Jürgen Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._1.6_gl-4700217 1.6 82 lóerő, ez milyen motorkód? Volt ilyen egyáltalán? Én csak 71 (sz), 75 (nz, szr) meg 100 (se, xel) változatokról tudtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._1.6_gl-4700217 1.6 82 lóerő, ez milyen motorkód? Volt ilyen egyáltalán? Én csak 71 (sz), 75 (nz, szr) meg 100 (se, xel) változatokról tudtam... Elírás lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._1.6_gl-4700217 1.6 82 lóerő, ez milyen motorkód? Volt ilyen egyáltalán? Én csak 71 (sz), 75 (nz, szr) meg 100 (se, xel) változatokról tudtam... Most komolyan lefóliázta a 4 oldalablakot, és se a kicsiket, se a hátsót nem? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Éljen az Országos harcif@sz!!! Nem stimmel a jobboldali motortartó bak :'( Hacsak nem tud vki egyet akár még mai, vagy holnap reggeli átvétellel, akkor nem megyek a héten lurdyba :D A légszűrőház ezek után még a kisebbik probléma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Éljen az Országos harcif@sz!!! Nem stimmel a jobboldali motortartó bak :'( Hacsak nem tud vki egyet akár még mai, vagy holnap reggeli átvétellel, akkor nem megyek a héten lurdyba :D A légszűrőház ezek után még a kisebbik probléma... Azt mondtad, azzal együtt vetted meg a motort :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Azt mondtad, azzal együtt vetted meg a motort :D Jogos, de nem számoltam azzal, hogy a vectra karosszéria egy pötit más Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Jogos, de nem számoltam azzal, hogy a vectra karosszéria egy pötit más Jah, télleg, Vectrából van... egyébként mennyi volt a motor kompletten? Nem kell hozzá szervószett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Jah, télleg, Vectrából van... egyébként mennyi volt a motor kompletten? Nem kell hozzá szervószett? Vectrastul van (50papir volt a full auto). Am egy szervo szettem is van most mar, ami szinten eladó. Csak elöbb legyen meg az enyém, aztán szenvedek a hirdetésekkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ne fossá, a motorcsere sose megy zökkenőmentesen.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ne fossá, a motorcsere sose megy zökkenőmentesen.. :D Dehogynem. Csak az a titka hogy ugyan olyat kell bele tenni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Dehogynem. Csak az a titka hogy ugyan olyat kell bele tenni :D :) Mondjuk enyémnél kipkop, minden simán ment. :D Peti meg egy kicsit fejből tudja a dolgokat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Mondjuk enyémnél kipkop, minden simán ment. :D Peti meg egy kicsit fejből tudja a dolgokat. :D Áhhh, sose látott még opelt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ne fossá, a motorcsere sose megy zökkenőmentesen.. :D Akkor még szerencse hogy nem tettem az enyémbe GSI motrot. :D De még neked se megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Akkor még szerencse hogy nem tettem az enyémbe GSI motrot. :D De még neked se megy? Mit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Akkor még szerencse hogy nem tettem az enyémbe GSI motrot. :D De még neked se megy? Hogy érted, hogy nem megy. :) Leginkább helyem, és szerszámom nincs hozzá, no meg a szakértelem és a gyakorlat is hiányos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Hogy érted, hogy nem megy. :) Leginkább helyem, és szerszámom nincs hozzá, no meg a szakértelem és a gyakorlat is hiányos. :D Egyik sem szükséges hozzá. Ismeretség kell, nem szerszám B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Hogy érted, hogy nem megy. :) Leginkább helyem, és szerszámom nincs hozzá, no meg a szakértelem és a gyakorlat is hiányos. :D Te írtad hogy nem megy a motorcsere zökkenőmentesen... Mondom még neked se...? Pedig akinek félpótkocsi fékek vannak az autó alatt... Helyet meg szerszámot tudok adni... De akkor ezek szerint nem te leszel aki kicseréli a motrom egy GSI-re... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Te írtad hogy nem megy a motorcsere zökkenőmentesen... Mondom még neked se...? Pedig akinek félpótkocsi fékek vannak az autó alatt... Helyet meg szerszámot tudok adni... De akkor ezek szerint nem te leszel aki kicseréli a motrom egy GSI-re... :D :D Mert a féket is itthon babrálom nem? B) Van egy jó barátom, autószerelő a szakmája, és emellett opel mániás, meglehetősen ismeri ezeket a típusokat, csukott szemmel összerakja. :D No meg mondjuk gsiben volt legalább 4féle motor... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Mert a féket is itthon babrálom nem? :) Van egy jó barátom, autószerelő a szakmája, és emellett opel mániás, meglehetősen ismeri ezeket a típusokat, csukott szemmel összerakja. :D No meg mondjuk gsiben volt legalább 4féle motor... :D Én a 150 lovast gondoltam az autómba. Na de az nem annyira egyszerű feladat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Én a 150 lovast gondoltam az autómba. Na de az nem annyira egyszerű feladat. Nem bonyolult, csak pénz és időigényes... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Nem bonyolult, csak pénz és időigényes... :D Nekem azt mondták, csak akkor vállalják, ha az A oszloptól előre, minden cuccot viszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Nekem azt mondták, csak akkor vállalják, ha az A oszloptól előre, minden cuccot viszek... Szerinted miért vesznek inkább donor autót ilyenkor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Szerinted miért vesznek inkább donor autót ilyenkor? :D :) Mondasz valamit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Szerinted miért vesznek inkább donor autót ilyenkor? :D Mert pestiek és megtehetik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sinyo Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu ez után nyomok a mentésre de az aláírásom nem akar változni.. sőt a saját képem sem látom a fórumba.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts