Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/opel/o..._sok_muszakival http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/civi...vic_1.3-4651592 ez valami új mánia lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/opel/o..._sok_muszakival http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/civi...vic_1.3-4651592 ez valami új mánia lesz? :D JDCS B) majd vmikor énis nyomok egy képet, kb ma jöttem rá h az egy b vektra :D szélesítés, vasalódeszka, gastra lámpák stb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 JDCS B) majd vmikor énis nyomok egy képet, kb ma jöttem rá h az egy b vektra :D szélesítés, vasalódeszka, gastra lámpák stb :) Ha már JDCS. A gyönyörű 206-os-lámpás tuning transporter eladó. Ma mentem el mellette, és ki van írva a hátuljára (filccel... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ha már JDCS. A gyönyörű 206-os-lámpás tuning transporter eladó. Ma mentem el mellette, és ki van írva a hátuljára (filccel... :D ) amúgy most látom csak, veki uccsó kép :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 amúgy most látom csak, veki uccsó kép :) B) :D Meg is sértődne az új tulaj, ha neki kéne bejáratni. Most már megtanították járni, partiba lehet vágni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Mondtam én, hogy Obama bin Laden :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Kedves Dáwid. Te mint számítógépes ember. Nem tudod hol tudnék beszerezni alaplapokhoz való kondenzátort? Én pont 2 hete cseréltem egy alaplapban, és innen szoktam rendelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Én pont 2 hete cseréltem egy alaplapban, és innen szoktam rendelni. Ez rendben van, csak két 50 forintos kondiért nem szívesen adnék 1200 postát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Na én meg kaptam egy vezérműtengely és egy főtengely jeladót ingyen. :D A donorautó lábon gurult be a bontóba. Hibátlan 1,8-as F Astra volt hasonló felszereltséggel mint az enyém. Az egyik sv. alja és a küszöb volt rozsdás. Az ember meg azt mondta,hogy nem vizsgáztatja le. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Ez rendben van, csak két 50 forintos kondiért nem szívesen adnék 1200 postát... milyen kondi kellene? sima postával is fel tudom neked adni, nem lesz semmi baja, főleg ezeknek a méretű kondiknak. segítek ha gondolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Megvolt a vezérlés csere. komplett vezérlés, GATES szíj, INA görgők,gyári vízpumpa, főtengely szimering. Olaj-olajszűrő, Valvoline 10W40, első fékbetétek, Ferodo. Levegőszűrő. Munkadíjjal összesen 60 ezer volt. De hogy én milyen feleslegesen paráztam már fél éve. :D A régi gögők, épp hogy csak nagyon picit kotyogtam tengelyirányban. A vízpumpa gyári állapotban volt, épp csak koszosabb volt az ujnál. A szíj hibátlan, semmi repedezés, vagy kopás nem volt rajta. épp csal a felirat kopott le róla. 95 ezer km- volt a vezérlésben. Tehát aki azt mondja 120 ezrenként elég cserélni, nem mond hülyeséget. Igaz ehhez minőségi cuccok kellenek. De az biztos, hogy én most 100 ezer km-en át még csak nem is gondolok a vezérlésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Megvolt a vezérlés csere. komplett vezérlés, GATES szíj, INA görgők,gyári vízpumpa, főtengely szimering. Olaj-olajszűrő, Valvoline 10W40, első fékbetétek, Ferodo. Levegőszűrő. Munkadíjjal összesen 60 ezer volt. De hogy én milyen feleslegesen paráztam már fél éve. :D A régi gögők, épp hogy csak nagyon picit kotyogtam tengelyirányban. A vízpumpa gyári állapotban volt, épp csak koszosabb volt az ujnál. A szíj hibátlan, semmi repedezés, vagy kopás nem volt rajta. épp csal a felirat kopott le róla. 95 ezer km- volt a vezérlésben. Tehát aki azt mondja 120 ezrenként elég cserélni, nem mond hülyeséget. Igaz ehhez minőségi cuccok kellenek. De az biztos, hogy én most 100 ezer km-en át még csak nem is gondolok a vezérlésre. De biztosat se. :D Azért addig még 35 ezret bele kellett volna tekerni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 De biztosat se. :D Azért addig még 35 ezret bele kellett volna tekerni... Csak 25-öt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Megvolt a vezérlés csere. komplett vezérlés, GATES szíj, INA görgők,gyári vízpumpa, főtengely szimering. Olaj-olajszűrő, Valvoline 10W40, első fékbetétek, Ferodo. Levegőszűrő. Munkadíjjal összesen 60 ezer volt. De hogy én milyen feleslegesen paráztam már fél éve. B) A régi gögők, épp hogy csak nagyon picit kotyogtam tengelyirányban. A vízpumpa gyári állapotban volt, épp csak koszosabb volt az ujnál. A szíj hibátlan, semmi repedezés, vagy kopás nem volt rajta. épp csal a felirat kopott le róla. 95 ezer km- volt a vezérlésben. Tehát aki azt mondja 120 ezrenként elég cserélni, nem mond hülyeséget. Igaz ehhez minőségi cuccok kellenek. De az biztos, hogy én most 100 ezer km-en át még csak nem is gondolok a vezérlésre. Már az enyémben is jóval több van a 60.000nél... más mikor megvettem kellett volna cserélni (az előző gazda szerint 10-15ezren belül), azóta megint ment bele még 1 csereperiódusnyi :D . Ha hétvégére megjön a cucc, akkor megy is bele, még a hosszú út előtt. :D Majd csinálok képeket, hogy az enyém hogy is bírta. :D Én is kíváncsi vagyok már rá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Az enyém is bírt volna még 15ezret a 100-ig az előző tulaj szerint, de csak nyugodtabb vagyok hogy ki lett cserélve minden ami kell! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Most már bosszant, hogy minden második központis zárásnál visszanyit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Most már bosszant, hogy minden második központis zárásnál visszanyit. :D Fújd be szilikonnal, vagy fém körömreszelővel nyúlj bele és dolgozd meg egy kicsit a felhúzó pöckét. Nálunk az segített. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Most már bosszant, hogy minden második központis zárásnál visszanyit. :D neked legalább csak minden 2.nál :D én már 10e-ért emgcsináltattam egyzser azóta is szar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Sziasztok! Városon kívül mentem óra szerint 110Km/h-val. Ami kb. 100-nak felel meg, akkor az még belefér vagy minden bizonnyal jön a 30-as csekk? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Sziasztok! Városon kívül mentem óra szerint 110Km/h-val. Ami kb. 100-nak felel meg, akkor az még belefér vagy minden bizonnyal jön a 30-as csekk? Köszi. Sztem belefér, 115km/h (valós) sebesség körül kezdenek csekket küldeni tudtommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Sziasztok! Városon kívül mentem óra szerint 110Km/h-val. Ami kb. 100-nak felel meg, akkor az még belefér vagy minden bizonnyal jön a 30-as csekk? Köszi. Ha 90 volt a megengedett akkor 105-108tól jön papír. Vagy szerencséd lesz, vagy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Sziasztok! Ma érkezett gyári, OPEL tetőkárpit anyag. Akit esetleg érdekel, keressen meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Ha 90 volt a megengedett akkor 105-108tól jön papír. Vagy szerencséd lesz, vagy nem. Remélem FPepének lesz igaza. Ha nem, akkor 2hét után várhatom mi? Most nem jönne jól, két hónap múlva műszakis lesz. És van rajta mit csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Remélem FPepének lesz igaza. Ha nem, akkor 2hét után várhatom mi? Most nem jönne jól, két hónap múlva műszakis lesz. És van rajta mit csinálni. Nekem 2 hét múlva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts