zotya975 Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Hibátlan. Ráadásul rátehetsz sérülékenyebb felületű dolgot is, nem fogja összebacni :) Valahogy...valahogy f.szul :D :( :) Egyik fórumtársunknak volt egy vasalódeszka a kocsi hátulján , úgyis levette, talán el lehetne kérni tetőcsomagtartó szélterelőnek. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Nos hát: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Nos hát: B) Ég és föld! Bejárassam? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Na ilyen szélterelővel csak egyszer parkolj a Madaras Tesco parkolójában , többet nem lesz rá gondod. B) Mert, hogy? Levered? Lelopod? Le f@sod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Mert, hogy? Levered? Lelopod? Le f@sod? B) Nem lesz ilyenem. :D Mert Drága. Na meg minek nekem tetőcsom... De jó magammal ebszélgetek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Ég és föld! Bejárassam? :D NE! :) Még 770 km van hátra a bejáratásból. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 NE! :D Még 770 km van hátra a bejáratásból. B) Gyáva! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Gyáva! B) Nem gyávaság! Elővigyázatosság. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Nem gyávaság! Elővigyázatosság. :) Lehet zotya arra kíváncsi, hogy így is megvan-e benne a tiltás funkció! :( B) :D De vigyázz rá, egy jódarabig nem lesz legalább gondod rá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Lehet zotya arra kíváncsi, hogy így is megvan-e benne a tiltás funkció! :( :D :) De vigyázz rá, egy jódarabig nem lesz legalább gondod rá! :) Nem tudom és még nem akarom tudni. Nagyon odafigyelek rá, hogy 3000nél jobban ne pörgessem. Hálisten nem lett fúrva a blokk, így sokkal többet ki fog bírni elvileg, mintha fúrták volna és túlmérettel lett volna összerakva... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Szomorú esemény! Astra Caravan vs tehervonat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Nem tudom és még nem akarom tudni. Nagyon odafigyelek rá, hogy 3000nél jobban ne pörgessem. Hálisten nem lett fúrva a blokk, így sokkal többet ki fog bírni elvileg, mintha fúrták volna és túlmérettel lett volna összerakva... B) Jó már Neked! Legalább kész az autód :D Nekem meg még 16 hidrotőkét ki kéne cseréltetnem az idén és még gyűjtenem kell rá :) Hány km a járatás? 1000-5000 km? Mert nekem fogalmam nincs, ilyenkor mi a szokás... Sose volt még ilyen tapasztalatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 ajándék ár Ha egy hét múlva processzoros lesz,akkor nem annyira... :D Van ezeken AUX vagy valami cd váltó bemenet? Nem emlékszem mert 2napig ment aztán kib*sztam a 3.14csába. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Jó már Neked! Legalább kész az autód B) Nekem meg még 16 hidrotőkét ki kéne cseréltetnem az idén és még gyűjtenem kell rá :) Hány km a járatás? 1000-5000 km? Mert nekem fogalmam nincs, ilyenkor mi a szokás... Sose volt még ilyen tapasztalatom. Az szívás. Nemcsak hogy kétszer annyi van, de drágább is az. Amúgy nekem sem lett cserélve mind a 8. Csak kettő. Most 1000km-en át van a bejáratás. Fogyasztáskímélő üzemmódban, max 3000rpm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Lurdyból hazafelé, éjjel amikor a környéken nincs élőlény (teljesen belátható) le szoktam vágni az 47.622547,19.122593 ezt a körforgalmat, mert f.szom fog 90-ről beállni 15-re körbecsalinkázni 2-esben, amikor 80-al le lehet fűzni szemből is. Egy tök jó ívű kanyar volt még pár éve, csak aztán odatettek egy Aldi-t, meg egy Lidl-t, és betoltak a kanyar közepére egy remek körforgalmat. Még véletlenül sem kör alakú természetesen, hanem van benne 2 törés is, a kamionosok szórakoztatására, nehogy unatkozzanak szegények... Teljesen síkban van, 150 méterről is lehet látni ha bárki, bármelyik irányból jön, fél2-2-3 körül már simán elmegyek benne szemből, mert az a fele kb az eredeti íven megy, ahol régen a kanyar is volt. Ma jöttem haza, meg nem mondom hogy miért, de nem csaptam le, hanem körbejátszottam. Hát lehet hogy holnap veszek lottót. A tányérsapisok a körforgalom utáni Lidl parkolójában ültek, és nézték a körforgalmat... B) Párszáz méterrel utánam jött egy valami, őt szerintem megfogták(meg rajtam kívül talán mindenkit, aki 11 óta arra ment, mert mindenki szemből veszi azt a részt este :) ) csak a villogást láttam a tükörben, meg hogy nem nekem szól a díszkivilágítás... Tiszta sz.pás... mikre rá nem érnek ezek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Nem gyávaság! Elővigyázatosság. :( Rizsa! :) Lurdyból hazafelé, éjjel amikor a környéken nincs élőlény (teljesen belátható) le szoktam vágni az 47.622547,19.122593 ezt a körforgalmat, mert f.szom fog 90-ről beállni 15-re körbecsalinkázni 2-esben, amikor 80-al le lehet fűzni szemből is. Egy tök jó ívű kanyar volt még pár éve, csak aztán odatettek egy Aldi-t, meg egy Lidl-t, és betoltak a kanyar közepére egy remek körforgalmat. Még véletlenül sem kör alakú természetesen, hanem van benne 2 törés is, a kamionosok szórakoztatására, nehogy unatkozzanak szegények... Teljesen síkban van, 150 méterről is lehet látni ha bárki, bármelyik irányból jön, fél2-2-3 körül már simán elmegyek benne szemből, mert az a fele kb az eredeti íven megy, ahol régen a kanyar is volt. Ma jöttem haza, meg nem mondom hogy miért, de nem csaptam le, hanem körbejátszottam. Hát lehet hogy holnap veszek lottót. A tányérsapisok a körforgalom utáni Lidl parkolójában ültek, és nézték a körforgalmat... B) Párszáz méterrel utánam jött egy valami, őt szerintem megfogták(meg rajtam kívül talán mindenkit, aki 11 óta arra ment, mert mindenki szemből veszi azt a részt este :) ) csak a villogást láttam a tükörben, meg hogy nem nekem szól a díszkivilágítás... Tiszta sz.pás... mikre rá nem érnek ezek :D Hát akkor mákod volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Szomorú esemény! Astra Caravan vs tehervonat. Azért ehhez kellett ám tudás is... Mindkét irányból 300 métereket látni a sínpárból...és még sem észre venni azt a bazi nagy vasdarabot ami éppen jön... B) Ezért félek mostanában az utakon... Ha egy ekkora batárt nem lát, akkor engem a "kis" fostalicskával hogy látna.... :D Ui: de ha szrkorzával lett vóna, akkor a mozdonyt fényképezték volna...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Azért ehhez kellett ám tudás is... Mindkét irányból 300 métereket látni a sínpárból...és még sem észre venni azt a bazi nagy vasdarabot ami éppen jön... B) Ezért félek mostanában az utakon... Ha egy ekkora batárt nem lát, akkor engem a "kis" fostalicskával hogy látna.... :) Ui: de ha szrkorzával lett vóna, akkor a mozdonyt fényképezték volna... :( Felénk két helyen is van olyan sorompó, ahol alig látni be 30-30 métert ballról-jobbról. Inkább megállok a sín előtt jóval és 6x szétnézek, mire 1x áthajtok rajta... Aki ezt vezette, annak csőlátása lehetett... Szegény autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Azért ehhez kellett ám tudás is... Mindkét irányból 300 métereket látni a sínpárból...és még sem észre venni azt a bazi nagy vasdarabot ami éppen jön... :D Ezért félek mostanában az utakon... Ha egy ekkora batárt nem lát, akkor engem a "kis" fostalicskával hogy látna.... :) Ui: de ha szrkorzával lett vóna, akkor a mozdonyt fényképezték volna...:P A corsa Ilyet művelne. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Lurdyból hazafelé, éjjel amikor a környéken nincs élőlény (teljesen belátható) le szoktam vágni az 47.622547,19.122593 ezt a körforgalmat, mert f.szom fog 90-ről beállni 15-re körbecsalinkázni 2-esben, amikor 80-al le lehet fűzni szemből is. Egy tök jó ívű kanyar volt még pár éve, csak aztán odatettek egy Aldi-t, meg egy Lidl-t, és betoltak a kanyar közepére egy remek körforgalmat. Még véletlenül sem kör alakú természetesen, hanem van benne 2 törés is, a kamionosok szórakoztatására, nehogy unatkozzanak szegények... Teljesen síkban van, 150 méterről is lehet látni ha bárki, bármelyik irányból jön, fél2-2-3 körül már simán elmegyek benne szemből, mert az a fele kb az eredeti íven megy, ahol régen a kanyar is volt. Ma jöttem haza, meg nem mondom hogy miért, de nem csaptam le, hanem körbejátszottam. Hát lehet hogy holnap veszek lottót. A tányérsapisok a körforgalom utáni Lidl parkolójában ültek, és nézték a körforgalmat... B) Párszáz méterrel utánam jött egy valami, őt szerintem megfogták(meg rajtam kívül talán mindenkit, aki 11 óta arra ment, mert mindenki szemből veszi azt a részt este :) ) csak a villogást láttam a tükörben, meg hogy nem nekem szól a díszkivilágítás... Tiszta sz.pás... mikre rá nem érnek ezek :D Én megint ott találkoztam sünökkel, ahonnan múltkor követtek...csak most szabályosan közlekedtem. Ja és skodák skodájára, nem fordult utána a fabia. :( Mondjuk valszeg lemaradt volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 5 ajtós lépcsős hátú F astra classic az autó. A csomagtartó profilja szögletes és le van zárva a vége. Úgy látom egy zenével több van az autóba. :( Szóval vettem egy csomagtartót, kaptam hozzá zenét meg 1,5l-es töblbetfogyasztást B) Az meg milyen?? :) Tip-top kis Caravan Kár hogy traktor, kár hogy rohad a csomiajtó, kár hogy fapad, kár hogy 100ezer-el több mint amennyit ér :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Az meg milyen?? :) Tip-top kis Caravan Kár hogy traktor, kár hogy rohad a csomiajtó, kár hogy fapad, kár hogy 100ezer-el több mint amennyit ér B) :D Meg mondjuk puffos volt az eleje. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Az meg milyen?? :( Tip-top kis Caravan Kár hogy traktor, kár hogy rohad a csomiajtó, kár hogy fapad, kár hogy 100ezer-el több mint amennyit ér B) :D Ha 14"-os az alu akkor annyival beszállok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Tip-top kis Caravan Kár hogy traktor, kár hogy rohad a csomiajtó, kár hogy fapad, kár hogy 100ezer-el több mint amennyit ér B) :D Nem lehet minden tökéletes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Ha 14"-os az alu akkor annyival beszállok! B) 100 egy 14es alulért? :D huh, szerzek neked... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts