Dáwid Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nekem az előző autómról lopták le a 3éves karcmentes dísztárcsáimat, szép csilli-villi 990Ft volt db-ja, előző nap mostam le, szilikonnal befúlytam hogy még szebb legyen, de megtettszett nekik.... Erre az autómra meg már alapból nem rakok. B) szép fekete gyári lemez, de legalább mindig tiszták. :) Én tettem, mert ismerősömnél egy garnitúrát kaptam jó áron, de ez elég messze van attól, amilyen volt rajta először :) Megnéztem, és használtan se találtam 6 ropi alatt olyanokat, úgyhogy maradt feketén, csak aztán cimbi megszánt, mert olyan f.szul nézett ki :( Bocsi! :D :D Ezért is! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 amúgy szizör milán pitbulljának is vágva volt a füle B) nesztek egy kép a műtétről: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...2_4122384_n.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 amúgy szizör milán pitbulljának is vágva volt a füle :D nesztek egy kép a műtétről: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...2_4122384_n.jpg Csóró gombóc B) De szép lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Csóró gombóc B) De szép lesz. már most is az :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Sziasztok! Ezzel a központi zár szettel van valakinek valamilyen tapasztalata? Katt ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Sziasztok! Ezzel a központi zár szettel van valakinek valamilyen tapasztalata? Katt ide Hasonlót használok. Nem a bicskakúcsponthutól van, hanem a lángból veszegettem a motoroknak darabját 1100-ért, mert a régiek kihaltak szépen sorban. Nem tudom mennyi idősek voltak, én amit 2 éve cseréltem, még működik rendben. Elég hangos, mert nem behúzza, a rudazatot, hanem berántja mintha pecázna, de egyébként renden van. Ocó, ócón cserélhető, darabonként is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Hasonlót használok. Nem a bicskakúcsponthutól van, hanem a lángból veszegettem a motoroknak darabját 1100-ért, mert a régiek kihaltak szépen sorban. Nem tudom mennyi idősek voltak, én amit 2 éve cseréltem, még működik rendben. Elég hangos, mert nem behúzza, a rudazatot, hanem berántja mintha pecázna, de egyébként renden van. Ocó, ócón cserélhető, darabonként is. nekem is kéne vmi. az enyém nem megy le igy az összes többi felugrik ha bezárom... tavaly patyi megcsinálta 10e-ér de uganojan szar volt. csak 10fok felett csinálja... télen hibátlan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 nekem is kéne vmi. az enyém nem megy le igy az összes többi felugrik ha bezárom... tavaly patyi megcsinálta 10e-ér de uganojan szar volt. csak 10fok felett csinálja... télen hibátlan Utángyári cucc az is? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Hasonlót használok. Nem a bicskakúcsponthutól van, hanem a lángból veszegettem a motoroknak darabját 1100-ért, mert a régiek kihaltak szépen sorban. Nem tudom mennyi idősek voltak, én amit 2 éve cseréltem, még működik rendben. Elég hangos, mert nem behúzza, a rudazatot, hanem berántja mintha pecázna, de egyébként renden van. Ocó, ócón cserélhető, darabonként is. az a baj, hogy a gyári szettet drágán adják, ez meg azért mégse olyan borsos ár. ha hangos, hát akkor hangszigetelem az ajtót mielőtt megcsinálom az új kárpitot B) kösz az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Utángyári cucc az is? B) még a gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 még a gyári Pedig szerintem jobban járnál ha inkább azt tennétek rendbe, mint egy utángyárival B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Pedig szerintem jobban járnál ha inkább azt tennétek rendbe, mint egy utángyárival B) de ki teszi nekem rendbe? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 http://i53.tinypic.com/2rc1swi.jpg Azt kéne különbségként észrevenni, hogy az egyiken balra, a másikon jobbra dönti a fejét? :D B) Jópofa, amúgy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 http://i53.tinypic.com/2rc1swi.jpg Utángyári Vs. Gyári... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Utángyári Vs. Gyári... B) ccccc inkább OPC Vs. Gyári :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Figyelem! Nem csak F-be jó! Na és csak ennyiért! :) :D Én most raktam be egy hálót, de az valószínűleg nem F-be való, mivel az alsó rögzítőkampója nem ér le addig, amíg kellene, sajnos rövid a heveder (majd meghosszabbítjuk). Erős a gyanúm, hogy ez G Astra-ba való. 3ezret azért megért így is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mv6 öcsi Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Sziasztok!! esetleg tudd e segiteni valaki mert olyan problémám akadt egy omega mv6 al hogy meg generáloztuk a motort és az olaj mumpa nem vesszi fell az olajat és már négy pumpát probáltunk de semmi egyik sem már minden olaj járatot és furatot át néztünk és minden jó esetleg ha valaki tud valami trüköt hogy ennek a pumpának milyen megoldással kell fell kapatni az olajat azt nagyon meg kösszöném elöre is köszi mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 amúgy szizör milán pitbulljának is vágva volt a füle :D nesztek egy kép a műtétről: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...2_4122384_n.jpg Nekem eddíg kétszer műtötték a kutyát, még kiskorában levették a farkaskörmét, meg most lett ivartalanítva. Az első alkalommal kézben hoztam haza a 10 kilós kutyát, bedurrantak a kezeim mire hazacipeltem .... B) Most már a kocsi cipelte. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 ÁÁÁÁ ez naggyon komoly! :) :( :) :) http://i53.tinypic.com/2rc1swi.jpg Nekem eredetibe jobban tetszik! B) De lehet csak én vagyok maradi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 ÁÁÁÁ ez naggyon komoly! :( :) :) :) Nekem eredetibe jobban tetszik! :D De lehet csak én vagyok maradi... :) Nekem is jobban tetszik úgy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nekem is, de én hozzánemértő vagyok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Üdv Kollegák. Azt akarnám kérdezni, hogy az ide MAGYAR blitz hétvége hol és mikor zajlik? Valami olyasmit találtam cs-n hogy szegeden lesz? Tehát aki tudja linkeljen vagy ossza meg velem szavakban. B) Nem találtam itt forumon semmit még mielőtt valaki le kiabállna NÉZTEM kerestem de nem leltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Üdv Kollegák. Azt akarnám kérdezni, hogy az ide MAGYAR blitz hétvége hol és mikor zajlik? Valami olyasmit találtam cs-n hogy szegeden lesz? Tehát aki tudja linkeljen vagy ossza meg velem szavakban. B) Nem találtam itt forumon semmit még mielőtt valaki le kiabállna NÉZTEM kerestem de nem leltem. Pedig itt van, jól eldugva a főoldalon.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 http://i53.tinypic.com/2rc1swi.jpg Nem rossz, de nekem a kajla fülekkel is tetszett :) Figyelem! Nem csak F-be jó! Na és csak ennyiért! :) :( Én most raktam be egy hálót, de az valószínűleg nem F-be való, mivel az alsó rögzítőkampója nem ér le addig, amíg kellene, sajnos rövid a heveder (majd meghosszabbítjuk). Erős a gyanúm, hogy ez G Astra-ba való. 3ezret azért megért így is. B) 3 ezerért qrva gyjóó volt. Az alsó kampó állítható hevederen van rajta :D Vagy lejjebb már nem lehet engedni? Sziasztok! Esetleg tudd e segíteni valaki? mert Olyan problémám akadt egy omega mv6-al, hogy meg generáloztuk a motort és az olaj pumpa nem vesszi fell az olajat. és Már négy pumpát próbáltunk, de semmi. egyik sem Már minden olaj járatot és furatot át néztünk és minden jó. Esetleg ha valaki tud valami trükköt, hogy ennek a pumpának milyen megoldással kell fell kapatni az olajat, azt nagyon meg kösszöném. Előre is köszi mindenkinek. Astra F topic :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts