Dáwid Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Inkább vegyetek Polot az így is jól húz! :) bazz... :D :D
beligrom Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 bazz... :D :D de legalább 300m után észrevette :)
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 de legalább 300m után észrevette :) Nem értem miért kapkodott ennyire... nem volt feltűnő :D :D
astrásgyerek Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Nem értem miért kapkodott ennyire... nem volt feltűnő :) B) Jár így az ember... :D :D Tudok olyan lassan 10 éves C Corsát, ami tényleg doktoré, és tényleg 50000 van benne.. ;) :D Nagynénémé, igaz, (még) nem eladó. :D 2004.11.havi Fábia? 71.000 km-vel? Vezetett szervízkönyv, gyári állapotban? És ez nem doktoré vót, hanem az enyém! :D :D :D Sajnálom is nagyon, de szeptembertől eladó lesz... :D :D :D :D :( :(
Jürgen Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Szép állapotban van a kis Fabia, azokból is lehet látni néha olyan össze-vissza húzott meg ütött darabokat, sokan nem tudnak normálisan bánni egy autóval.
astrásgyerek Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Én lelkem mélyén (meg a felszínén is) még mindig Calibra-meleg vagyok, ha valaha is lenne pénzem arra, hogy autót vegyek, akkor valószínűleg arról lenne szó... Egyelőre örülök, ha meg tudjuk tartani az Astrát valahogy. :D Azért szép állapotban van a kis Fabia, azokból is lehet látni néha olyan össze-vissza húzott meg ütött darabokat, sokan nem tudnak normálisan bánni egy autóval. A törődés a titka! :D Ezért is vagyunk a fórumon szerintem B) Ha nem szeretnénk az autónkat, tuti nem fórumoznánk! :) Nekem sincs pénzem másik autóra, még van 1 milla a házon, muszáj elpasszolni a Fábiát. :D Ez van!
Jürgen Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 A törődés a titka! :D Ezért is vagyunk a fórumon szerintem B) Ha nem szeretnénk az autónkat, tuti nem fórumoznánk! :) Nekem sincs pénzem másik autóra, még van 1 milla a házon, muszáj elpasszolni a Fábiát. :D Ez van! Így van, persze nem csak a fórumozás a lényeg... :D Ez így megy mostanság, itt is nagyon lent vagyunk, szerintem a legtöbben elmondhatják magukról...
astrásgyerek Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Így van, persze nem csak a fórumozás a lényeg... :) Ez így megy mostanság, itt is nagyon lent vagyunk, szerintem a legtöbben elmondhatják magukról... Sajnos! Pedig úgy terveztem, hogy életem első (saját pénzen vett és fenntartott) autóját sokáig élvezni fogom, talán még a fiam, vagy lányom is... erre ez van... :D De jó ez a kis Astrám is, amúgy azt bánom, hogy nem egyből egy ilyet vettem. B) Minden álmom egy gyári új F-es dízel astra lenne! (Persze ez sosem fog megvalósulni, de milyen jó is lenne! :D )
Jürgen Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Minden álmom egy gyári új F-es dízel astra lenne! (Persze ez sosem fog megvalósulni, de milyen jó is lenne! :D ) Szerintem jópárszázezerből (vagy nem tudom, talán kicsit többől) meg lehetne csinálni, hogy teljesen lecsupaszítod a vasat, mindenhol gyönyörűen megcsinálni, gyári színben teljesen szépen kapna egy tartós, profi fényezést, sok munkával és utánajárással kívül-belül mindent hibátlan alkatrészekre, teljes motorfelújítás... Meg lehetne oldani biztos. :D Persze nem érné meg anyagilag. :) De gondolom akkor, ha lenne pénz rá, nem is az lenne a szempont...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Eddig sem értettem miért gondolják az emberek úgy, hogy a legkisebb üveget kell beverni a kocsin, ha esetlegesen erre kerül sor... Annyira nem mókás cserélni a kis üveget az ajtón. Inkább a csomi oldalüveget ütném be. Takarítás és 10csavar...kész. :D
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Eddig sem értettem miért gondolják az emberek úgy, hogy a legkisebb üveget kell beverni a kocsin, ha esetlegesen erre kerül sor... Annyira nem mókás cserélni a kis üveget az ajtón. Inkább a csomi oldalüveget ütném be. Takarítás és 10csavar...kész. :D Nálad. Nekem ki van nyomva mögötte tömítővel, mert azt hittem ott ázik be :D Nem tudom még hogy, hogy a p.csába fogom levenni, ha egyszer le kell :D B) Amúgy mi van a kis ablakoddal? :)
daykiller Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Nálad. Nekem ki van nyomva mögötte tömítővel, mert azt hittem ott ázik be :D Nem tudom még hogy, hogy a p.csába fogom levenni, ha egyszer le kell :D B) Amúgy mi van a kis ablakoddal? :) Olyan lett, mint a gazdája. Be lett b.szva. :D
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Nálad. Nekem ki van nyomva mögötte tömítővel, mert azt hittem ott ázik be :D Nem tudom még hogy, hogy a p.csába fogom levenni, ha egyszer le kell :D B) Amúgy mi van a kis ablakoddal? :) Semmi, csak vettem két színhelyes ajtót tarcsiba, de tök üresek. Aztán most olyat játszottam, hogy egy teli ajtóból átpakolásztam mindent. :D A második ajtónál elakadtam a villanymotorral, mert túl fent van a csúszka, és nem tudom rögzíteni a szerkezetet... :D A balos viszont kész van. :D
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Olyan lett, mint a gazdája. Be lett b.szva. :D F@szt! :D Csak ugye az egyik ajtóm sarka rustos, a másik meg fényezve lett, és nem szépen. :)
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Semmi, csak vettem két színhelyes ajtót tarcsiba, de tök üresek. Aztán most olyat játszottam, hogy egy teli ajtóból átpakolásztam mindent. :D A második ajtónál elakadtam a villanymotorral, mert túl fent van a csúszka, és nem tudom rögzíteni a szerkezetet... :D A balos viszont kész van. :D Csak nem egy színű lesz az autód? :D (de hülyén hangzik ez tőlem :D :D :) B) )
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Csak nem egy színű lesz az autód? :D (de hülyén hangzik ez tőlem :D :D :) B) ) Ez sose lesz.. :D Btw elfogadok fészliftes hátsó ajtó csíkot ajcsiba. :D Hibátlant ofkorsz.
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Ez sose lesz.. :D Btw elfogadok fészliftes hátsó ajtó csíkot ajcsiba. :D Hibátlant ofkorsz. Szedd le a többit is, és írd rá hogy klíín :)
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Szedd le a többit is, és írd rá hogy klíín :) Nem, mert sztem az első ajtók is voltak fényezve...és a barom a csíkig maszkolt. :D Meg akkor a hátsó lökit is defektíteni kéne. :D
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Nem, mert sztem az első ajtók is voltak fényezve...és a barom a csíkig maszkolt. :D Meg akkor a hátsó lökit is defektíteni kéne. :D gyáájjjjj, akkor miért akarod leszedni? Szerezzél inkább egy faceliftelt hátsó ajtó lécet (hibátlant ofkorsz). :)
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 gyáájjjjj, akkor miért akarod leszedni? Szerezzél inkább egy faceliftelt hátsó ajtó lécet (hibátlant ofkorsz). :D Kettővel többre megyek :D Bár..csak a balosom van szétcsapva, szóval já.
zotya975 Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Eddig sem értettem miért gondolják az emberek úgy, hogy a legkisebb üveget kell beverni a kocsin, ha esetlegesen erre kerül sor... Annyira nem mókás cserélni a kis üveget az ajtón. Inkább a csomi oldalüveget ütném be. Takarítás és 10csavar...kész. :D Minek kell egyáltalán betörni az üveget? :D
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Minek kell egyáltalán betörni az üveget? :D Bezárod a kulcsot, otthontól távol és nem akarod feltépni az ajtót...
zotya975 Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Bezárod a kulcsot, otthontól távol és nem akarod feltépni az ajtót... Ja értem, nekem csak egy mozdulat... :D
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Bezárod a kulcsot, otthontól távol és nem akarod feltépni az ajtót... Pedig Lurdyba volt oktatás róla, hogy hogy kell megoldani az ilyen helyzeteket. Nem figyelsz órán? :D
spzoli Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 Pedig Lurdyba volt oktatás róla, hogy hogy kell megoldani az ilyen helyzeteket. Nem figyelsz órán? :D Van egy pár üvegem... :D
Recommended Posts