beligrom Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nem rossz, de nekem a kajla fülekkel is tetszett :) 3 ezerért qrva gyjóó volt. Az alsó kampó állítható hevederen van rajta B) Vagy lejjebb már nem lehet engedni? Astra F topic :D Dáwid for Moderátor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Dáwid for Moderátor Áhh, elég nekem a spicliskedés is :D De ez kiakasztott B) Mondjuk eredetileg az akasztott ki, hogy megitták a sörömet. Aztán olvastam, és így már sok volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Áhh, elég nekem a spicliskedés is :) De ez kiakasztott B) Mondjuk eredetileg az akasztott ki, hogy megitták a sörömet. Aztán olvastam, és így már sok volt :( Akkor tudjuk, miért vörös az autód :) :) Ha kiakadsz, akkor kék betűkkel írsz? :D Szegény azt hitte, ha a corsások állandóan itt vannak, akkor ő miért ne :) Látod, ha megittad volna rendesen a söröd, fel sem figyeltél volna rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 3 ezerért qrva gyjóó volt. Az alsó kampó állítható hevederen van rajta B) Vagy lejjebb már nem lehet engedni? Tudom. Tudom. Nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Akkor tudjuk, miért vörös az autód :D :) Ha kiakadsz, akkor kék betűkkel írsz? B) Szegény azt hitte, ha a corsások állandóan itt vannak, akkor ő miért ne :) A Corsások kisebbek, nekik szabad :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 A Corsások kisebbek, nekik szabad :D B) Nem, a corsásoktól mindenki retteg, nem merjük őket elküldeni, nehogy belökjenek az árokba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nem, a corsásoktól mindenki retteg, nem merjük őket elküldeni, nehogy belökjenek az árokba B) vagy legyorsuljanak az egykettővel vagy rágyorsitsanak ha előzzük őket vagy vpower vagy metabond bremboval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Astra f topik go, go... :) Apropó, van egy mercis haverom, akinek....... :D :) :( Legalább opelesek, szeretik az f-es topikot B) nem baj ez! :D Csak ne akarjanak legyorsulni minket, mert az nem bírjuk! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Üdv Kollegák. Azt akarnám kérdezni, hogy az ide MAGYAR blitz hétvége hol és mikor zajlik? Valami olyasmit találtam cs-n hogy szegeden lesz? Tehát aki tudja linkeljen vagy ossza meg velem szavakban. :) Nem találtam itt forumon semmit még mielőtt valaki le kiabállna NÉZTEM kerestem de nem leltem. B) :D Nézd jobban vagy használd a böngésző keresőjét a főoldalon. :( Ez már durva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 van mindig ilyen kvizjáték opel arcoskönyvön, azt mindig megkérdezem a végén ki nyert, de sose válaszolnak xD én sose nyerek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 van mindig ilyen kvizjáték opel arcoskönyvön, azt mindig megkérdezem a végén ki nyert, de sose válaszolnak xD én sose nyerek :D Itt egy mostani kép róla! Debrecenből van, ajándékként kaptam! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 http://kephost.hu/image-95E7_4DA819CB.jpg Itt egy mostani kép róla! Debrecenből van, ajándékként kaptam! B) rajcsi :D fiú vagy lány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 rajcsi :D fiú vagy lány? Kan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Kan B) attól még messze van :) majd 14 hónaposan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Ez mit keres az oldtimerek közt? B) Ez aztán a nem semmi!!! :D :) Így vegyél X5-ös BMW-t! az erőt uralni is kell ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Ez mit keres az oldtimerek közt? B) Nem mindegy? A lényeg hogy szép :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Nem mindegy? A lényeg hogy szép :) B) Így van, elvitték, hogy legyen valami szép is. De az is lehet, hogy az csak a látogatói parkoló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Így van, elvitték, hogy legyen valami szép is. De az is lehet, hogy az csak a látogatói parkoló B) Ez esetben a "Kapitányos" kollégát megkérném hogy mostantól járjon Lurdyzni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Lehet az Opel generációt mutatnák így be? Új szerzeményem! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Lehet az Opel generációt mutatnák így be? Ahhoz szerintem elég hiányos lenne ez a sor B) Új szerzeményem! :D http://s11.images.www.tvn.hu/2011/04/15/20...31396b43513.jpg Tök jó ötlet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Tök jó ötlet :) Köszi! :( Csinálunk majd egy szebbet, most csak 10 percünk volt... a legyártásra, és a felrakásra... No de majd legközelebb! :D Beszéltem vele, azt mondja tud ilyesmit csinálni (nem plazmásat, csak simán átlátszó fóliával + rá a mintázat: számozás, skálázás) Meg majd szeretnék a kasztnin végigfutó csíkot is (ilyesmire gondolok, de nem pont így, hanem középen) Hátha jól mutatna majd! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Opel felülvizsgálati rendszer Gondoltam hátha érdekel valakit! B) (Beszkenneltem, ami megvolt belőle, az első 5 oldal már nem volt benne sajnos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Meg majd szeretnék a kasztnin végigfutó csíkot is (ilyesmire gondolok, de nem pont így, hanem középen) Hátha jól mutatna majd! B) Ahogy a képen van félre úgy inkább ne mert nagyon lebénázták másik oldalon és szerintem is olyan fura féloldalas így. A hátsó szárnyat levetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Ahogy a képen van félre úgy inkább ne mert nagyon lebénázták másik oldalon és szerintem is olyan fura féloldalas így. A hátsó szárnyat levetted? Középre szeretném! 1 vékony - 1 vastag - 1 vékony kivitelben... Azt már régen levettem! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Ez mit keres az oldtimerek közt? :D Állítólag az első nálunk gyártott példány B) (fanta súgta :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts