daykiller Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Váá, itt a fenevad!!! B) :D Opel B(rembo) Corsa. :)
neodd Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Opel B(rembo) Corsa. :D Szinte érezni a friss vépáver szagot B)
Dáwid Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Váá, itt a fenevad!!! B) :D Biztos nem volt egyszerű megállítani, hogy legalább a fényképezés idejére ne akarjon támadni :)
neodd Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Biztos nem volt egyszerű megállítani, hogy legalább a fényképezés idejére ne akarjon támadni B) Látszik is, hogy már fordulna a fényképező felé. Tuti széttépte, vagy eltaposta, csak valahogy megmentették a memóriakártyát :D
astrásgyerek Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110313/corsa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Én elvagyok velük. Corsát nem nagyon lehet szépen felnizni. Jók szerintem is... De egy srácnak kéne a faluból, nem nekem... Szóval ezért megy ennyire a verdád... 3 ajtóval könnyűűűű B) :D :) :) :(
hakapeszimaki Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Jók szerintem is... De egy srácnak kéne a faluból, nem nekem... Szóval ezért megy ennyire a verdád... 3 ajtóval könnyűűűű B) :D :) :) :( Ez egy kétszemélyes autó. Ha nagyon-nagyon kell akkor max három. 185cmmel éppen jól elvagyok,de öcsém 196centijével vicces amikor behajtogatja magát a jobb 1-be :) Neki úgy lenne kényelmes ha kiszedné az első két ülést kb. :) Mire kellene a srácnak? Ez gsi B corsa felni asszem.
Dáwid Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Ez nem semmi B) :) Caravanból kéne csinálni egyet :( Nah jó, azért így is tetszik :D
astrásgyerek Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Ez nem semmi :) :) Nah ez az amire elcserélném a DTL-em! :( De csak azért, hogy gyorsulhassak egy 1.2esell! B) :D Azért a szutyukikat sorba alázza ám vele :D És még egy lotust is talán... Komolyat mehet :) De nem hiába, ez egy ASTRA F :)
beligrom Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Ez nem semmi B) :) cuke :D kár h nem fehér xD
neodd Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Nah ez az amire elcserélném a DTL-em! :D De csak azért, hogy gyorsulhassak egy 1.2esell! B) :( Áh, úgyis alulmaradnál. :) cuke kár h nem fehér xD Kár hogy nem meggypiros és sedán :)
daykiller Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Caravanból kéne csinálni egyet :) Nah jó, azért így is tetszik B) B+! Én is erre gondoltam. :D
hakapeszimaki Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Arra vagyok kíváncsi hogyan lett ez 820kg? Mert egy tök fapad 1.4nz F is 1070kg asszem.Annál meg ez a motor nehezebb lehet. Hiába spóroltak az ajtókon,csomiajtón a bukócsövezés nem kis súly. De azért durván fordul meg kell hagyni! B)
Dáwid Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Arra vagyok kíváncsi hogyan lett ez 820kg? Mert egy tök fapad 1.4nz F is 1070kg asszem.Annál meg ez a motor nehezebb lehet. Hiába spóroltak az ajtókon,csomiajtón a bukócsövezés nem kis súly. De azért durván fordul meg kell hagyni! :D Csak a szőnyeg, meg az a qrva vastag szivacs tudod milyen nehéz benne? B)
astrásgyerek Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Csak a szőnyeg, meg az a qrva vastag szivacs tudod milyen nehéz benne? B) Hagyd! Igaza van! :) Inkább B corsából kellett volna csinálni! :) :D :) :(
hakapeszimaki Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Csak a szőnyeg, meg az a qrva vastag szivacs tudod milyen nehéz benne? B) Ahhoz még nem volt szerencsém. Corsa egész belsőt kipakolva sem lehet 50kg-nál többet felszabadítani az tuti. Ezért nézek fúrcsán amikor olvasom,hogy c20xe corsa kipakolt hátsó ülésekkel... :) a hátsó támlák darabonként vagy 5kg az ülőlap meg egy szivacs van vagy 2kg is...Az egésszel spórol vagy 20kg-ot de legalább nem lehet hátul használni semmire. :D
Dáwid Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 B+! Én is erre gondoltam. B) Nagyon csúnyát ütne, ha kiszabadítanám az utcára :) :D Tuti elpusztulnék egy héten belül, de ha már menni kell, akkor így :(
daykiller Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Arra vagyok kíváncsi hogyan lett ez 820kg? Mert egy tök fapad 1.4nz F is 1070kg asszem.Annál meg ez a motor nehezebb lehet. Hiába spóroltak az ajtókon,csomiajtón a bukócsövezés nem kis súly. De azért durván fordul meg kell hagyni! :D Emeltél már F Astra géptetőt? A szőnyeg is baromi nehéz és a többi.... Totál ki van pucolva, nem láttad? :) Hagyd! Igaza van! :) Inkább B corsából kellett volna csinálni! :D B) :) :( :D :)
FPepe Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Arra vagyok kíváncsi hogyan lett ez 820kg? Mert egy tök fapad 1.4nz F is 1070kg asszem.Annál meg ez a motor nehezebb lehet. Hiába spóroltak az ajtókon,csomiajtón a bukócsövezés nem kis súly. De azért durván fordul meg kell hagyni! B) Pontosabban 950kg :D
hakapeszimaki Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Pontosabban 950kg :D Ó tényleg. Igazad van! B) Így már teljesen hihető a 820kg.
J0hnny Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Ahhoz még nem volt szerencsém. Corsa egész belsőt kipakolva sem lehet 50kg-nál többet felszabadítani az tuti. Ezért nézek fúrcsán amikor olvasom,hogy c20xe corsa kipakolt hátsó ülésekkel... :D a hátsó támlák darabonként vagy 5kg az ülőlap meg egy szivacs van vagy 2kg is...Az egésszel spórol vagy 20kg-ot de legalább nem lehet hátul használni semmire. B) Én mentem a kipakolt Corsámmal, hidd el nagyon sokat számít. :( A két első ülés iszonyat nehéz pl. A zaj már más tészta! :)
zotya975 Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Én mentem a kipakolt Corsámmal, hidd el nagyon sokat számít. :( A két első ülés iszonyat nehéz pl. A zaj már más tészta! :D Na és hol ültél? :) Én is gondolkodtam rajta , amikor ki volt pakolva hogy elviszem egy próbakörre. Csak attól féltem nem akarok majd visszarámolni bele. Hova kéne menni, tecsóba a családdal? Ööööö még nincs kész a kocsi. B)
Dark_Errant Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 13:01 - meghaltokmind: és megvan a real deal acsi B) 13:01 - meghaltokmind: igenigenigen :D 13:01 - Camp_Elek: grat 13:01 - Camp_Elek: en is szereztem egyet ma reggel 13:03 - meghaltokmind: aprópopó melyik acsit gyűjtötted be? 13:05 - Camp_Elek: a " Részegen hogy jutsz majd haza kocsival husvet hetfőn rendori igazoltatas nelkul" cimut kinek mi a fontos....
Tiv. Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni alkatrész vásárlásban? Meg kéne vennem a vezérlés cuccait, de 50 ezer alatt sehol sem találtam. B) X17DTL 96-os hoz kéne Gates szíj, SKF görgők, és valami egyszerűbb vizpumpa. Ha valakinek esetleg lenne kedvezménye, és segítene. megköszönném.
Jürgen Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni alkatrész vásárlásban? Meg kéne vennem a vezérlés cuccait, de 50 ezer alatt sehol sem találtam. B) X17DTL 96-os hoz kéne Gates szíj, SKF görgők, és valami egyszerűbb vizpumpa. Ha valakinek esetleg lenne kedvezménye, és segítene. megköszönném. Unixnál van 10%-om, vagy ennél komolyabb kedvezményre gondolsz? :D
Recommended Posts