Jürgen Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._1.6_gl-4700217 1.6 82 lóerő, ez milyen motorkód? Volt ilyen egyáltalán? Én csak 71 (sz), 75 (nz, szr) meg 100 (se, xel) változatokról tudtam...
zotya975 Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._1.6_gl-4700217 1.6 82 lóerő, ez milyen motorkód? Volt ilyen egyáltalán? Én csak 71 (sz), 75 (nz, szr) meg 100 (se, xel) változatokról tudtam... Elírás lehet...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._1.6_gl-4700217 1.6 82 lóerő, ez milyen motorkód? Volt ilyen egyáltalán? Én csak 71 (sz), 75 (nz, szr) meg 100 (se, xel) változatokról tudtam... Most komolyan lefóliázta a 4 oldalablakot, és se a kicsiket, se a hátsót nem? :D :D
Dark_Errant Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Éljen az Országos harcif@sz!!! Nem stimmel a jobboldali motortartó bak :'( Hacsak nem tud vki egyet akár még mai, vagy holnap reggeli átvétellel, akkor nem megyek a héten lurdyba :D A légszűrőház ezek után még a kisebbik probléma...
FPepe Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Éljen az Országos harcif@sz!!! Nem stimmel a jobboldali motortartó bak :'( Hacsak nem tud vki egyet akár még mai, vagy holnap reggeli átvétellel, akkor nem megyek a héten lurdyba :D A légszűrőház ezek után még a kisebbik probléma... Azt mondtad, azzal együtt vetted meg a motort :D
Dark_Errant Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Azt mondtad, azzal együtt vetted meg a motort :D Jogos, de nem számoltam azzal, hogy a vectra karosszéria egy pötit más
FPepe Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Jogos, de nem számoltam azzal, hogy a vectra karosszéria egy pötit más Jah, télleg, Vectrából van... egyébként mennyi volt a motor kompletten? Nem kell hozzá szervószett?
Dark_Errant Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Jah, télleg, Vectrából van... egyébként mennyi volt a motor kompletten? Nem kell hozzá szervószett? Vectrastul van (50papir volt a full auto). Am egy szervo szettem is van most mar, ami szinten eladó. Csak elöbb legyen meg az enyém, aztán szenvedek a hirdetésekkel
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Ne fossá, a motorcsere sose megy zökkenőmentesen.. :D
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Ne fossá, a motorcsere sose megy zökkenőmentesen.. :D Dehogynem. Csak az a titka hogy ugyan olyat kell bele tenni :D :)
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Dehogynem. Csak az a titka hogy ugyan olyat kell bele tenni :D :) Mondjuk enyémnél kipkop, minden simán ment. :D Peti meg egy kicsit fejből tudja a dolgokat. B)
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Mondjuk enyémnél kipkop, minden simán ment. :D Peti meg egy kicsit fejből tudja a dolgokat. :D Áhhh, sose látott még opelt :)
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Ne fossá, a motorcsere sose megy zökkenőmentesen.. :D Akkor még szerencse hogy nem tettem az enyémbe GSI motrot. :D De még neked se megy?
daykiller Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Akkor még szerencse hogy nem tettem az enyémbe GSI motrot. :D De még neked se megy? Mit? :D
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Akkor még szerencse hogy nem tettem az enyémbe GSI motrot. :D De még neked se megy? Hogy érted, hogy nem megy. :) Leginkább helyem, és szerszámom nincs hozzá, no meg a szakértelem és a gyakorlat is hiányos. :D
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Hogy érted, hogy nem megy. :) Leginkább helyem, és szerszámom nincs hozzá, no meg a szakértelem és a gyakorlat is hiányos. :D Egyik sem szükséges hozzá. Ismeretség kell, nem szerszám B) :D
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Hogy érted, hogy nem megy. :) Leginkább helyem, és szerszámom nincs hozzá, no meg a szakértelem és a gyakorlat is hiányos. :D Te írtad hogy nem megy a motorcsere zökkenőmentesen... Mondom még neked se...? Pedig akinek félpótkocsi fékek vannak az autó alatt... Helyet meg szerszámot tudok adni... De akkor ezek szerint nem te leszel aki kicseréli a motrom egy GSI-re... :D B)
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Te írtad hogy nem megy a motorcsere zökkenőmentesen... Mondom még neked se...? Pedig akinek félpótkocsi fékek vannak az autó alatt... Helyet meg szerszámot tudok adni... De akkor ezek szerint nem te leszel aki kicseréli a motrom egy GSI-re... :D :D Mert a féket is itthon babrálom nem? B) Van egy jó barátom, autószerelő a szakmája, és emellett opel mániás, meglehetősen ismeri ezeket a típusokat, csukott szemmel összerakja. :D No meg mondjuk gsiben volt legalább 4féle motor... :)
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Mert a féket is itthon babrálom nem? :) Van egy jó barátom, autószerelő a szakmája, és emellett opel mániás, meglehetősen ismeri ezeket a típusokat, csukott szemmel összerakja. :D No meg mondjuk gsiben volt legalább 4féle motor... :D Én a 150 lovast gondoltam az autómba. Na de az nem annyira egyszerű feladat.
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Én a 150 lovast gondoltam az autómba. Na de az nem annyira egyszerű feladat. Nem bonyolult, csak pénz és időigényes... :D
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Nem bonyolult, csak pénz és időigényes... :D Nekem azt mondták, csak akkor vállalják, ha az A oszloptól előre, minden cuccot viszek...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Nekem azt mondták, csak akkor vállalják, ha az A oszloptól előre, minden cuccot viszek... Szerinted miért vesznek inkább donor autót ilyenkor? :D
astrásgyerek Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Szerinted miért vesznek inkább donor autót ilyenkor? :D :) Mondasz valamit... :D
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Szerinted miért vesznek inkább donor autót ilyenkor? :D Mert pestiek és megtehetik... :D
Sinyo Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu ez után nyomok a mentésre de az aláírásom nem akar változni.. sőt a saját képem sem látom a fórumba..
Recommended Posts