Helga Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Olyan szép lila színű műszerfal ledet honnan lehet szerválni?nem találtam lilába sehol..csak rózsaszínt de az nem kell :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Olyan szép lila színű műszerfal ledet honnan lehet szerválni?nem találtam lilába sehol..csak rózsaszínt de az nem kell :D B) Csapjál bele uv ledeket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Csapjál bele uv ledeket. B) Jééégfehééret :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Jééégfehééret :) :D Nem kéket akar. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Csapjál bele uv ledeket. :D Adok én neked minyárt uv ledeket a szemeid alá B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Nem kéket akar. :( Dehogynem. Csak minden 3. kék mellé, kell tenni egy pirosat is, és akkor szép lila lesz :) (és akkor se kék B) :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Nem kéket akar. B) Nem hát. Dáwid hamarosan meggyőzi, hogy jégfehéret akarjon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 szerintem ződet akar, csak még nem tudja... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Adok én neked minyárt uv ledeket a szemeid alá B) Cimbi, de agresszív vagy mostanában... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Adok én neked minyárt uv ledeket a szemeid alá B) Azok színjátszósak, először kék-zöld-lila, aztán ahogy halványul mustrársárga.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Ezt úgy érted, hogy kevesebb kormot lök ki a kéményen Metával? B) (Mert ha igen, akkor ez a Metabond lehet, hogy még a lúdtalpra is jó :D .) Tényleg, erre nem is gondoltam. Ki is próbálom apósomon. Elég bekenni vele, vagy áztatni kell? :( :) A jelenség abból áll, hogy hazafelé Ilonatelepnél van egy szép hosszú emelkedő. Ha a belső sávot választom, ott nyomni kell, mert letolnak. 3.-ban szoktam 60-70-es tempóval felmenni, majd a tetején még egy kis gázfröccs után 90-nél (kb.3500 rpm) felkapcsolok 4-be. A gázpedál felengedésekor pöffent eddig szép feketét, mióta Meta van benne nem látok füstöt ilyenkor a tükörben. Tudom, elvileg nem sok köze kéne lennie hozzá, hogy milyen olaj van betöltve, de mégis van. A szakmai részét meghagyom Neked.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Tudja valaki, hogy a Suzuki Vagon R világításkapcsolója ugyanaz-e, mint a mi Opeleinké? B) Hátul a csatlakozásokra gondolok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Tudja valaki, hogy a Suzuki Vagon R világításkapcsolója ugyanaz-e, mint a mi Opeleinké? B) Hátul a csatlakozásokra gondolok! Legjobb tudomásom szerint igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Legjobb tudomásom szerint igen. Köszi! Haveromnak akartak adni egyet ingyen, de nem hozta el... Holnap elküldöm érte! B) Jó lesz az majd egyszer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Köszi! Haveromnak akartak adni egyet ingyen, de nem hozta el... Holnap elküldöm érte! B) Jó lesz az majd egyszer. :( Felelősséget nem vállalok érte ha mégsem jó. :D Nem írtam biztosra. :) De mivel GM a suzuki is részben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Felelősséget nem vállalok érte ha mégsem jó. B) Nem írtam biztosra. :( De mivel GM a suzuki is részben... :D Kipróbáljuk, hátha, ha nem, akkor sem vesztettünk semmit, ingyen lesz! :) Szerintem ugyanaz! Itt teljesen úgy néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Nem hát. Dáwid hamarosan meggyőzi, hogy jégfehéret akarjon B) jégfehér az már van a helyzetjelzőben :) előző tulaj meg kék színűt rakott bele,de az már a szemét dombon hánykolódik vhol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Cimbi, de agresszív vagy mostanában... :) hát muszáj néha ráncba szedni a "pofid" :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 hát muszáj néha ráncba szedni a "pofid" :D B) Figymá, megint dobálod a magaslabdákat...de ha ennyire szereted az arcpakolást... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Sziasztok!Lehet hogy meghülyült a BC-m?Pillanatnyi fogyinak alapjáraton mutat 8.5 litertől 32 literig??????? És még egy költői kérdés:az én autómban van EGR szelep?Hol kéne annak lennie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Kipróbáljuk, hátha, ha nem, akkor sem vesztettünk semmit, ingyen lesz! B) Szerintem ugyanaz! Itt teljesen úgy néz ki! A pucukisban nincs fényerőszabályzó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Dayco vezérműszíjról mi a vélemény? Tudom hogy a Gates/Conti páros jobb. meg hogy azért azonos típusú pumpát görgőt kellene használni....de ha egyszer most alig van zsém. Csereérett már eléggé a szett + a termosztát.... Jah ha valaki tud 20/ netán 16 ezer alatti vezérlés szettet, az dobjon már meg PM mel vagy linkeljen. nem bontottra gondoltam. Más : a másik családi autót átlöktük a vizsgán. Bal külső féltengely gumiharang, jobbos repedt és már öntött fényszóró, külső plezúr: rohadó küszöb, alvázvédelem. Előtte 2 hónapot leveleztem, hogy legyen az asszonynak kocsija. 2 napig alapjáratot bütyköltem, közben rájöttem, hogy hol lukas az egyik vákuumcső. Rövidebbre vágtam. Vizsgát egy héttel hosszabbítottam, mert. Aztán kiderült hogy akitől párban van lámpa mégse tud eladni. Nagyszerű. Akkor a jobbos. Pereg róla a foncsor. Boltban darabja kb 14-20 ezer. De nem kapható Vatera. 4 /db + 2 a csomag. DE már pánikban írtam az illetőnek, hogy ha kell futárral küldje, mert Péntek de. vizsga. Csütörtök reggel postával ott volt. A vége olyan 37 +6 +12 körül volt....előtte kiautóztam belőle a benyát. Tud valaki nem túl drágán üregelő szettet? + hozzá anyagot, amivel a rozsdát passziválni,az alját konzerválni lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 A pucukisban nincs fényerőszabályzó B) Az enyémben van, de minek, mert nincs semmi hatása a ledekre...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Az enyémben van, de minek, mert nincs semmi hatása a ledekre...B) lenne, csak más értékű kellene... ( from Debrecen ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Új generációs monitortisztító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts