rendben lenne. :D Minek a trafi infó? Úgy kell közlekedni, hogy ne legyen rá szükség! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts