pszilaj Elküldve Április23, 2011 Elküldve Április23, 2011 Van itt a parkolóban egy leharcolt, sztem karbantartásnélküli F Astra. Az elején 155/70R13-as gumikkal, hátul 175/70R13-ok... Hát mit ne mondjak, sajnálom szegény autót... B)
webshark Elküldve Április23, 2011 Elküldve Április23, 2011 Van itt a parkolóban egy leharcolt, sztem karbantartásnélküli F Astra. Az elején 155/70R13-as gumikkal, hátul 175/70R13-ok... Hát mit ne mondjak, sajnálom szegény autót... :( cím? megyünk a tralllerrel.... :) :) B) :D :)
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Elküldve Április23, 2011 Hozzászólások: 16,000 Nem is figyeltem, kapok valamit? B)
beligrom Elküldve Április23, 2011 Elküldve Április23, 2011 Nem is figyeltem, kapok valamit? :D már 16,001 szal nem B)
hakapeszimaki Elküldve Április23, 2011 Elküldve Április23, 2011 Hát őszintén sajnálom hogy ilyennel kínoztak. Remélem azért kihevered B) A 2.4 a6-ot 1.4nz-vel talán nem,de 1.6nz-től felfelé elveritek a lámpánál ebben biztos vagyok! :D
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Elküldve Április23, 2011 A 2.4 a6-ot 1.4nz-vel talán nem,de 1.6nz-től felfelé elveritek a lámpánál ebben biztos vagyok! :D De akkort te is a corsával, mert azzal meg minket versz el. :) Tuningboxal mi ujság? B)
astrásgyerek Elküldve Április23, 2011 Elküldve Április23, 2011 Csodás C14NZ-em egy 150 km-es túra után vettem észre, hogy a légszűrő -folytószelep közötti levegő szállító cső elrepedt. Most barna ragasztószalag zárja le , de kell venni egy új vagy bontott csövet. 1994/12es. 1) Van neki cikkszáma? Pontos megnevezése? 2) Azonosak -e a korábbi/későbbi évjáratokban Vekiben, E kadettben használatos csövek egy részével? Javaslat, azon kívül, hogy fojtószelepház- bontás, tisztítás,csőcsere még mit tegyek? 1: GM-kód: GM 90 351 553 levegőcső B) ezt az elnevezést adtuk neki! :D :) De nézd meg a tieden milyen van! :(
astrásgyerek Elküldve Április23, 2011 Elküldve Április23, 2011 De akkort te is a corsával, mert azzal meg minket versz el. :) Tuningboxal mi ujság? B) Ha biturbo-d lenne azt is elverné! :D :(
hakapeszimaki Elküldve Április23, 2011 Elküldve Április23, 2011 De akkort te is a corsával, mert azzal meg minket versz el. :) Tuningboxal mi ujság? B) Ilyet én nem mondtam. :( A boxot május 9.én szerelik be,de lehet,hogy aznap ki is fogják. :D Csak a beszerelés árát bukom,ami 8e ha egy héten belül visszaviszem,hogy b***ák meg... :) A boxok közül ez a legjobb,a MAp-ra,lambdára,folytószelep potira,meg asszem a Hall-jeladóra is kötik,(így több előgyújtást is tud adni) ezeknek állítja a jeleit,hogy nagygázra többet dúsítson.Ha az ecu-t lehet is írni az enyémben, nem hiszem,hogy a chipes bácsi többet tudna ennél művelni vele. Egy nagynyomású dieselbe nem szerelném bele,mert ott azért összetettebb a dolog,de egy SZ-nél megér egy próbát szvsz.
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Elküldve Április23, 2011 Ilyet én nem mondtam. :D A boxot május 9.én szerelik be,de lehet,hogy aznap ki is fogják. B) Csak a beszerelés árát bukom,ami 8e ha egy héten belül visszaviszem,hogy b***ák meg... :) A boxok közül ez a legjobb,a MAp-ra,lambdára,folytószelep potira,meg asszem a Hall-jeladóra is kötik,(így több előgyújtást is tud adni) ezeknek állítja a jeleit,hogy nagygázra többet dúsítson.Ha az ecu-t lehet is írni az enyémben, nem hiszem,hogy a chipes bácsi többet tudna ennél művelni vele. Egy nagynyomású dieselbe nem szerelném bele,mert ott azért összetettebb a dolog,de egy SZ-nél megér egy próbát szvsz. Biztos lehet írni az ECU-t. Állítanak a gyujtáson, feljebb viszik a tiltást...vagy eltörlik. :(
beligrom Elküldve Április23, 2011 Elküldve Április23, 2011 http://aztadom.blog.hu/2011/04/21/torott_s...r_verdak_23_kep
Breki Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Van rá esély, hogy ez a kütyü hajlandó kommunikálni a corsánkal? Próbáltam az eladótól megtudni, de Ő is csak az adatlapja alapján ad infót, vagyis nem tudja. Haverral megvennénk felesbe, ha müxik. Átalakítót tudok szerezni.
daykiller Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Van rá esély, hogy ez a kütyü hajlandó kommunikálni a corsánkal? Próbáltam az eladótól megtudni, de Ő is csak az adatlapja alapján ad infót, vagyis nem tudja. Haverral megvennénk felesbe, ha müxik. Átalakítót tudok szerezni. Talán. Annyi változás van a 10 pin és a 16 pin között, hogy utóbbinál már minden berendezésnek (ABS, BC, Automataváltó vezérlő, stb.) külön pin kivezetése van. A 10 pin-esnél még sokmindent egy pontra kötöttek, a "G" jelűre. Pl a BC is oda van kötve. De hogy visszafele kompatibilis-e, azt nem tudni. Tech2 pl visszafele kompatibilis, csak egy átalakító kell a csatira.
Breki Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Talán. Annyi változás van a 10 pin és a 16 pin között, hogy utóbbinál már minden berendezésnek (ABS, BC, Automataváltó vezérlő, stb.) külön pin kivezetése van. A 10 pin-esnél még sokmindent egy pontra kötöttek, a "G" jelűre. Pl a BC is oda van kötve. De hogy visszafele kompatibilis-e, azt nem tudni. Tech2 pl visszafele kompatibilis, csak egy átalakító kell a csatira. Átalakító az nem gond, kérdés hajlandó-e kommunikálni. Elvileg ez Tech2 vagyis jó lehet? B)
daykiller Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Átalakító az nem gond, kérdés hajlandó-e kommunikálni. Elvileg ez Tech2 vagyis jó lehet? :D Az eredeti Tech2 nem egy kis kézi LCD kijelzős műszer? B)
Breki Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Az eredeti Tech2 nem egy kis kézi LCD kijelzős műszer? B) Pontosítok, az eredeti Tech2-vel megegyező tudásszintű diagnosztikai kütyü. Közben utánakeresgéltem, és valószínű, hogy nem kezeli. Az eredeti Tech2 az fél misi használtan. :) Találtam olyat 1 év garival, ami tuti müxik, csak kicsit drágább, 25 rugó :D Annyira nem fontos
kiskoru Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Pontosítok, az eredeti Tech2-vel megegyező tudásszintű diagnosztikai kütyü. Közben utánakeresgéltem, és valószínű, hogy nem kezeli. Az eredeti Tech2 az fél misi használtan. :D Találtam olyat 1 év garival, ami tuti müxik, csak kicsit drágább, 25 rugó B) Annyira nem fontos Üdv! Én most kínlódok egy ODB-II csati és a pc közé illesztett ELM327-el. Sajnos csak odáig jutottam el vele, hogy látja a kütyün keresztül az autót, de az adatátvitel hibával megáll. Magyarán egy deka adat nem jön át rajta. Csak laptoppal működik, mivel a hosszú usb kábel sokat csillapít, így az asztali pc hosszabbítóval ugrott. Ha valaki esetleg tud beállítási adatokat port szinten az egy nagy segítség lenne. Digimoto V-el próbálkozom, egyenlőre.
astrásgyerek Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Gázos astra szép állapotban 400e 2011 04-ig műszakis. Annak aki most akar caravánt venni.. B) És nem kell bajlódni a gázbeszereléssel. :D
Dáwid Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Gázos astra szép állapotban 400e 2011 04-ig műszakis. Annak aki most akar caravánt venni.. B) És nem kell bajlódni a gázbeszereléssel. :D Kék belsős :( dupla lájk. Gázos, nem pótkeréktartályos, és a caravan fő tudását 4 csavarral sikerült kihúzni :) nemlájk Tetősín meg nem van, az meg Lacika :)
Dáwid Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Ez megér 36.000-et? Nemtudom. Nekem nem, mert nem tetszik, de akinek bejön, annak megérheti B)
hakapeszimaki Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 Ez megér 36.000-et? Én elvagyok velük. Corsát nem nagyon lehet szépen felnizni.
neodd Elküldve Április24, 2011 Elküldve Április24, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110313/corsa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Én elvagyok velük. Corsát nem nagyon lehet szépen felnizni. Váá, itt a fenevad!!! B) :D
Recommended Posts