beligrom Elküldve Április13, 2011 Elküldve Április13, 2011 Nem rossz, de nekem a kajla fülekkel is tetszett :) 3 ezerért qrva gyjóó volt. Az alsó kampó állítható hevederen van rajta B) Vagy lejjebb már nem lehet engedni? Astra F topic :D Dáwid for Moderátor
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Elküldve Április13, 2011 Dáwid for Moderátor Áhh, elég nekem a spicliskedés is :D De ez kiakasztott B) Mondjuk eredetileg az akasztott ki, hogy megitták a sörömet. Aztán olvastam, és így már sok volt :)
neodd Elküldve Április13, 2011 Elküldve Április13, 2011 Áhh, elég nekem a spicliskedés is :) De ez kiakasztott B) Mondjuk eredetileg az akasztott ki, hogy megitták a sörömet. Aztán olvastam, és így már sok volt :( Akkor tudjuk, miért vörös az autód :) :) Ha kiakadsz, akkor kék betűkkel írsz? :D Szegény azt hitte, ha a corsások állandóan itt vannak, akkor ő miért ne :) Látod, ha megittad volna rendesen a söröd, fel sem figyeltél volna rá. :D
ivannorbi Elküldve Április13, 2011 Elküldve Április13, 2011 3 ezerért qrva gyjóó volt. Az alsó kampó állítható hevederen van rajta B) Vagy lejjebb már nem lehet engedni? Tudom. Tudom. Nem. :D
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Elküldve Április13, 2011 Akkor tudjuk, miért vörös az autód :D :) Ha kiakadsz, akkor kék betűkkel írsz? B) Szegény azt hitte, ha a corsások állandóan itt vannak, akkor ő miért ne :) A Corsások kisebbek, nekik szabad :) :(
neodd Elküldve Április13, 2011 Elküldve Április13, 2011 A Corsások kisebbek, nekik szabad :D B) Nem, a corsásoktól mindenki retteg, nem merjük őket elküldeni, nehogy belökjenek az árokba :)
beligrom Elküldve Április13, 2011 Elküldve Április13, 2011 Nem, a corsásoktól mindenki retteg, nem merjük őket elküldeni, nehogy belökjenek az árokba B) vagy legyorsuljanak az egykettővel vagy rágyorsitsanak ha előzzük őket vagy vpower vagy metabond bremboval.
astrásgyerek Elküldve Április13, 2011 Elküldve Április13, 2011 Astra f topik go, go... :) Apropó, van egy mercis haverom, akinek....... :D :) :( Legalább opelesek, szeretik az f-es topikot B) nem baj ez! :D Csak ne akarjanak legyorsulni minket, mert az nem bírjuk! :) :)
daykiller Elküldve Április14, 2011 Elküldve Április14, 2011 Üdv Kollegák. Azt akarnám kérdezni, hogy az ide MAGYAR blitz hétvége hol és mikor zajlik? Valami olyasmit találtam cs-n hogy szegeden lesz? Tehát aki tudja linkeljen vagy ossza meg velem szavakban. :) Nem találtam itt forumon semmit még mielőtt valaki le kiabállna NÉZTEM kerestem de nem leltem. B) :D Nézd jobban vagy használd a böngésző keresőjét a főoldalon. :( Ez már durva. :)
beligrom Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 van mindig ilyen kvizjáték opel arcoskönyvön, azt mindig megkérdezem a végén ki nyert, de sose válaszolnak xD én sose nyerek B)
astra 8 Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 van mindig ilyen kvizjáték opel arcoskönyvön, azt mindig megkérdezem a végén ki nyert, de sose válaszolnak xD én sose nyerek :D Itt egy mostani kép róla! Debrecenből van, ajándékként kaptam! B)
beligrom Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 http://kephost.hu/image-95E7_4DA819CB.jpg Itt egy mostani kép róla! Debrecenből van, ajándékként kaptam! B) rajcsi :D fiú vagy lány?
beligrom Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Kan B) attól még messze van :) majd 14 hónaposan :D
astrásgyerek Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Ez mit keres az oldtimerek közt? B) Ez aztán a nem semmi!!! :D :) Így vegyél X5-ös BMW-t! az erőt uralni is kell ám!
Dáwid Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Ez mit keres az oldtimerek közt? B) Nem mindegy? A lényeg hogy szép :) :D
neodd Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Nem mindegy? A lényeg hogy szép :) B) Így van, elvitték, hogy legyen valami szép is. De az is lehet, hogy az csak a látogatói parkoló :D
Dáwid Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Így van, elvitték, hogy legyen valami szép is. De az is lehet, hogy az csak a látogatói parkoló B) Ez esetben a "Kapitányos" kollégát megkérném hogy mostantól járjon Lurdyzni :) :D
astrásgyerek Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Lehet az Opel generációt mutatnák így be? Új szerzeményem! B)
Dáwid Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Lehet az Opel generációt mutatnák így be? Ahhoz szerintem elég hiányos lenne ez a sor B) Új szerzeményem! :D http://s11.images.www.tvn.hu/2011/04/15/20...31396b43513.jpg Tök jó ötlet :)
astrásgyerek Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Tök jó ötlet :) Köszi! :( Csinálunk majd egy szebbet, most csak 10 percünk volt... a legyártásra, és a felrakásra... No de majd legközelebb! :D Beszéltem vele, azt mondja tud ilyesmit csinálni (nem plazmásat, csak simán átlátszó fóliával + rá a mintázat: számozás, skálázás) Meg majd szeretnék a kasztnin végigfutó csíkot is (ilyesmire gondolok, de nem pont így, hanem középen) Hátha jól mutatna majd! B)
astrásgyerek Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Opel felülvizsgálati rendszer Gondoltam hátha érdekel valakit! B) (Beszkenneltem, ami megvolt belőle, az első 5 oldal már nem volt benne sajnos)
Endre06 Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Meg majd szeretnék a kasztnin végigfutó csíkot is (ilyesmire gondolok, de nem pont így, hanem középen) Hátha jól mutatna majd! B) Ahogy a képen van félre úgy inkább ne mert nagyon lebénázták másik oldalon és szerintem is olyan fura féloldalas így. A hátsó szárnyat levetted?
astrásgyerek Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Ahogy a képen van félre úgy inkább ne mert nagyon lebénázták másik oldalon és szerintem is olyan fura féloldalas így. A hátsó szárnyat levetted? Középre szeretném! 1 vékony - 1 vastag - 1 vékony kivitelben... Azt már régen levettem! B)
Dáwid Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Ez mit keres az oldtimerek közt? :D Állítólag az első nálunk gyártott példány B) (fanta súgta :) )
Recommended Posts