beligrom Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Ahogy a képen van félre úgy inkább ne mert nagyon lebénázták másik oldalon és szerintem is olyan fura féloldalas így. A hátsó szárnyat levetted? ha jáh, élőbe is béne. 1milló valamennyi volt ráírva 2 éve, de azóta má lattam hahun 0,9 ér B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Állítólag az első nálunk gyártott példány B) (fanta súgta :D ) "megnézhetitek első hazai gyártmányú személyautónkat, egy 20 éves az Opel Astrát, mely egyenesen a Közlekedési Múzeumból érkezik." :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Egész jól megy ez a kis féreg.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Egész jól megy ez a kis féreg.. B) Láttalak ma pug talin. Meg se ismertél vagy nem akartál? :D Látom te is vezetted az RCZ-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Láttalak ma pug talin. Meg se ismertél vagy nem akartál? :D Látom te is vezetted az RCZ-t :) Nem láttalak. B) Pedig elég sokáig ott voltam, viszonylag korántól. Jah, mentünk. Srác: Látom te tudsz vezetni, mi lenne ha 3ba végigtúrnád kanyarban? :( :) OK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Nem láttalak. B) Pedig elég sokáig ott voltam, viszonylag korántól. Jah, mentünk. Srác: Látom te tudsz vezetni, mi lenne ha 3ba végigtúrnád kanyarban? :D :) OK! :( Én is mentem vele 170ig. Oszt elfogyott az út. :) Aztán egyszer rám szólt, hogy legalább 100al menjünk már hiszen egy sport kocsit vezetsz. Egyből 140en voltam. :) mondom egy kicsit több lett maradhat. :) Bár így az első kanyarba nem akartam veretni neki, de beszólt. :D KB 12szer mentél el előttem. :D meg láttam ott bandáztatok a TOP PUG 106osánál. :D Én kezdéskor már ott voltam. Te csak jóval utánunk jöttél. :lol: Láttam leért a szekered alja is, a kinti parkolóba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Én is mentem vele 170ig. Oszt elfogyott az út. B) Aztán egyszer rám szólt, hogy legalább 100al menjünk már hiszen egy sport kocsit vezetsz. Egyből 140en voltam. :D mondom egy kicsit több lett maradhat. :) Bár így az első kanyarba nem akartam veretni neki, de beszólt. :( KB 12szer mentél el előttem. :) meg láttam ott bandáztatok a TOP PUG 106osánál. :) Én kezdéskor már ott voltam. Te csak jóval utánunk jöttél. :) Láttam leért a szekered alja is, a kinti parkolóba. :D Bazzz, teljesen képben vagy. :D Kissé leért, de nem hallotta csak a fél társaság. :D Egész jó az a kis szekér, de 4000 alatt nem tudna elmenni az enyémtől... :lol: Meg hümmögött a srác, mikor bementem tempóval a kanyarba, de valszeg ezért mondta amit az előző hszben írtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Zotya975 Boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Istenem!!! ilyen sötét embereket... Körbe vagyok véve két fénypulttal, egy keverőpulttal, meg előttem a laptop. Csaj rám néz, és integet hogy hajoljak oda. Erre: "egy vodka narancsot, meg egy sima narancsot kérek!" Kész itt lefőttem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Zotya975 Boldog szülinapot! Köszönöm! :D Istenem!!! ilyen sötét embereket... Körbe vagyok véve két fénypulttal, egy keverőpulttal, meg előttem a laptop. Csaj rám néz, és integet hogy hajoljak oda. Erre: "egy vodka narancsot, meg egy sima narancsot kérek!" Kész itt lefőttem... Ez jó, na és adtál neki? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Istenem!!! ilyen sötét embereket... Körbe vagyok véve két fénypulttal, egy keverőpulttal, meg előttem a laptop. Csaj rám néz, és integet hogy hajoljak oda. Erre: "egy vodka narancsot, meg egy sima narancsot kérek!" Kész itt lefőttem... Nem mondtad neki, hogy te is? :D (Csak nem valami dídzsé vagyol?) Köszönöm! :) Ez jó, na és adtál neki? B) Soksok boldogat!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Sziasztok! Sikerült már valakinek igazi sárga fényű H4-es izzót szerezni? Régebben volt téma, de azóta nem merült fel újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Sziasztok! Sikerült már valakinek igazi sárga fényű H4-es izzót szerezni? Régebben volt téma, de azóta nem merült fel újra. Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Nőben ne bízz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Nőben ne bízz... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Nem mondtad neki, hogy te is? :D (Csak nem valami dídzsé vagyol?) Nem. a hang-, és a fénytechnikáért felelek. Nőben ne bízz... B) Én azért szebben fogalmaznék: " Sose bízz egy olyan élőlényben aki havonta 5napot vérzik, és nem döglik bele!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Soksok boldogat!!! :) Kösz! :) Nőben ne bízz... :D B) Én is ezt bizonygatom az asszonynak már 20 éve! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Hi all,ha be szeretnék hozni Ausztriából egy autót,milyen költségekkel kell számolnom az autó árán felül,illetve milyen költségeket,és hogyan lehet megúszni? Remélem érthetően fejeztem ki magam... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Hi all,ha be szeretnék hozni Ausztriából egy autót,milyen költségekkel kell számolnom az autó árán felül,illetve milyen költségeket,és hogyan lehet megúszni? Remélem érthetően fejeztem ki magam... B) Azt hiszem, ez erről szól:Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Kösz zotya,ezek szerint kb. olyan 85 ruppó lenne az adó,de még így is bőven jó lennék,de várjunk csak.... Ha üzembe tartóival hoznám be,nem lehetne megspórolni ezt a pénzt? Nagyon kezdő vagyok ám ilyen téren,még soha nem hoztam be kocsit,most akarok belefogni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Kösz zotya,ezek szerint kb. olyan 85 ruppó lenne az adó,de még így is bőven jó lennék,de várjunk csak.... Ha üzembe tartóival hoznám be,nem lehetne megspórolni ezt a pénzt? Nagyon kezdő vagyok ám ilyen téren,még soha nem hoztam be kocsit,most akarok belefogni... :D Euro 5 vagy EEV? B) Mert 85e regadó kb ezeknél van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Kösz zotya,ezek szerint kb. olyan 85 ruppó lenne az adó,de még így is bőven jó lennék,de várjunk csak.... Ha üzembe tartóival hoznám be,nem lehetne megspórolni ezt a pénzt? Nagyon kezdő vagyok ám ilyen téren,még soha nem hoztam be kocsit,most akarok belefogni... :D Itt számold ki! Nem 85 lesz az... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Kösz zotya,ezek szerint kb. olyan 85 ruppó lenne az adó,de még így is bőven jó lennék,de várjunk csak.... Ha üzembe tartóival hoznám be,nem lehetne megspórolni ezt a pénzt? Nagyon kezdő vagyok ám ilyen téren,még soha nem hoztam be kocsit,most akarok belefogni... :D Elég jelentős informácijjó lenne, hogy behozatal alatt azt érted hogy idehozod, betolod az udvarba és elbontod, vagy üzembe szeretnéd helyezni, honosítani, regadófizetni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Elég jelentős informácijjó lenne, hogy behozatal alatt azt érted hogy idehozod, betolod az udvarba és elbontod, vagy üzembe szeretnéd helyezni, honosítani, regadófizetni. B) Gondolom üzembehelyezésről van szó, bontásra, főleg ha nem kell a moci papírja sem minek magyarosítani....a főnökömnek van egy pözsója, pontosabban már nincs meg , de mivel nem lett kivonva a forgalomból fizeti a súlyadót minden évben. Most kérdezte bontóban hogyan tudna megszabadulni a kocsitól, pontosabban ugye se kocsi, se rendszám, se papirok. Hát először is kell egy új forgalmi amit majd le tud adni. :D Aztán keresni kell egy bontót aki jó pénzért elbontja a semmit, és kivonatja a forgalomból a kocsit. Persze rendszám sem ártana amit le lehet adni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Elég jelentős informácijjó lenne, hogy behozatal alatt azt érted hogy idehozod, betolod az udvarba és elbontod, vagy üzembe szeretnéd helyezni, honosítani, regadófizetni. B) Be szeretném hozni,használni kicsit,aztán eladni,bontásra nem hozok be kocsit,nem vagyok hülye....:D,persze az osztrák rendszám maradhatna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts