Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Inkább vegyetek Polot az így is jól húz! :) bazz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 bazz... :D :D de legalább 300m után észrevette :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 de legalább 300m után észrevette :) Nem értem miért kapkodott ennyire... nem volt feltűnő :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Nem értem miért kapkodott ennyire... nem volt feltűnő :) B) Jár így az ember... :D :D Tudok olyan lassan 10 éves C Corsát, ami tényleg doktoré, és tényleg 50000 van benne.. ;) :D Nagynénémé, igaz, (még) nem eladó. :D 2004.11.havi Fábia? 71.000 km-vel? Vezetett szervízkönyv, gyári állapotban? És ez nem doktoré vót, hanem az enyém! :D :D :D Sajnálom is nagyon, de szeptembertől eladó lesz... :D :D :D :D :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Szép állapotban van a kis Fabia, azokból is lehet látni néha olyan össze-vissza húzott meg ütött darabokat, sokan nem tudnak normálisan bánni egy autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Én lelkem mélyén (meg a felszínén is) még mindig Calibra-meleg vagyok, ha valaha is lenne pénzem arra, hogy autót vegyek, akkor valószínűleg arról lenne szó... Egyelőre örülök, ha meg tudjuk tartani az Astrát valahogy. :D Azért szép állapotban van a kis Fabia, azokból is lehet látni néha olyan össze-vissza húzott meg ütött darabokat, sokan nem tudnak normálisan bánni egy autóval. A törődés a titka! :D Ezért is vagyunk a fórumon szerintem B) Ha nem szeretnénk az autónkat, tuti nem fórumoznánk! :) Nekem sincs pénzem másik autóra, még van 1 milla a házon, muszáj elpasszolni a Fábiát. :D Ez van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 A törődés a titka! :D Ezért is vagyunk a fórumon szerintem B) Ha nem szeretnénk az autónkat, tuti nem fórumoznánk! :) Nekem sincs pénzem másik autóra, még van 1 milla a házon, muszáj elpasszolni a Fábiát. :D Ez van! Így van, persze nem csak a fórumozás a lényeg... :D Ez így megy mostanság, itt is nagyon lent vagyunk, szerintem a legtöbben elmondhatják magukról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Így van, persze nem csak a fórumozás a lényeg... :) Ez így megy mostanság, itt is nagyon lent vagyunk, szerintem a legtöbben elmondhatják magukról... Sajnos! Pedig úgy terveztem, hogy életem első (saját pénzen vett és fenntartott) autóját sokáig élvezni fogom, talán még a fiam, vagy lányom is... erre ez van... :D De jó ez a kis Astrám is, amúgy azt bánom, hogy nem egyből egy ilyet vettem. B) Minden álmom egy gyári új F-es dízel astra lenne! (Persze ez sosem fog megvalósulni, de milyen jó is lenne! :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Minden álmom egy gyári új F-es dízel astra lenne! (Persze ez sosem fog megvalósulni, de milyen jó is lenne! :D ) Szerintem jópárszázezerből (vagy nem tudom, talán kicsit többől) meg lehetne csinálni, hogy teljesen lecsupaszítod a vasat, mindenhol gyönyörűen megcsinálni, gyári színben teljesen szépen kapna egy tartós, profi fényezést, sok munkával és utánajárással kívül-belül mindent hibátlan alkatrészekre, teljes motorfelújítás... Meg lehetne oldani biztos. :D Persze nem érné meg anyagilag. :) De gondolom akkor, ha lenne pénz rá, nem is az lenne a szempont... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Eddig sem értettem miért gondolják az emberek úgy, hogy a legkisebb üveget kell beverni a kocsin, ha esetlegesen erre kerül sor... Annyira nem mókás cserélni a kis üveget az ajtón. Inkább a csomi oldalüveget ütném be. Takarítás és 10csavar...kész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Eddig sem értettem miért gondolják az emberek úgy, hogy a legkisebb üveget kell beverni a kocsin, ha esetlegesen erre kerül sor... Annyira nem mókás cserélni a kis üveget az ajtón. Inkább a csomi oldalüveget ütném be. Takarítás és 10csavar...kész. :D Nálad. Nekem ki van nyomva mögötte tömítővel, mert azt hittem ott ázik be :D Nem tudom még hogy, hogy a p.csába fogom levenni, ha egyszer le kell :D B) Amúgy mi van a kis ablakoddal? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Nálad. Nekem ki van nyomva mögötte tömítővel, mert azt hittem ott ázik be :D Nem tudom még hogy, hogy a p.csába fogom levenni, ha egyszer le kell :D B) Amúgy mi van a kis ablakoddal? :) Olyan lett, mint a gazdája. Be lett b.szva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Nálad. Nekem ki van nyomva mögötte tömítővel, mert azt hittem ott ázik be :D Nem tudom még hogy, hogy a p.csába fogom levenni, ha egyszer le kell :D B) Amúgy mi van a kis ablakoddal? :) Semmi, csak vettem két színhelyes ajtót tarcsiba, de tök üresek. Aztán most olyat játszottam, hogy egy teli ajtóból átpakolásztam mindent. :D A második ajtónál elakadtam a villanymotorral, mert túl fent van a csúszka, és nem tudom rögzíteni a szerkezetet... :D A balos viszont kész van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Olyan lett, mint a gazdája. Be lett b.szva. :D F@szt! :D Csak ugye az egyik ajtóm sarka rustos, a másik meg fényezve lett, és nem szépen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Semmi, csak vettem két színhelyes ajtót tarcsiba, de tök üresek. Aztán most olyat játszottam, hogy egy teli ajtóból átpakolásztam mindent. :D A második ajtónál elakadtam a villanymotorral, mert túl fent van a csúszka, és nem tudom rögzíteni a szerkezetet... :D A balos viszont kész van. :D Csak nem egy színű lesz az autód? :D (de hülyén hangzik ez tőlem :D :D :) B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Csak nem egy színű lesz az autód? :D (de hülyén hangzik ez tőlem :D :D :) B) ) Ez sose lesz.. :D Btw elfogadok fészliftes hátsó ajtó csíkot ajcsiba. :D Hibátlant ofkorsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ez sose lesz.. :D Btw elfogadok fészliftes hátsó ajtó csíkot ajcsiba. :D Hibátlant ofkorsz. Szedd le a többit is, és írd rá hogy klíín :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Szedd le a többit is, és írd rá hogy klíín :) Nem, mert sztem az első ajtók is voltak fényezve...és a barom a csíkig maszkolt. :D Meg akkor a hátsó lökit is defektíteni kéne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Nem, mert sztem az első ajtók is voltak fényezve...és a barom a csíkig maszkolt. :D Meg akkor a hátsó lökit is defektíteni kéne. :D gyáájjjjj, akkor miért akarod leszedni? Szerezzél inkább egy faceliftelt hátsó ajtó lécet (hibátlant ofkorsz). :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 gyáájjjjj, akkor miért akarod leszedni? Szerezzél inkább egy faceliftelt hátsó ajtó lécet (hibátlant ofkorsz). :D Kettővel többre megyek :D Bár..csak a balosom van szétcsapva, szóval já. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Eddig sem értettem miért gondolják az emberek úgy, hogy a legkisebb üveget kell beverni a kocsin, ha esetlegesen erre kerül sor... Annyira nem mókás cserélni a kis üveget az ajtón. Inkább a csomi oldalüveget ütném be. Takarítás és 10csavar...kész. :D Minek kell egyáltalán betörni az üveget? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Minek kell egyáltalán betörni az üveget? :D Bezárod a kulcsot, otthontól távol és nem akarod feltépni az ajtót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Bezárod a kulcsot, otthontól távol és nem akarod feltépni az ajtót... Ja értem, nekem csak egy mozdulat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Bezárod a kulcsot, otthontól távol és nem akarod feltépni az ajtót... Pedig Lurdyba volt oktatás róla, hogy hogy kell megoldani az ilyen helyzeteket. Nem figyelsz órán? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Pedig Lurdyba volt oktatás róla, hogy hogy kell megoldani az ilyen helyzeteket. Nem figyelsz órán? :D Van egy pár üvegem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts