Dark_Errant Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Váltóval együtt szeditek ki a kismotort? Csak mert az kifér úgy is.. :D Érdekes elgondolással szedtük ki. Ami úgy néz ki, hogy mindent szét húztunk ami a motorral együtt mozoghat. Utána Kicsavartuk a gólyalábakat. És végül a teljes bölcsőt. Ezek után pedig a karosszériát emeltük le a motorról. És ugyanezzel a módszerrel álltunk neki most az NZ-nek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Érdekes elgondolással szedtük ki. Ami úgy néz ki, hogy mindent szét húztunk ami a motorral együtt mozoghat. Utána Kicsavartuk a gólyalábakat. És végül a teljes bölcsőt. Ezek után pedig a karosszériát emeltük le a motorról. És ugyanezzel a módszerrel álltunk neki most az NZ-nek is. Ez is egy megoldás. :D Futóműállítás ne maradjon el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Ez is egy megoldás. :D Futóműállítás ne maradjon el. :D Bár én próbálom győzködni Pistit, hogy aztán vhogy operáljuk fel az én bölcsőmet. Az tuti nem fog jobbra húzni, mint a vectra-é. Viszont kapásból első fék cserével kezdhetek. A "szarrá van kopva" enyhe kifejezés lenne az állapotra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sabre Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Igen, ezt észre vettem utólag... Köszi, hogy válaszoltál! :D Megrendelem azt is! Nincs mit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Megvan a végleges árajánlat a Zs+U Kft-től a vezérműszíj-cseréhez! Vezérműszíj: 5685 Ft (GATES) Vezérműszij feszítőgörgő: 10075 Ft (SKF) Vezetőgörgő: 6465 Ft (SKF) Vízpumpa: 8590 Ft (RUVILLE) Összesen: 30815 Ft + Levegőszürő: 1140Ft (Mecafilter) + Olajszűrő, olaj (Valvoline Max Life 10 W40) ezek már megvannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Megvan a végleges árajánlat a Zs+U Kft-től a vezérműszíj-cseréhez! Vezérműszíj: 5685 Ft (GATES) Vezérműszij feszítőgörgő: 10075 Ft (SKF) Vezetőgörgő: 6465 Ft (SKF) Vízpumpa: 8590 Ft (RUVILLE) Összesen: 30815 Ft + Levegőszürő: 1140Ft (Mecafilter) + Olajszűrő, olaj (Valvoline Max Life 10 W40) ezek már megvannak. Na akkor te is a kocsiban gyűjtöd a pénzed és nem a takarékban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Na akkor te is a kocsiban gyűjtöd a pénzed és nem a takarékban... :) Hja... Muszáj cserélnem... 70.000 ment bele amióta nálam van, és ki tudja előtte még mennyit ment csere óta... :D Inkább nem kockáztatok! B) Szerencsére a munkadíj 0 Ft, haverral a műhelyében megcsináljuk az egészet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Hja... Muszáj cserélnem... 70.000 ment bele amióta nálam van, és ki tudja előtte még mennyit ment csere óta... :D Inkább nem kockáztatok! :) Szerencsére a munkadíj 0 Ft, haverral a műhelyében megcsináljuk az egészet. :D Én is inkább magamnak csinálom, amit csak lehet... Ha máson nem, a munkadíjon spórolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Én is inkább magamnak csinálom, amit csak lehet... Ha máson nem, a munkadíjon spórolok... Egyértelmű! :D Havert sokszor kisegítem, és ő is segít, ha kell! Mindent ott csinálunk az Astrán. futóműfelújítás is ennyibe került! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Hja... Muszáj cserélnem... 70.000 ment bele amióta nálam van, és ki tudja előtte még mennyit ment csere óta... :D Inkább nem kockáztatok! B) Szerencsére a munkadíj 0 Ft, haverral a műhelyében megcsináljuk az egészet. :D Enyémet is lehetne...? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Nekem 40%. Ha érdekel még. Köszi, de már megrendeltem. 30 ezer lesz a Gates szíj, INA görgők, és gyári vizpumpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Enyémet is lehetne...? :D Tiéd még egyszerű is... :) Az enyémnél már nem olyan eccerű ezeket megcsinálni! De már megy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Na akkor te is a kocsiban gyűjtöd a pénzed és nem a takarékban... :D Áhh... az övé maximum malacpersely :D nekem komplett bankom van xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Áhh... az övé maximum malacpersely :D nekem komplett bankom van xD Ha tudtam volna, hogy tegnap otthon vagy, becsengetek hozzád... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Áhh... az övé maximum malacpersely :D nekem komplett bankom van xD :) B) más: Ebben láttok fantáziát? ha pl 110.000-ért el lehetne hozni, és nekem meg van egy komplett donor hozzá. átíratás + műszaki... 70+30 .... 210.000be lenne, nem is olyan jó húzás... Vagy mégis? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 :) B) más: Ebben láttok fantáziát? ha pl 110.000-ért el lehetne hozni, és nekem meg van egy komplett donor hozzá. átíratás + műszaki... 70+30 .... 210.000be lenne, nem is olyan jó húzás... Vagy mégis? :D Ha a motorja nagyon-nagyon jó... de szerintem ez is drága :D (tudom... ami szerintem is jó áron van, abból 2évente 1 van a neten, az is kb. fél órát :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Köszi, de már megrendeltem. 30 ezer lesz a Gates szíj, INA görgők, és gyári vizpumpa. Én meg napok óta nem tudom elérni a szerelőmet (állítólag volt valami balhé :D). Így nem ő kapta meg az 5 liter gázolajat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Ha a motorja nagyon-nagyon jó... de szerintem ez is drága :D (tudom... ami szerintem is jó áron van, abból 2évente 1 van a neten, az is kb. fél órát :D ) Szervizkönyves 190-es 2.0 benyás Mercit veszek nemsoká ha minden összejön. 230e km van benne. 89-es évjárat. Nem hirdették meg sehol. 2éve áll a garázsban, az utolsó szervizszámla 240e Ft volt. 300-ért vihetem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Én meg napok óta nem tudom elérni a szerelőmet (állítólag volt valami balhé :D). Így nem ő kapta meg az 5 liter gázolajat. :D Akkor hívj engem. 5 liter gasolinért még fel is veszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Szervizkönyves 190-es 2.0 benyás Mercit veszek nemsoká ha minden összejön. 230e km van benne. 89-es évjárat. Nem hirdették meg sehol. 2éve áll a garázsban, az utolsó szervizszámla 240e Ft volt. 300-ért vihetem. :D Veszel egy családit a versenysas mellé, vagy lecseréled? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Veszel egy családit a versenysas mellé, vagy lecseréled? :D LOL. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Veszel egy családit a versenysas mellé, vagy lecseréled? :D Versenysas pozícióba kerülne a 190-es. :) A korzát megkapja a barátnőm. De azért feltételes,mert néni nevén volt. Hiába a férje használta,javította stb...néni off, az autó innentől meg a gyerekeké akik 35-40évesek,de eddig nem hiányolták a mercit. Remélem nem fognak belesz*rni a levesembe. :D Mert ilyenből a jó példányok 700körül kezdődnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Versenysas pozícióba kerülne a 190-es. :D A korzát megkapja a barátnőm. De azért feltételes,mert néni nevén volt. Hiába a férje használta,javította stb...néni off, az autó innentől meg a gyerekeké akik 35-40évesek,de eddig nem hiányolták a mercit. Remélem nem fognak belesz*rni a levesembe. :D Mert ilyenből a jó példányok 700körül kezdődnek. De előtte szólj neki, hogy óvatosan a fékkel, mert nagyot harap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 De előtte szólj neki, hogy óvatosan a fékkel, mert nagyot harap... Pont hogy a féken kell állni mindig, mert csak úgy lehet kordában tartani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Inkább vegyetek Polot az így is jól húz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts