megadave Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Mi az hogy halott? Beállt, felrobbant? B) Elment a hűtővíz mert lyukas volt a hűtő, átégett a hengerfejtömítés, és mire hazaértem vele túlmelegedett. Az olaj égett benne, majd olyan lett mint a méz. A hidrotőkék beálltak, a hengerfejet javítani kell, a vezérlés csere. Áááhh... Sz@r az egész! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 És jó a fékrásegítő? :D Ez még nem derült ki, mert amikor a szerelők szétszedték a motort, megálltak. Most kell eldönteni, hogy mi legyen vele. A többit csak utána. Szóval még nem lett berakva... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Ez még nem derült ki, mert amikor a szerelők szétszedték a motort, megálltak. Most kell eldönteni, hogy mi legyen vele. A többit csak utána. Szóval még nem lett berakva... B) Ja értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Ja, de félinformáció, mert a környékén nem írta.... :D Igen, de ő sem említette, hogy "környéke" alatt mit ért... Mert ha mondjuk a 10 km-es környékét, akkor még az megadható, de ha mondjuk környékéhez sorolja Bp-t is, akkor már összetettebb B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Elment a hűtővíz mert lyukas volt a hűtő, átégett a hengerfejtömítés, és mire hazaértem vele túlmelegedett. Az olaj égett benne, majd olyan lett mint a méz. A hidrotőkék beálltak, a hengerfejet javítani kell, a vezérlés csere. Áááhh... Sz@r az egész! B) Amikor elszakadt a vezérműszíjam össekócolódtak a szelepek, vettem bontott HF-et, cseréltünk tömítéseket, evidens vezérlés-szett 50-ropiban állt meg. Pedig ha azt nézed az én mocim is halott volt. Nem vetted észre, hogy elfolyt a hűtővíz? Nem olyan könnyű megfőzni a mocit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Jani jelenti NE bevásárolva. Egy Vekiben lakik jelenleg, indulnak hazafelé. Hangja állítólag szép, indul pöccre, pofás is, úgyhogy mostmár csak még egyszer ennyit kell költeni, és már az astrában is van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Amikor elszakadt a vezérműszíjam össekócolódtak a szelepek, vettem bontott HF-et, cseréltünk tömítéseket, evidens vezérlés-szett 50-ropiban állt meg. Pedig ha azt nézed az én mocim is halott volt. Nem vetted észre, hogy elfolyt a hűtővíz? Nem olyan könnyű megfőzni a mocit... :D Fokozatosan ment el a víz, nem egyszerre. Gyenge volt szegény és füstölt, de sokáig nem melegedett. Csak a legvégén ment fel a hőmérő de akkor már azt mondtam, hogy azt a 3-4 km-t már kibírja hazáig. Tévedtem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Lakik vki Százhalombattán, vagy a környékén? Onnan akarsz autót venni? Nem sok hozzánk hasonló lakik arrafelé... De amúgy pl. Érd közel van hozzá, ott pedig vannak páran... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Onnan akarsz autót venni? Nem sok hozzánk hasonló lakik arrafelé... Már megvette B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hopp,ácsi,valamit félre értettél,nem mondtam,hogy Te hülye vagy,hanem hogy Én nem vagyok az....bocs,ha nem volt érthető... :) Egyébként még most sem értem,mi ezzel a baj,hogy behozom 6 kilóból,eladom 2.8misiért....akkor miért szórakoznék bontogatással,pár ezer forint haszon miatt... B) Nézted mostanában mennyiért mennek ezek az autók magyar papírokkal? Tavaly nézegettem az e36 coupe-kat. 1.2m volt az átlagár. Múlt hónapban találtam egy M-paketteset 200ért,mivel a románok nem hordják már szét a használtautó telepeket odakint a náluk is bevezetett regadó miatt..húúúú bazz ez lesz az évszázad biznisze gyors fejszámolás 100 a trailer,180 a regadó (euro 2),stb 6kilóból honosítva eladom 1.2-ért. Aztán szétnéztem a hahu-n és ilyen bimmert külföldi papírokkal 300-ért találtam eladót a szomszéd utcában is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Nézted mostanában mennyiért mennek ezek az autók magyar papírokkal? Tavaly nézegettem az e36 coupe-kat. 1.2m volt az átlagár. Múlt hónapban találtam egy M-paketteset 200ért,mivel a románok nem hordják már szét a használtautó telepeket odakint a náluk is bevezetett regadó miatt..húúúú bazz ez lesz az évszázad biznisze gyors fejszámolás 100 a trailer,180 a regadó (euro 2),stb 6kilóból honosítva eladom 1.2-ért. Aztán szétnéztem a hahu-n és ilyen bimmert külföldi papírokkal 300-ért találtam eladót a szomszéd utcában is B) Haverom is vett patika e36 coupet (tényleg gyönyörű volt) kintről. 3 kiló volt az autó, és 1.3-ban állt meg magyar rendszámmal... és akkor még nem is nyúlt az autóhoz, csak a papírokhoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Haverom is vett patika e36 coupet (tényleg gyönyörű volt) kintről. 3 kiló volt az autó, és 1.3-ban állt meg magyar rendszámmal... és akkor még nem is nyúlt az autóhoz, csak a papírokhoz :D A honosítás nem biztos hogy megéri... (persze lehetnek kivételek) De annyi az utánnajárás, hogy az már sok! B) Nekem is az lesz, ha elpasszolom a Fábiát, hogy veszek egy Isuzut (magyar papírost) és marad donornak az itthoni francia! :) Ha nem lenne ennyi cécó vele, én is honosítanám... de nekem hozzá is kellene nyúlni: fékfelújítás, motor gyengécske... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Haverom is vett patika e36 coupet (tényleg gyönyörű volt) kintről. 3 kiló volt az autó, és 1.3-ban állt meg magyar rendszámmal... és akkor még nem is nyúlt az autóhoz, csak a papírokhoz B) Akkor inkább ezt venném Behozni és forgalomba helyezni semmit nem éri meg szvsz. Hazai rendszámmal is pont annyiért lehet kapni ugyanolyan állapotút mindenből. Mínusz forgalomba helyezés miatti f*szakodások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Lehet hoznék egyet svájcból. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Lehet hoznék egyet svájcból. :D Messzebb nincs? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Messzebb nincs? B) Biztos van, csak ott tudni lehet milyen a mentalitás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Biztos van, csak ott tudni lehet milyen a mentalitás. :D Milyen? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Milyen? B) Nem olyan,hogy "áááá ez öreg autó minek költök rá,megy ez így is".... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Akkor inkább ezt venném Behozni és forgalomba helyezni semmit nem éri meg szvsz. Hazai rendszámmal is pont annyiért lehet kapni ugyanolyan állapotút mindenből. Mínusz forgalomba helyezés miatti f*szakodások. Szép! :D Unokaöcsém németbe dolgozik, most vesz BMW-t ezt! nálunk egy ilyen ennyi! 702000 vs 750000 B) Szóval ez tuti nem éri meg.... De neki németbe jó, úgyis ott használja. Én ezt néztem ki (150euro) 2 szett gumival, ami nekem kellene) a többi menne a netre eladásra), ha mentem volna úgyis, akkor sógor trailerével haza is jött volna! Amúgy is mennék (mosnjuk mostmár nem biztos) és utóval se enne többet a sprinter (max 1-2 L plusszba) Az meg nem gáz 3000 km-en +30 L gázolaj! 11000Ft-ból hazajönne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Nem olyan,hogy "áááá ez öreg autó minek költök rá,megy ez így is".... Aha értem....a kedvenc autónepper szövegem: ebbe csak tankolni kell öcsém! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Szép! :D Unokaöcsém németbe dolgozik, most vesz BMW-t ezt! nálunk egy ilyen ennyi! 702000 vs 750000 B) Szóval ez tuti nem éri meg.... De neki németbe jó, úgyis ott használja. Én ezt néztem ki (150euro) 2 szett gumival, ami nekem kellene) a többi menne a netre eladásra), ha mentem volna úgyis, akkor sógor trailerével haza is jött volna! Amúgy is mennék (mosnjuk mostmár nem biztos) és utóval se enne többet a sprinter (max 1-2 L plusszba) Az meg nem gáz 3000 km-en +30 L gázolaj! 11000Ft-ból hazajönne. Mi nem eszik többet, ha ráakasztasz egy 500kg futót? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Svájc Astrák! Nászútunkon készültek, nem tudtam elszakadni az astráktól! B) :D kép 1 kép 2 kép 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Mi nem eszik többet, ha ráakasztasz egy 500kg futót? :) Jó, max 2 L/100 km, akkor is olcsóbb, mintha a lábán hoznám nem? B) Hazafelé amúgyis fullba pakolva jövünk, az hogy lesz egy + autó :D nem oszt, nem szoroz! :( Volt amikor egy komplett medence figyelt a traileren... az sem fogta jobban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Svájc Astrák! Nászútunkon készültek, nem tudtam elszakadni az astráktól! B) :D kép 1 kép 2 kép 3 Egész jó cabrio astrát vágnak hozzád 250körül kint mostanában. Azokat is nagyon vitték a románok,most rajtuk maradnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 259 Km/h -> 300.000. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts