spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Nekem azt mondták, csak akkor vállalják, ha az A oszloptól előre, minden cuccot viszek... Úgy célszerű igen. Motor, váltó kompletten. Kiegyenlítőtartály, vízcsövek. klímás az autód? ha nem akkor hűtő. tartóbakok. mivel kisblokkosod van ezért gólyalábak, féltengelyek. Ja és ha dises motort szerzel akkor a tyúkbelek stimmelnek. Természetesen vezérlés csere, kiszerelve még könnyebb is. Esetleges szimering cserék, kuplung, olaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Úgy célszerű igen. Motor, váltó kompletten. Kiegyenlítőtartály, vízcsövek. klímás az autód? ha nem akkor hűtő. tartóbakok. mivel kisblokkosod van ezért gólyalábak, féltengelyek. Ja és ha dises motort szerzel akkor a tyúkbelek stimmelnek. Természetesen vezérlés csere, kiszerelve még könnyebb is. Esetleges szimering cserék, kuplung, olaj Hát igen. Csak az a baj, hogy sosem lesz hivatalos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Hát igen. Csak az a baj, hogy sosem lesz hivatalos... :D Ja, nagy kár, hogy az X16SZR után kell fizetni az államnak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 [http://kepfeltoltes.hu/thumb/110503/N_vtelen111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu ez után nyomok a mentésre de az aláírásom nem akar változni.. sőt a saját képem sem látom a fórumba.. A személyes nyilatkozat, nem az aláírás :D Kotorássz még bal oldalt, lesz ott aláírás beállítás is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sinyo Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 A személyes nyilatkozat, nem az aláírás :D Kotorássz még bal oldalt, lesz ott aláírás beállítás is :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ja, nagy kár, hogy az X16SZR után kell fizetni az államnak... :D Hogy micsoda...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ja, nagy kár, hogy az X16SZR után kell fizetni az államnak... :D És akkor még szegény Jáksó Laci kétszer is fizethet :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Hogy micsoda...? Ha nincs lepapírozva a C20XE-d, akkor nyilván továbbra is az egyhat nyolcszelep után fizeted a teljesítményadót meg a biztosítást, nemde? :D @neodd: Oh nein! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ha nincs lepapírozva a C20XE-d, akkor nyilván továbbra is az egyhat nyolcszelep után fizeted a teljesítményadót meg a biztosítást, nemde? :D @neodd: Oh nein! De igen. Viszont ha megbukok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 De igen. Viszont ha megbukok... :D Olyan, mint a buszbérlet, ha pár év alatt egyszer megbüntetnek, még akkor is te jártál jól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 De igen. Viszont ha megbukok... :D Olyan helyre kell vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 De igen. Viszont ha megbukok... :D Megpuffolják,aztán nagyon keresni fogja a biztosítós ember,hogy miért is nem kell fizetnie. A motorcsere pont jó lesz neki. Nem hülyék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Kedves Dáwid. Te mint számítógépes ember. Nem tudod hol tudnék beszerezni alaplapokhoz való kondenzátort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Kedves Dáwid. Te mint számítógépes ember. Nem tudod hol tudnék beszerezni alaplapokhoz való kondenzátort? lomex.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Kedves Dáwid. Te mint számítógépes ember. Nem tudod hol tudnék beszerezni alaplapokhoz való kondenzátort? Én mint nem igazán számítógépes ember, megkérdeznék egy számítógépes embert :D (Illetve elsétálnék a Lomexbe :D ) lomex.hu Igen... én is így gondoltam :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Én mint nem igazán számítógépes ember, megkérdeznék egy számítógépes embert :D (Illetve elsétálnék a Lomexbe :D ) Igen... én is így gondoltam :) B) Erre az lesz a válasz, hogy nincs a közelben...bár sztem van vebsóp. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Erre az lesz a válasz, hogy nincs a közelben...bár sztem van vebsóp. :D Van. És szigorúan köze nincs a vebbót áraknak, a besétálós árakhoz :) Nemtom hány helyre ki van írva, hogy ne akarjanak a pultnál webáron vásárolni. Mondjuk egy marék kondinál ez nem igazán érint mélyen senkit B) jah, jut eszembe, Agipnál tankoltam, és csak úgy eszembe jutott hogy mi van a tagsági kártyámmal. Oda adtam, szó nélkül elvette a pénztáros csajszi, és már pattogtak is lefelé a forintok a lityikből :D nemtom miért nem használtam eddig :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Én mint nem igazán számítógépes ember, megkérdeznék egy számítógépes embert :) (Illetve elsétálnék a Lomexbe :D ) Igen... én is így gondoltam B) :D Kizárt dolog hogy te elSÉTÁLNÁL... :D Erre az lesz a válasz, hogy nincs a közelben...bár sztem van vebsóp. :D Pontosan. 2000 alatt nem is tudok rendelni... Na meg 5 darab 50 forintos kondenzátorért 1600 a futár... Tehát ez nem jött be most. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Kizárt dolog hogy te elSÉTÁLNÁL... :D Pontosan. 2000 alatt nem is tudok rendelni... Na meg 5 darab 50 forintos kondenzátorért 1600 a futár... Tehát ez nem jött be most. :D Mondjuk szólsz Dávidnak, hogy vegyen neked, belecsapja egy borítékba, és elküldi postán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Mondjuk szólsz Dávidnak, hogy vegyen neked, belecsapja egy borítékba, és elküldi postán. :D Ilyen rendes gyerek lenne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ilyen rendes gyerek lenne? :D Kizárt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Kizárt dolog hogy te elSÉTÁLNÁL... :D Pedig szoktam, ugyanis qrvára nem szokott hely lenni előttük, és ha megpakolva megyek oda, akkor inkább ledobom az autót egy 100-asért az őrzöttbe az utca végén, és elSÉTÁLOK a bótba :) Kizárt. B) :D Nemtudom mikor megyek legközelebb, de ha megyek, akkor majd jól befektetek 5 tüskés bogyóba. Vagy, mivel a Zoli úgyis gyakrabban jár oda, szólhatsz neki is, (bár ő egyáltalán nem rendes, meg egyébként se ért hozzá) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Pedig szoktam, ugyanis qrvára nem szokott hely lenni előttük, és ha megpakolva megyek oda, akkor inkább ledobom az autót egy 100-asért az őrzöttbe az utca végén, és elSÉTÁLOK a bótba :D :D Nemtudom mikor megyek legközelebb, de ha megyek, akkor majd jól befektetek 5 tüskés bogyóba. Vagy, mivel a Zoli úgyis gyakrabban jár oda, szólhatsz neki is, (bár ő egyáltalán nem rendes, meg egyébként se ért hozzá) :) Meg mostanában nem is dolgozik, szóval egyáltalán nem jár arra... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Meg mostanában nem is dolgozik, szóval egyáltalán nem jár arra... :D Mondtam én, hogy nem vagy rendes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Mondtam én, hogy nem vagy rendes :D Ez eddig sem volt kétséges... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts