spzoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 A kézifékest csak nagy üres parkolóban szoktam télen,padkától jó messze. Közúton nem csinálom egyáltalán,elmérem,áttolom az elejét a szembe sávba...stb. Túlkormányzott autó csúnya dolgokat tud művelni. Meg szépeket is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 215 az mi? B) Nem 215/45 gumik vannak a caravanod alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Meg szépeket is. B) A driftereket tisztelem. Én szimulátorral is gyakran elb*szom a végét és nem tudom visszahozni. :D Vagy nem lesz szép,mert nagyon belassulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nem 215/45 gumik vannak a caravanod alatt? kettőtizenötnegyvenööött? B) 195/40nek is jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 kettőtizenötnegyvenööött? B) 195/40nek is jó lesz. Nem virsli az neked? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nem virsli az neked? :D Így könnyebb tekerni a kormányt, meg is fogja vissza szegény kis egyhatost B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Így könnyebb tekerni a kormányt, meg is fogja vissza szegény kis egyhatost B) 1.6si-t vall be. Van ott több is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 1.6si-t vall be. Van ott több is? :D Ha ő annyit vall be, akkor csak annyi lehet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Ha ő annyit vall be, akkor csak annyi lehet B) Csak szív vagy fújni is tud? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Csak szív vagy fújni is tud? Szívómotor az igazi, de miért engem hallgatsz ki? Úgyse mondom el, ha ő nem mondja el B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nem virsli az neked? B) 7es kerékre pont jó. 8asra van 205/40 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Szívómotor az igazi, de miért engem hallgatsz ki? Úgyse mondom el, ha ő nem mondja el B) :D Meg amúgy sem tudsz semmit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Meg amúgy sem tudsz semmit. B) Nem hát. De mé' szólsz be ha nem is értesz semmihez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Szívómotor az igazi, de miért engem hallgatsz ki? Úgyse mondom el, ha ő nem mondja el B) :D Ódi a6 2.4 szívó leginkább a f*staliga jut róla eszembe.pedig 177ló papíron. 2.7biturbó 6mp alatt katapultál 100-ra. Az előbbinek ehhez 12-13mp re van szüksége. Fogyasztás kb azonos normál tempónál. Én jobban szeretem a túrósat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Most tulajdonképpen magad fejtetted meg a hiba forrását: ha azt a csatit rendbe rakod, egy zsugor sörbe fogadnék, hogy megszűnnek a problémáid. Én amikor a indítási problémára kerestem a hiba okát szépen letörtem a Hall-jeladó csatiját a nagy feszegetésben. Kapott pillanatragasztót, azóta is köszöni jól van. Amúgy a gyujtásmodul volt rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Ódi a6 2.4 szívó leginkább a f*staliga jut róla eszembe.pedig 177ló papíron. 2.7biturbó 6mp alatt katapultál 100-ra. Az előbbinek ehhez 12-13mp re van szüksége. Fogyasztás kb azonos normál tempónál. Én jobban szeretem a túrósat. Hát őszintén sajnálom hogy ilyennel kínoztak. Remélem azért kihevered B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Dáwid! Ez sem lenne jó neked? B) Vagy vedd meg ezt az olcsó suzukit! 6.500.000 kicsit elírta? :( :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Dáwid! Ez sem lenne jó neked? B) Vagy vedd meg ezt az olcsó suzukit! 6.500.000 kicsit elírta? :) :D :) Pucukiért 150e-nél többet nem adnék, csak a legelső kéne, 3hengeres vadállattal, röhögni :) A piros meg egész pofás így képről, ha lenne zseton lehet hogy megnézném, de még a mai Gymkhanara is csak úgy tudunk elmenni haverral, hogy egy cimbi pilótával becsempésszük magunkat, úgyhogy ez most nem az az idő :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Dáwid! Ez sem lenne jó neked? B) Vagy vedd meg ezt az olcsó suzukit! 6.500.000 kicsit elírta? :D :D :) Pucukiért 150e-nél többet nem adnék, csak a legelső kéne, 3hengeres vadállattal, röhögni :) A piros meg egész pofás így képről, ha lenne zseton lehet hogy megnézném, de még a mai Gymkhanara is csak úgy tudunk elmenni haverral, hogy egy cimbi pilótával becsempésszük magunkat, úgyhogy ez most nem az az idő :( :) A szúnyog milyen vérmes lehet...1.0-ás motor + 15 felnik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 A szúnyog milyen vérmes lehet...1.0-ás motor + 15 felnik... B) Legalább ennek van némi esélye hogy nem borul föl. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Csodás C14NZ-em egy 150 km-es túra után vettem észre, hogy a légszűrő -folytószelep közötti levegő szállító cső elrepedt. Most barna ragasztószalag zárja le , de kell venni egy új vagy bontott csövet. 1994/12es. 1) Van neki cikkszáma? Pontos megnevezése? 2) Azonosak -e a korábbi/későbbi évjáratokban Vekiben, E kadettben használatos csövek egy részével? Javaslat, azon kívül, hogy fojtószelepház- bontás, tisztítás,csőcsere még mit tegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Csodás C14NZ-em egy 150 km-es túra után vettem észre, hogy a légszűrő -folytószelep közötti levegő szállító cső elrepedt. Most barna ragasztószalag zárja le , de kell venni egy új vagy bontott csövet. 1994/12es. 1) Van neki cikkszáma? Pontos megnevezése? 2) Azonosak -e a korábbi/későbbi évjáratokban Vekiben, E kadettben használatos csövek egy részével? Javaslat, azon kívül, hogy fojtószelepház- bontás, tisztítás,csőcsere még mit tegyek? Misinek asszem pont van egy eladója B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Végignézni is húzós volt.... Majdnem elbőgtem magamat, ahol a gyerek a szévldőn landol. Stohlt a börtönbe! 1 év letöltendő és soha ne ülhessen vezetőülésbe, max bicikli!!!!!! Misinek asszem pont van egy eladója B) Köszi, majd megkeresem astrásgyereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Csodás C14NZ-em egy 150 km-es túra után vettem észre, hogy a légszűrő -folytószelep közötti levegő szállító cső elrepedt. Most barna ragasztószalag zárja le , de kell venni egy új vagy bontott csövet. 1994/12es. 1) Van neki cikkszáma? Pontos megnevezése? 2) Azonosak -e a korábbi/későbbi évjáratokban Vekiben, E kadettben használatos csövek egy részével? Javaslat, azon kívül, hogy fojtószelepház- bontás, tisztítás,csőcsere még mit tegyek? Boltban ne vegyél, mert ha jól emlékszem korábbi hsz-okból, akkor van vagy 6000 HUF... B) Bontott oszt csókolom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Boltban ne vegyél, mert ha jól emlékszem korábbi hsz-okból, akkor van vagy 6000 HUF... B) Bontott oszt csókolom! :D pedig csak egy kb 100 Ft-os gumidarab....6ot messze nem ér meg, akkor körberagasztózom. Végleg és lesz cseredarab, amit ha végigreped, akkor teszek majd fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts