Stefan Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Mintha emlegetne valaki... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Mintha emlegetne valaki... :D őőő... te vagy az a bordó-fekete vectrás-kadettes-corsás ugye? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Majd Stefan kifejti neked mennyire tart a corsa B) A B 3csillagot kapott dupla lufival. Az e36 bimmer meg csak 1-et mert a kormány felnyársalta a bábut. De pl a Navara is eléggé leszerepelt. Először 0csillag,majd a gyáriak szépítettek 3csillagra. F-et nem tört az ncap,de elég jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ablakos váltód van, vagy annélküli? Nos ez egy jó kérdés:D Azt hogy tudom megállapítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 A B 3csillagot kapott dupla lufival. Az e36 bimmer meg csak 1-et mert a kormány felnyársalta a bábut. De pl a Navara is eléggé leszerepelt. Először 0csillag,majd a gyáriak szépítettek 3csillagra. F-et nem tört az ncap,de elég jó. Nekem ez tetszik: B) :D Nos ez egy jó kérdés:D Azt hogy tudom megállapítani? Ha alánézel akkor látni, ha van egy nyitható rész rajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Nekem ez tetszik: B) :D Ha alánézel akkor látni, ha van egy nyitható rész rajta. :) Ja éttem:D Nos akkor alánézek. Ha ablakos a váltó akkor nem nagy ügy a csere, az ablak miatt? Ha viszont nem az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 őőő... te vagy az a bordó-fekete vectrás-kadettes-corsás ugye? :) :D Valami olyasmi... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Nos ez egy jó kérdés:D Azt hogy tudom megállapítani? Meg kell nézni huzatos e?! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Valami olyasmi... B) Ahha, akkor sose láttalak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ja éttem:D Nos akkor alánézek. Ha ablakos a váltó akkor nem nagy ügy a csere, az ablak miatt? Ha viszont nem az? Egyszerűbb az ablakon, mert akkor gyakorlatilag nem kell bontani hozzá, csak kinyitni az ablakon, és bent kotorászni. Ha nincs (újítás B) ) akkor viszont nem lehet hozzáférni csak ha tökig szétszedik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Egy fazon 20 percen keresztül akarta megetetni velem, hogy a gépe igenis garanciális, és magától, álló helyzetben tört szilánkosra a billentyű-panel B) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Egy fazon 20 percen keresztül akarta megetetni velem, hogy a gépe igenis garanciális, és magától, álló helyzetben tört szilánkosra a billentyű-panel B) :) :D Jó étvágyat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Jó étvágyat :) Nem voltam éhes. El akarta vinni kermiztetni, de mondtam hogy nem kell olyan messzire elmenni, fényképező gépem van, e-mailt is tudok írni, ha gondolja most azonnal kaphat rá választ. :D Nem várta meg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Egyszerűbb az ablakon, mert akkor gyakorlatilag nem kell bontani hozzá, csak kinyitni az ablakon, és bent kotorászni. Ha nincs (újítás B) ) akkor viszont nem lehet hozzáférni csak ha tökig szétszedik :D Akkor reménykedek, hogy ablakos, azt majd meglátjuk :) Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Egyszerűbb az ablakon, mert akkor gyakorlatilag nem kell bontani hozzá, csak kinyitni az ablakon, és bent kotorászni. Ha nincs (újítás B) ) akkor viszont nem lehet hozzáférni csak ha tökig szétszedik :D Ki kell venni a motort. :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ki kell venni a motort. :D B) De nagyon hasznos dolog, mert ha már ki kell venni, még mennyi mindent meg lehet csinálni rajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 De nagyon hasznos dolog, mert ha már ki kell venni, még mennyi mindent meg lehet csinálni rajta :D Ne is említsd. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Háttezqrvajó B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Háttezqrvajó B) :D :) neolts sííírok asdasdasd xdxdxd Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Havernak sikerült egy ráfutásos zebra előtti koccal kb. 20-al a hossztartókig törni az A corsát egy mondeo 1 lökösön. A lökösön állítólag csak egy törés meg horpadás lett. Kanadában De nem félátfedéssel. Én olyan 40-el toltam meg a Passatot, nekem csak a zárhíd nyomódott be, nem is lett volna semmi baj, ha a hűtő simán kiugrik a helyéről, és nem töri meg a csonkot a felfogatás. Az ellenfélnek itt is csak a lököse sérült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ezt nem gondoltam volna, hogy egy alufelni miatt is meghúzhatják az autót a műszakin. http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201...alufelni_miatt/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ezt nem gondoltam volna, hogy egy alufelni miatt is meghúzhatják az autót a műszakin. http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201...alufelni_miatt/ Engem is meg akartak, pedig csak egy sima 15-ös cucc van fenn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Engem is meg akartak, pedig csak egy sima 15-ös cucc van fenn. Hol? Ha megkérdezhetem. Megírhatod magánban is, ha ide nem akarod. Csak mert nekem is alufelnim van, és megyebeli vagyok :D Vizsga 1 év múlva, az első B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Hol? Ha megkérdezhetem. Megírhatod magánban is, ha ide nem akarod. Csak mert nekem is alufelnim van, és megyebeli vagyok :D Vizsga 1 év múlva, az első B) A téli nincs acélfelnin? Mert azzal is mehetsz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 A téli nincs acélfelnin? Mert azzal is mehetsz.... Az okés, tegyük fel, megvan a műszaki, és közúton megfogják alu-val, akkor azért rendszámlevétel járna? :) Ez most pont olyan, mint ami néhány hónapja zajlott! A radarblokkolókkal! B) Megveheted, árulják is, de NEM használhatod, mert megbüntetnek érte! Azért ez dúrva, akkor minek árulni, azt amit amúgy sem használhatunk! :D :) Ez magyarország! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts