daykiller Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Váá, itt a fenevad!!! B) :D Opel B(rembo) Corsa. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Opel B(rembo) Corsa. :D Szinte érezni a friss vépáver szagot B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Váá, itt a fenevad!!! B) :D Biztos nem volt egyszerű megállítani, hogy legalább a fényképezés idejére ne akarjon támadni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Biztos nem volt egyszerű megállítani, hogy legalább a fényképezés idejére ne akarjon támadni B) Látszik is, hogy már fordulna a fényképező felé. Tuti széttépte, vagy eltaposta, csak valahogy megmentették a memóriakártyát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110313/corsa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Én elvagyok velük. Corsát nem nagyon lehet szépen felnizni. Jók szerintem is... De egy srácnak kéne a faluból, nem nekem... Szóval ezért megy ennyire a verdád... 3 ajtóval könnyűűűű B) :D :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Jók szerintem is... De egy srácnak kéne a faluból, nem nekem... Szóval ezért megy ennyire a verdád... 3 ajtóval könnyűűűű B) :D :) :) :( Ez egy kétszemélyes autó. Ha nagyon-nagyon kell akkor max három. 185cmmel éppen jól elvagyok,de öcsém 196centijével vicces amikor behajtogatja magát a jobb 1-be :) Neki úgy lenne kényelmes ha kiszedné az első két ülést kb. :) Mire kellene a srácnak? Ez gsi B corsa felni asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Ez nem semmi B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Ez nem semmi B) :) Caravanból kéne csinálni egyet :( Nah jó, azért így is tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Ez nem semmi :) :) Nah ez az amire elcserélném a DTL-em! :( De csak azért, hogy gyorsulhassak egy 1.2esell! B) :D Azért a szutyukikat sorba alázza ám vele :D És még egy lotust is talán... Komolyat mehet :) De nem hiába, ez egy ASTRA F :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Ez nem semmi B) :) cuke :D kár h nem fehér xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Nah ez az amire elcserélném a DTL-em! :D De csak azért, hogy gyorsulhassak egy 1.2esell! B) :( Áh, úgyis alulmaradnál. :) cuke kár h nem fehér xD Kár hogy nem meggypiros és sedán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Caravanból kéne csinálni egyet :) Nah jó, azért így is tetszik B) B+! Én is erre gondoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Arra vagyok kíváncsi hogyan lett ez 820kg? Mert egy tök fapad 1.4nz F is 1070kg asszem.Annál meg ez a motor nehezebb lehet. Hiába spóroltak az ajtókon,csomiajtón a bukócsövezés nem kis súly. De azért durván fordul meg kell hagyni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Arra vagyok kíváncsi hogyan lett ez 820kg? Mert egy tök fapad 1.4nz F is 1070kg asszem.Annál meg ez a motor nehezebb lehet. Hiába spóroltak az ajtókon,csomiajtón a bukócsövezés nem kis súly. De azért durván fordul meg kell hagyni! :D Csak a szőnyeg, meg az a qrva vastag szivacs tudod milyen nehéz benne? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Csak a szőnyeg, meg az a qrva vastag szivacs tudod milyen nehéz benne? B) Hagyd! Igaza van! :) Inkább B corsából kellett volna csinálni! :) :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Csak a szőnyeg, meg az a qrva vastag szivacs tudod milyen nehéz benne? B) Ahhoz még nem volt szerencsém. Corsa egész belsőt kipakolva sem lehet 50kg-nál többet felszabadítani az tuti. Ezért nézek fúrcsán amikor olvasom,hogy c20xe corsa kipakolt hátsó ülésekkel... :) a hátsó támlák darabonként vagy 5kg az ülőlap meg egy szivacs van vagy 2kg is...Az egésszel spórol vagy 20kg-ot de legalább nem lehet hátul használni semmire. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 B+! Én is erre gondoltam. B) Nagyon csúnyát ütne, ha kiszabadítanám az utcára :) :D Tuti elpusztulnék egy héten belül, de ha már menni kell, akkor így :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Arra vagyok kíváncsi hogyan lett ez 820kg? Mert egy tök fapad 1.4nz F is 1070kg asszem.Annál meg ez a motor nehezebb lehet. Hiába spóroltak az ajtókon,csomiajtón a bukócsövezés nem kis súly. De azért durván fordul meg kell hagyni! :D Emeltél már F Astra géptetőt? A szőnyeg is baromi nehéz és a többi.... Totál ki van pucolva, nem láttad? :) Hagyd! Igaza van! :) Inkább B corsából kellett volna csinálni! :D B) :) :( :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Arra vagyok kíváncsi hogyan lett ez 820kg? Mert egy tök fapad 1.4nz F is 1070kg asszem.Annál meg ez a motor nehezebb lehet. Hiába spóroltak az ajtókon,csomiajtón a bukócsövezés nem kis súly. De azért durván fordul meg kell hagyni! B) Pontosabban 950kg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Pontosabban 950kg :D Ó tényleg. Igazad van! B) Így már teljesen hihető a 820kg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Ahhoz még nem volt szerencsém. Corsa egész belsőt kipakolva sem lehet 50kg-nál többet felszabadítani az tuti. Ezért nézek fúrcsán amikor olvasom,hogy c20xe corsa kipakolt hátsó ülésekkel... :D a hátsó támlák darabonként vagy 5kg az ülőlap meg egy szivacs van vagy 2kg is...Az egésszel spórol vagy 20kg-ot de legalább nem lehet hátul használni semmire. B) Én mentem a kipakolt Corsámmal, hidd el nagyon sokat számít. :( A két első ülés iszonyat nehéz pl. A zaj már más tészta! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Én mentem a kipakolt Corsámmal, hidd el nagyon sokat számít. :( A két első ülés iszonyat nehéz pl. A zaj már más tészta! :D Na és hol ültél? :) Én is gondolkodtam rajta , amikor ki volt pakolva hogy elviszem egy próbakörre. Csak attól féltem nem akarok majd visszarámolni bele. Hova kéne menni, tecsóba a családdal? Ööööö még nincs kész a kocsi. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 13:01 - meghaltokmind: és megvan a real deal acsi B) 13:01 - meghaltokmind: igenigenigen :D 13:01 - Camp_Elek: grat 13:01 - Camp_Elek: en is szereztem egyet ma reggel 13:03 - meghaltokmind: aprópopó melyik acsit gyűjtötted be? 13:05 - Camp_Elek: a " Részegen hogy jutsz majd haza kocsival husvet hetfőn rendori igazoltatas nelkul" cimut kinek mi a fontos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni alkatrész vásárlásban? Meg kéne vennem a vezérlés cuccait, de 50 ezer alatt sehol sem találtam. B) X17DTL 96-os hoz kéne Gates szíj, SKF görgők, és valami egyszerűbb vizpumpa. Ha valakinek esetleg lenne kedvezménye, és segítene. megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni alkatrész vásárlásban? Meg kéne vennem a vezérlés cuccait, de 50 ezer alatt sehol sem találtam. B) X17DTL 96-os hoz kéne Gates szíj, SKF görgők, és valami egyszerűbb vizpumpa. Ha valakinek esetleg lenne kedvezménye, és segítene. megköszönném. Unixnál van 10%-om, vagy ennél komolyabb kedvezményre gondolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts