zotya975 Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Írást, rádiózást, beszélgetést. :) Afene....hoztam volna hungizni.... :) Zotyának teljesmértékben :D :( Jaja , ha már vékony a csaj akkor legyen ilyen:Klikk! B)
Dáwid Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 old. :D Igen, utána megnéztem itt is, és télleg már kint van egy jó ideje, de nem tudtam. Csak lapozgattam a hahut, aztán megakadtam B)
yankee Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Afene....hoztam volna hungizni.... :) Jaja , ha már vékony a csaj akkor legyen ilyen:Klikk! B) Höhö főzni ez sem tud csak ugrabugrállni egész nap. :D Ez a tipikus esete annak, hogy a fejére v*rn*m azt szétfarolnám kempig biciglivel. Csak a feje ne volna ilyen támadó menyét :) Már jó is lenne. :( Bár deréltől lefele :)
beligrom Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Astra játék iFoshokra http://itunes.apple.com/us/app/opel-astra-...d393137581?mt=8
spzoli Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Afene....hoztam volna hungizni.... :( Jaja , ha már vékony a csaj akkor legyen ilyen:Klikk! B) Azért azt sejted ugye, hogy ha ilyen lenne, akkor sem te lennél a főnök otthon :D :)
wide Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Sziasztok! ha becsörög a gyújtásom, akkor mi lehet annak az oka? tudom valahogy orvosolni?
Dáwid Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Azért azt sejted ugye, hogy ha ilyen lenne, akkor sem te lennél a főnök otthon :) :( Már megszokta B) :) Sziasztok! ha becsörög a gyújtásom, akkor mi lehet annak az oka? tudom valahogy orvosolni? Vedd fel, és mondd meg neki, hogy többet ne keressen :D
pszilaj Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Sziasztok! ha becsörög a gyújtásom, akkor mi lehet annak az oka? tudom valahogy orvosolni? A gyújtásod nincs jó helyen...vagy szar a benzin...B)
spzoli Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Már megszokta B) :) Vedd fel, és mondd meg neki, hogy többet ne keressen :D Orvosolni, szóval írjon receptet. :( Almáspiteee
yankee Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Szasztok. Classic felszereltségbe volt 4elektromos ablak? Mert az enyémbe ma belefújta a szél B) Nem tudom jó az úgy?
Dark_Errant Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Szasztok. Classic felszereltségbe volt 4elektromos ablak? Mert az enyémbe ma belefújta a szél B) Nem tudom jó az úgy? Nem tom, de az '95osombe mar raktam...
yankee Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Nem tom, de az '95osombe mar raktam... Mosmá én is B)
mélykék76 Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Szasztok. Classic felszereltségbe volt 4elektromos ablak? Mert az enyémbe ma belefújta a szél :D Nem tudom jó az úgy? erre csak egy ismerősünk faterját tudom idézni, aki az új b omegájuk átvételekor azt mondta : "elől van ablak és hátul tekerős ? miért is ? fordítva kellene lennie, hiszen az elsőt eléri kézzel, de hátsót nem !" B)
yankee Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 erre csak egy ismerősünk faterját tudom idézni, aki az új b omegájuk átvételekor azt mondta : "elől van ablak és hátul tekerős ? miért is ? fordítva kellene lennie, hiszen az elsőt eléri kézzel, de hátsót nem !" B) JOGOS. :D Hát ez nagyon nagy. :)
Dark_Errant Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Kéne egy BC kód táblázat. Daykiller GYIK-es hozzászólásában már nem él a cím B) Tud vki egyet máshonnan?
zotya975 Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Azért azt sejted ugye, hogy ha ilyen lenne, akkor sem te lennél a főnök otthon :D :) Láttad mostanában hogyan nézek ki? :( Sziasztok! ha becsörög a gyújtásom, akkor mi lehet annak az oka? tudom valahogy orvosolni? Ha elosztó-rotoros, akkor jelöld össze az elosztó alu részét a HF-el, lazítsd fel alatta az Y-csavarját, és tekergesd. B) Vagy tényleg valami nagyon szar benyát tankoltál...
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Ezt mindenki figyelmébe ajánlom!!! Főleg a kicsit meggondolatlanul közlekedők figyelmébe! De mindannyian sokat okulhatunk belőle!
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Igazán szólhattatok volna, hogy túlpofáztam a 10.000-et... pezsit akartam bontani B)
beligrom Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Igazán szólhattatok volna, hogy túlpofáztam a 10.000-et... pezsit akartam bontani B) majd a 100000.-re xD
spzoli Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Láttad mostanában hogyan nézek ki? B) Sörhasat növesztettél, vagy kékzöld vagy asszony kezelésétől? :D
Endre06 Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Ezt mindenki figyelmébe ajánlom!!! Főleg a kicsit meggondolatlanul közlekedők figyelmébe! De mindannyian sokat okulhatunk belőle! Végignézni is húzós volt....
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Végignézni is húzós volt.... Már a közepénél is dúrva volt nekem, de megnéztem végig... Egy darabig tutira nem fogok gyorsan menni. :D Nem is az a dúrva, hogy egyesek hogyan rohannak a halálba, hanem az, hogy hogyan teszik közbe tönkre mások életét! B)
Endre06 Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Egy darabig tutira nem fogok gyorsan menni. B) Én eddig se mentem gyorsan, csak az a baj hogy annyi állat van az utakon ha belémjönnek akkor cseszhetem...
neodd Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Én eddig se mentem gyorsan, csak az a baj hogy annyi állat van az utakon ha belémjönnek akkor cseszhetem... Erre csak egy megoldás van: tankot kell venni, és azzal menni mindenhova B) Még kb. 1 hónapja, mikor voltam Budaörsön, akkor láttam egy elég húzós manővert, lehet, hogy csak nekem "vidékinek" furcsa és a bp-ieknek mindennapos. Az M1-M7 közös részén, ahol van a lehajtó az ikea meg ósan felé, ott hirtelen meggondolta magát egy fekete focus, és a legkülsőből áthúzottt a legbelsőbe (ha jól számolom, az 4 sáv átugrása), persze index az ismeretlen... Mindezt tette úgy, hogy közben előtte-mögötte végig autók... Sok kéz lendült mögötte a magasba, kinyújtott középsőujjal :D
Recommended Posts