zotya975 Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Írást, rádiózást, beszélgetést. :) Afene....hoztam volna hungizni.... :) Zotyának teljesmértékben :D :( Jaja , ha már vékony a csaj akkor legyen ilyen:Klikk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 old. :D Igen, utána megnéztem itt is, és télleg már kint van egy jó ideje, de nem tudtam. Csak lapozgattam a hahut, aztán megakadtam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Afene....hoztam volna hungizni.... :) Jaja , ha már vékony a csaj akkor legyen ilyen:Klikk! B) Höhö főzni ez sem tud csak ugrabugrállni egész nap. :D Ez a tipikus esete annak, hogy a fejére v*rn*m azt szétfarolnám kempig biciglivel. Csak a feje ne volna ilyen támadó menyét :) Már jó is lenne. :( Bár deréltől lefele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Astra játék iFoshokra http://itunes.apple.com/us/app/opel-astra-...d393137581?mt=8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Afene....hoztam volna hungizni.... :( Jaja , ha már vékony a csaj akkor legyen ilyen:Klikk! B) Azért azt sejted ugye, hogy ha ilyen lenne, akkor sem te lennél a főnök otthon :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Sziasztok! ha becsörög a gyújtásom, akkor mi lehet annak az oka? tudom valahogy orvosolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Azért azt sejted ugye, hogy ha ilyen lenne, akkor sem te lennél a főnök otthon :) :( Már megszokta B) :) Sziasztok! ha becsörög a gyújtásom, akkor mi lehet annak az oka? tudom valahogy orvosolni? Vedd fel, és mondd meg neki, hogy többet ne keressen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Sziasztok! ha becsörög a gyújtásom, akkor mi lehet annak az oka? tudom valahogy orvosolni? A gyújtásod nincs jó helyen...vagy szar a benzin...B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Már megszokta B) :) Vedd fel, és mondd meg neki, hogy többet ne keressen :D Orvosolni, szóval írjon receptet. :( Almáspiteee Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 hello X16SZR Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Szasztok. Classic felszereltségbe volt 4elektromos ablak? Mert az enyémbe ma belefújta a szél B) Nem tudom jó az úgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Szasztok. Classic felszereltségbe volt 4elektromos ablak? Mert az enyémbe ma belefújta a szél B) Nem tudom jó az úgy? Nem tom, de az '95osombe mar raktam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Nem tom, de az '95osombe mar raktam... Mosmá én is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Szasztok. Classic felszereltségbe volt 4elektromos ablak? Mert az enyémbe ma belefújta a szél :D Nem tudom jó az úgy? erre csak egy ismerősünk faterját tudom idézni, aki az új b omegájuk átvételekor azt mondta : "elől van ablak és hátul tekerős ? miért is ? fordítva kellene lennie, hiszen az elsőt eléri kézzel, de hátsót nem !" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 erre csak egy ismerősünk faterját tudom idézni, aki az új b omegájuk átvételekor azt mondta : "elől van ablak és hátul tekerős ? miért is ? fordítva kellene lennie, hiszen az elsőt eléri kézzel, de hátsót nem !" B) JOGOS. :D Hát ez nagyon nagy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Kéne egy BC kód táblázat. Daykiller GYIK-es hozzászólásában már nem él a cím B) Tud vki egyet máshonnan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Azért azt sejted ugye, hogy ha ilyen lenne, akkor sem te lennél a főnök otthon :D :) Láttad mostanában hogyan nézek ki? :( Sziasztok! ha becsörög a gyújtásom, akkor mi lehet annak az oka? tudom valahogy orvosolni? Ha elosztó-rotoros, akkor jelöld össze az elosztó alu részét a HF-el, lazítsd fel alatta az Y-csavarját, és tekergesd. B) Vagy tényleg valami nagyon szar benyát tankoltál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ezt mindenki figyelmébe ajánlom!!! Főleg a kicsit meggondolatlanul közlekedők figyelmébe! De mindannyian sokat okulhatunk belőle! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Igazán szólhattatok volna, hogy túlpofáztam a 10.000-et... pezsit akartam bontani B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Igazán szólhattatok volna, hogy túlpofáztam a 10.000-et... pezsit akartam bontani B) majd a 100000.-re xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Láttad mostanában hogyan nézek ki? B) Sörhasat növesztettél, vagy kékzöld vagy asszony kezelésétől? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ezt mindenki figyelmébe ajánlom!!! Főleg a kicsit meggondolatlanul közlekedők figyelmébe! De mindannyian sokat okulhatunk belőle! Végignézni is húzós volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Végignézni is húzós volt.... Már a közepénél is dúrva volt nekem, de megnéztem végig... Egy darabig tutira nem fogok gyorsan menni. :D Nem is az a dúrva, hogy egyesek hogyan rohannak a halálba, hanem az, hogy hogyan teszik közbe tönkre mások életét! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Egy darabig tutira nem fogok gyorsan menni. B) Én eddig se mentem gyorsan, csak az a baj hogy annyi állat van az utakon ha belémjönnek akkor cseszhetem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Én eddig se mentem gyorsan, csak az a baj hogy annyi állat van az utakon ha belémjönnek akkor cseszhetem... Erre csak egy megoldás van: tankot kell venni, és azzal menni mindenhova B) Még kb. 1 hónapja, mikor voltam Budaörsön, akkor láttam egy elég húzós manővert, lehet, hogy csak nekem "vidékinek" furcsa és a bp-ieknek mindennapos. Az M1-M7 közös részén, ahol van a lehajtó az ikea meg ósan felé, ott hirtelen meggondolta magát egy fekete focus, és a legkülsőből áthúzottt a legbelsőbe (ha jól számolom, az 4 sáv átugrása), persze index az ismeretlen... Mindezt tette úgy, hogy közben előtte-mögötte végig autók... Sok kéz lendült mögötte a magasba, kinyújtott középsőujjal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts