Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Erre csak egy megoldás van: tankot kell venni, és azzal menni mindenhova :( Még kb. 1 hónapja, mikor voltam Budaörsön, akkor láttam egy elég húzós manővert, lehet, hogy csak nekem "vidékinek" furcsa és a bp-ieknek mindennapos. Az M1-M7 közös részén, ahol van a lehajtó az ikea meg ósan felé, ott hirtelen meggondolta magát egy fekete focus, és a legkülsőből áthúzottt a legbelsőbe (ha jól számolom, az 4 sáv átugrása), persze index az ismeretlen... Mindezt tette úgy, hogy közben előtte-mögötte végig autók... Sok kéz lendült mögötte a magasba, kinyújtott középsőujjal :) Ha volt helye, akkor mi benne a meglepő? B) Legalább odébb lökött valakit? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Erre csak egy megoldás van: tankot kell venni, és azzal menni mindenhova B) Még kb. 1 hónapja, mikor voltam Budaörsön, akkor láttam egy elég húzós manővert, lehet, hogy csak nekem "vidékinek" furcsa és a bp-ieknek mindennapos. Az M1-M7 közös részén, ahol van a lehajtó az ikea meg ósan felé, ott hirtelen meggondolta magát egy fekete focus, és a legkülsőből áthúzottt a legbelsőbe (ha jól számolom, az 4 sáv átugrása), persze index az ismeretlen... Mindezt tette úgy, hogy közben előtte-mögötte végig autók... Sok kéz lendült mögötte a magasba, kinyújtott középsőujjal :D Nekem az volt, hogy az Árpád hídon Buda felé a haladok balról a 2. sávban. utolértem vkit, gondoltam kikerülöm. Index balra elkezdek át sorolni, mikor 3 fék csikorgást hallok előttem vhonnan, visszarántottam a kormányt a elhagyandó sávba és a fékre léptem. Mikor újra megindult a kocsisor akkor láttam a legbelső sávból egy suzukis áll keresztben a 4 sávos úton ( a híd végén ) mert hogy ő nem akar felmenni a felüljáróra, hanem lefelé akar tovább haladni Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ha volt helye, akkor mi benne a meglepő? B) Legalább odébb lökött valakit? :D :) Ha a kb. 1 méter előtte-mögötte sok hely, akkor végülis :( Nem lökött fel senkit, de nem sokon múlott. Mindenesetre máig nem értem, miért volt ez neki jó. Oké, biztos meggondolta magát, vagy elbambult, és a lehajtótól el akart menekülni, és tovább akart haladni. De miért nem volt neki jó a továbbhaladó sávokból a külső, miért kellett bemennie a belsőbe, ahol ugyan annyira nem tud haladni, mint a külsőbe, mivel az is épp úgy tele volt... De ha még van is oka rá, azért egy indexet dobhatott volna igazán. Tényleg nem értem, miért spórol annyi ember az irányjelzéssel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Nekem az volt, hogy az Árpád hídon Buda felé a haladok balról a 2. sávban. utolértem vkit, gondoltam kikerülöm. Index balra elkezdek át sorolni, mikor 3 fék csikorgást hallok előttem vhonnan, visszarántottam a kormányt a elhagyandó sávba és a fékre léptem. Mikor újra megindult a kocsisor akkor láttam a legbelső sávból egy suzukis áll keresztben a 4 sávos úton ( a híd végén ) mert hogy ő nem akar felmenni a felüljáróra, hanem lefelé akar tovább haladni Ezeket akkor szeretem amikor éppen helyet csinálok magamnak, és pont akkor fékez az nép, amikor pont a tükröt nézem. B) Ha a kb. 1 méter előtte-mögötte sok hely, akkor végülis :) Nem lökött fel senkit, de nem sokon múlott. Mindenesetre máig nem értem, miért volt ez neki jó. Oké, biztos meggondolta magát, vagy elbambult, és a lehajtótól el akart menekülni, és tovább akart haladni. De miért nem volt neki jó a továbbhaladó sávokból a külső, miért kellett bemennie a belsőbe, ahol ugyan annyira nem tud haladni, mint a külsőbe, mivel az is épp úgy tele volt... De ha még van is oka rá, azért egy indexet dobhatott volna igazán. Tényleg nem értem, miért spórol annyi ember az irányjelzéssel... Azt mindenki tudja hogy a belső sáv mágneses. Minden autót odahúz, és csak azok nem használják, akik haladni akarnak :D :( Fater trabiját anno úgy bontotta le egy skoda, hogy a középsőből kanyarodott jobbra, miközben fater a külsőben szüttyögött. Tahón még pont elfért előtte csak azt felejtette el a jóember, hogy utánfutóval van. Nah azt áthúzta a pömpölömpöm elején... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ezeket akkor szeretem amikor éppen helyet csinálok magamnak, és pont akkor fékez az nép, amikor pont a tükröt nézem. B) Azt mindenki tudja hogy a belső sáv mágneses. Minden autót odahúz, és csak azok nem használják, akik haladni akarnak :D :( Fater trabiját anno úgy bontotta le egy skoda, hogy a középsőből kanyarodott jobbra, miközben fater a külsőben szüttyögött. Tahón még pont elfért előtte csak azt felejtette el a jóember, hogy utánfutóval van. Nah azt áthúzta a pömpölömpöm elején... Az tény h sokszor a külső sáv gyorsabban halad. de parszár beszoptam egy-egy kanyarodó sávot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Az tény h sokszor a külső sáv gyorsabban halad. de parszár beszoptam egy-egy kanyarodó sávot B) Ha eleget mész, akkor nagyjából már tudod hogy hol kell beljebb menni egyel-kettővel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 A gyaloglás vége. Kész a moci. Tesztkör alatt jött 1 hibakód és nem volt rükverc. :) Kopogásszenzor csati visszadug és beállítottam autószerelőmnél a saját váltóm. B) :( Rövidebb az a lista, hogy mi maradt eredeti a motoron: blokk, hengerfej (kivéve négy kipufogószelep és kettő tőke), szelepfedél és az olajteknő. :) Olajeknő hegesztve lett, valamint kapott nagyobb leeresztőcsavar menetet, kipufogó tűzkarika is cserélve lett meg még kell négy gyertya. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ezt mindenki figyelmébe ajánlom!!! Főleg a kicsit meggondolatlanul közlekedők figyelmébe! De mindannyian sokat okulhatunk belőle! Az egyik főnököm fia is most kapott jogsit, most míndíg ő vezeti a cégest, hadd szokja, aztán mindenki magyaráz neki. Én meg azzal szórakozom, hogy mindíg mondom neki, hogy amikor a sok okos vezet, akkor mit miért ne tegyen....látod a Józsi telefonál, azt nem szabad, látod fél kézzel vezet, ha defektet kapunk esélyes sincs megfogni a kocsit, biztonsági öv ...stb. De persze engem bactatnak, hogy megzavarom a gyereket.... :) Sörhasat növesztettél, vagy kékzöld vagy asszony kezelésétől? B) Sörhas nincs , ami van azon most dogozom, a kék-zöld foltokat pedig meg tudom magyarázni a melóban szereztem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 ma megkért apám menjek el neki műszeregységbe izzóér a hondába, 1920ft/db xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 ma megkért apám menjek el neki műszeregységbe izzóér a hondába, 1920ft/db xD Az izzón rajta vannak a mutatók is, meg a komplett műszar? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 A gyaloglás vége. Kész a moci. Tesztkör alatt jött 1 hibakód és nem volt rükverc. :) 0200, azaz kopogásszenzor és beállítottam autószerelőmnél a saját váltóm. B) :) Rövidebb az a lista, hogy mi maradt eredeti a motoron: blokk, hengerfej (kivéve négy kipufogószelep és kettő tőke), szelepfedél és az olajteknő. :) Olajeknő hegesztve lett, valamint kapott nagyobb leeresztőcsavar menetet, kipufogó tűzkarika is cserélve lett meg még kell négy gyertya. :( Jó neked! Legalább megoldódott és túl vagy rajta. :) Beszéltem a szerelővel, a motorom kapott egy utolsó esélyt. Kitakarítja belőle a retket és új tömítésekkel összerakja. Ha beindul akkor egy darabig még megy, ha nem akkor ki kell találni, hogy mi legyen. Nem terveztem most motort cserélni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Jó neked! Legalább megoldódott és túl vagy rajta. :) Beszéltem a szerelővel, a motorom kapott egy utolsó esélyt. Kitakarítja belőle a retket és új tömítésekkel összerakja. Ha beindul akkor egy darabig még megy, ha nem akkor ki kell találni, hogy mi legyen. Nem terveztem most motort cserélni. B) 50 forint híján 150 ezer forintos művelet volt. :( Annyira nem jó. :) Valamint mentem alig 10km-t az "új" motorral és elszakadt a km-óra bowden. :D Legalábbis nem mér semmi és a motor majdnem lefullad kuplungozásnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 50 forint híján 150 ezer forintos művelet volt. :) Annyira nem jó. :( Valamint mentem alig 10km-t az "új" motorral és elszakadt a km-óra bowden. :D Legalábbis nem mér semmi és a motor majdnem lefullad kuplungozásnál. Na és miyen érzés a régihez képest? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Na és miyen érzés a régihez képest? B) Ég és föld. :) Sűrítési végnyomás is lett mérve: 11,5 - 11 - 11,5 - 11. :D Előtte 4,5 - 8,5 - 9 - 10. :( Egyébként nagyon szépen jár a motor, de még be kell járatni. Szerintem már csak metabond 10W40 fog bele kerülni. Külön kiemelte szerelőm, hogy mostantól csak minőségi olajat töltsünk bele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ég és föld. :) Sűrítési végnyomás is lett mérve: 11,5 - 11 - 11,5 - 11. B) Előtte 4,5 - 8,5 - 9 - 10. :( Egyébként nagyon szépen jár a motor, de még be kell járatni. Szerintem már csak metabond 10W40 fog bele kerülni. Külön kiemelte szerelőm, hogy mostantól csak minőségi olajat töltsünk bele. :) Akkor azt mondod megérte? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Akkor azt mondod megérte? B) Meg. Majd holnap csinálok videót. :) Van már egy a szétszerelés előttről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ezt mindenki figyelmébe ajánlom!!! Főleg a kicsit meggondolatlanul közlekedők figyelmébe! De mindannyian sokat okulhatunk belőle! Na, végignéztem, hát... Azért a corsás résznél felhördültem B) Eszembe jutott valaki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 50 forint híján 150 ezer forintos művelet volt. :) Annyira nem jó. :( Valamint mentem alig 10km-t az "új" motorral és elszakadt a km-óra bowden. :D Legalábbis nem mér semmi és a motor majdnem lefullad kuplungozásnál. Ez összefüggésbe van? Csak kérdezem ha netán ilyen érne legalább ne kapjon el az ideg, hogy nagy baja van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Tudnátok nekem nyomatni valami tuti locsolóverset? Lehet Opeles is! B) (Azért most mert lehet hétvégén nem leszek neten. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Ez összefüggésbe van? Csak kérdezem ha netán ilyen érne legalább ne kapjon el az ideg, hogy nagy baja van. B) Van egy jeladó az óra hátulján, abból tudja a gépezet, hogy mennyire van mozgásban. Nincs spirál, nincs óra, nincs óra, nincs sebességjel, nincs sebességjel, van gáz :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Van egy jeladó az óra hátulján, abból tudja a gépezet, hogy mennyire van mozgásban. Nincs spirál, nincs óra, nincs óra, nincs sebességjel, nincs sebességjel, van gáz :D :( Ahha szóval túlbonyolították a dolgot! :) Ööö, akkor most lehet hogy az én autómmal is gáz van? Pl ha 10km/h-át csal minuszba akkor az befolyásol valamit vagy azért ennyire nem összetett? Pl pontosan mérne jobb lenne a fogyasztás? Vagy ennyire ne komplikáljam túl? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Ahha szóval túlbonyolították a dolgot! :) Ööö, akkor most lehet hogy az én autómmal is gáz van? Pl ha 10km/h-át csal minuszba akkor az befolyásol valamit vagy azért ennyire nem összetett? Pl pontosan mérne jobb lenne a fogyasztás? Vagy ennyire ne komplikáljam túl? B) A csalás gyári-alapfelszereltség, a szakadt spirál nem volt rendelhető extra :D Túl sokat gondolkozol, és az pénteken megárt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 A csalás gyári-alapfelszereltség, a szakadt spirál nem volt rendelhető extra B) Túl sokat gondolkozol, és az pénteken megárt :D Jahh rossz hatással vagyok magamra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Jahh rossz hatással vagyok magamra! B) Túl sokat gondolkozol, és az pénteken megárt Túl sokat tud. Csak őt nem egy nagy fekete autó, hanem egy közpesen nagy, piros fogja elvinni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Túl sokat tud. Csak őt nem egy nagy fekete autó, hanem egy közpesen nagy, piros fogja elvinni :D Majdnem rákérdeztem, de aztán leesett! :) Aszem tényleg nagyon péntekem van! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts