pszilaj Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Van itt a parkolóban egy leharcolt, sztem karbantartásnélküli F Astra. Az elején 155/70R13-as gumikkal, hátul 175/70R13-ok... Hát mit ne mondjak, sajnálom szegény autót... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Van itt a parkolóban egy leharcolt, sztem karbantartásnélküli F Astra. Az elején 155/70R13-as gumikkal, hátul 175/70R13-ok... Hát mit ne mondjak, sajnálom szegény autót... :( cím? megyünk a tralllerrel.... :) :) B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Hozzászólások: 16,000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Hozzászólások: 16,000 Nem is figyeltem, kapok valamit? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Nem is figyeltem, kapok valamit? :D már 16,001 szal nem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 már 16,001 szal nem :D Baccameg! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Hát őszintén sajnálom hogy ilyennel kínoztak. Remélem azért kihevered B) A 2.4 a6-ot 1.4nz-vel talán nem,de 1.6nz-től felfelé elveritek a lámpánál ebben biztos vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 A 2.4 a6-ot 1.4nz-vel talán nem,de 1.6nz-től felfelé elveritek a lámpánál ebben biztos vagyok! :D De akkort te is a corsával, mert azzal meg minket versz el. :) Tuningboxal mi ujság? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Csodás C14NZ-em egy 150 km-es túra után vettem észre, hogy a légszűrő -folytószelep közötti levegő szállító cső elrepedt. Most barna ragasztószalag zárja le , de kell venni egy új vagy bontott csövet. 1994/12es. 1) Van neki cikkszáma? Pontos megnevezése? 2) Azonosak -e a korábbi/későbbi évjáratokban Vekiben, E kadettben használatos csövek egy részével? Javaslat, azon kívül, hogy fojtószelepház- bontás, tisztítás,csőcsere még mit tegyek? 1: GM-kód: GM 90 351 553 levegőcső B) ezt az elnevezést adtuk neki! :D :) De nézd meg a tieden milyen van! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 De akkort te is a corsával, mert azzal meg minket versz el. :) Tuningboxal mi ujság? B) Ha biturbo-d lenne azt is elverné! :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 De akkort te is a corsával, mert azzal meg minket versz el. :) Tuningboxal mi ujság? B) Ilyet én nem mondtam. :( A boxot május 9.én szerelik be,de lehet,hogy aznap ki is fogják. :D Csak a beszerelés árát bukom,ami 8e ha egy héten belül visszaviszem,hogy b***ák meg... :) A boxok közül ez a legjobb,a MAp-ra,lambdára,folytószelep potira,meg asszem a Hall-jeladóra is kötik,(így több előgyújtást is tud adni) ezeknek állítja a jeleit,hogy nagygázra többet dúsítson.Ha az ecu-t lehet is írni az enyémben, nem hiszem,hogy a chipes bácsi többet tudna ennél művelni vele. Egy nagynyomású dieselbe nem szerelném bele,mert ott azért összetettebb a dolog,de egy SZ-nél megér egy próbát szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Ilyet én nem mondtam. :D A boxot május 9.én szerelik be,de lehet,hogy aznap ki is fogják. B) Csak a beszerelés árát bukom,ami 8e ha egy héten belül visszaviszem,hogy b***ák meg... :) A boxok közül ez a legjobb,a MAp-ra,lambdára,folytószelep potira,meg asszem a Hall-jeladóra is kötik,(így több előgyújtást is tud adni) ezeknek állítja a jeleit,hogy nagygázra többet dúsítson.Ha az ecu-t lehet is írni az enyémben, nem hiszem,hogy a chipes bácsi többet tudna ennél művelni vele. Egy nagynyomású dieselbe nem szerelném bele,mert ott azért összetettebb a dolog,de egy SZ-nél megér egy próbát szvsz. Biztos lehet írni az ECU-t. Állítanak a gyujtáson, feljebb viszik a tiltást...vagy eltörlik. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 http://aztadom.blog.hu/2011/04/21/torott_s...r_verdak_23_kep Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Van rá esély, hogy ez a kütyü hajlandó kommunikálni a corsánkal? Próbáltam az eladótól megtudni, de Ő is csak az adatlapja alapján ad infót, vagyis nem tudja. Haverral megvennénk felesbe, ha müxik. Átalakítót tudok szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Van rá esély, hogy ez a kütyü hajlandó kommunikálni a corsánkal? Próbáltam az eladótól megtudni, de Ő is csak az adatlapja alapján ad infót, vagyis nem tudja. Haverral megvennénk felesbe, ha müxik. Átalakítót tudok szerezni. Talán. Annyi változás van a 10 pin és a 16 pin között, hogy utóbbinál már minden berendezésnek (ABS, BC, Automataváltó vezérlő, stb.) külön pin kivezetése van. A 10 pin-esnél még sokmindent egy pontra kötöttek, a "G" jelűre. Pl a BC is oda van kötve. De hogy visszafele kompatibilis-e, azt nem tudni. Tech2 pl visszafele kompatibilis, csak egy átalakító kell a csatira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Talán. Annyi változás van a 10 pin és a 16 pin között, hogy utóbbinál már minden berendezésnek (ABS, BC, Automataváltó vezérlő, stb.) külön pin kivezetése van. A 10 pin-esnél még sokmindent egy pontra kötöttek, a "G" jelűre. Pl a BC is oda van kötve. De hogy visszafele kompatibilis-e, azt nem tudni. Tech2 pl visszafele kompatibilis, csak egy átalakító kell a csatira. Átalakító az nem gond, kérdés hajlandó-e kommunikálni. Elvileg ez Tech2 vagyis jó lehet? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Átalakító az nem gond, kérdés hajlandó-e kommunikálni. Elvileg ez Tech2 vagyis jó lehet? :D Az eredeti Tech2 nem egy kis kézi LCD kijelzős műszer? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Az eredeti Tech2 nem egy kis kézi LCD kijelzős műszer? B) Pontosítok, az eredeti Tech2-vel megegyező tudásszintű diagnosztikai kütyü. Közben utánakeresgéltem, és valószínű, hogy nem kezeli. Az eredeti Tech2 az fél misi használtan. :) Találtam olyat 1 év garival, ami tuti müxik, csak kicsit drágább, 25 rugó :D Annyira nem fontos Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Pontosítok, az eredeti Tech2-vel megegyező tudásszintű diagnosztikai kütyü. Közben utánakeresgéltem, és valószínű, hogy nem kezeli. Az eredeti Tech2 az fél misi használtan. :D Találtam olyat 1 év garival, ami tuti müxik, csak kicsit drágább, 25 rugó B) Annyira nem fontos Üdv! Én most kínlódok egy ODB-II csati és a pc közé illesztett ELM327-el. Sajnos csak odáig jutottam el vele, hogy látja a kütyün keresztül az autót, de az adatátvitel hibával megáll. Magyarán egy deka adat nem jön át rajta. Csak laptoppal működik, mivel a hosszú usb kábel sokat csillapít, így az asztali pc hosszabbítóval ugrott. Ha valaki esetleg tud beállítási adatokat port szinten az egy nagy segítség lenne. Digimoto V-el próbálkozom, egyenlőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Gázos astra szép állapotban 400e 2011 04-ig műszakis. Annak aki most akar caravánt venni.. B) És nem kell bajlódni a gázbeszereléssel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Gázos astra szép állapotban 400e 2011 04-ig műszakis. Annak aki most akar caravánt venni.. B) És nem kell bajlódni a gázbeszereléssel. :D Kék belsős :( dupla lájk. Gázos, nem pótkeréktartályos, és a caravan fő tudását 4 csavarral sikerült kihúzni :) nemlájk Tetősín meg nem van, az meg Lacika :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Ez megér 36.000-et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Ez megér 36.000-et? Nemtudom. Nekem nem, mert nem tetszik, de akinek bejön, annak megérheti B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Ez megér 36.000-et? Én elvagyok velük. Corsát nem nagyon lehet szépen felnizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110313/corsa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Én elvagyok velük. Corsát nem nagyon lehet szépen felnizni. Váá, itt a fenevad!!! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts