Helga Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 Olyan szép lila színű műszerfal ledet honnan lehet szerválni?nem találtam lilába sehol..csak rózsaszínt de az nem kell :D B)
spzoli Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 Helga írta: Olyan szép lila színű műszerfal ledet honnan lehet szerválni?nem találtam lilába sehol..csak rózsaszínt de az nem kell :D B) Csapjál bele uv ledeket. :)
Dáwid Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 spzoli írta: Csapjál bele uv ledeket. B) Jééégfehééret :) :D
daykiller Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 Dáwid írta: Jééégfehééret :) :D Nem kéket akar. B)
Helga Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 spzoli írta: Csapjál bele uv ledeket. :D Adok én neked minyárt uv ledeket a szemeid alá B)
Dáwid Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 daykiller írta: Nem kéket akar. :( Dehogynem. Csak minden 3. kék mellé, kell tenni egy pirosat is, és akkor szép lila lesz :) (és akkor se kék B) :D :) )
neodd Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 daykiller írta: Nem kéket akar. B) Nem hát. Dáwid hamarosan meggyőzi, hogy jégfehéret akarjon :D
pszilaj Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 szerintem ződet akar, csak még nem tudja... B)
spzoli Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 Helga írta: Adok én neked minyárt uv ledeket a szemeid alá B) Cimbi, de agresszív vagy mostanában... :D
zotya975 Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 Helga írta: Adok én neked minyárt uv ledeket a szemeid alá B) Azok színjátszósak, először kék-zöld-lila, aztán ahogy halványul mustrársárga.... :D
Breki Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 gorbi írta: Ezt úgy érted, hogy kevesebb kormot lök ki a kéményen Metával? B) (Mert ha igen, akkor ez a Metabond lehet, hogy még a lúdtalpra is jó :D .) Tényleg, erre nem is gondoltam. Ki is próbálom apósomon. Elég bekenni vele, vagy áztatni kell? :( :) A jelenség abból áll, hogy hazafelé Ilonatelepnél van egy szép hosszú emelkedő. Ha a belső sávot választom, ott nyomni kell, mert letolnak. 3.-ban szoktam 60-70-es tempóval felmenni, majd a tetején még egy kis gázfröccs után 90-nél (kb.3500 rpm) felkapcsolok 4-be. A gázpedál felengedésekor pöffent eddig szép feketét, mióta Meta van benne nem látok füstöt ilyenkor a tükörben. Tudom, elvileg nem sok köze kéne lennie hozzá, hogy milyen olaj van betöltve, de mégis van. A szakmai részét meghagyom Neked.... :)
astrásgyerek Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 Tudja valaki, hogy a Suzuki Vagon R világításkapcsolója ugyanaz-e, mint a mi Opeleinké? B) Hátul a csatlakozásokra gondolok!
daykiller Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 astrásgyerek írta: Tudja valaki, hogy a Suzuki Vagon R világításkapcsolója ugyanaz-e, mint a mi Opeleinké? B) Hátul a csatlakozásokra gondolok! Legjobb tudomásom szerint igen.
astrásgyerek Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 daykiller írta: Legjobb tudomásom szerint igen. Köszi! Haveromnak akartak adni egyet ingyen, de nem hozta el... Holnap elküldöm érte! B) Jó lesz az majd egyszer. :D
daykiller Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 astrásgyerek írta: Köszi! Haveromnak akartak adni egyet ingyen, de nem hozta el... Holnap elküldöm érte! B) Jó lesz az majd egyszer. :( Felelősséget nem vállalok érte ha mégsem jó. :D Nem írtam biztosra. :) De mivel GM a suzuki is részben... :)
astrásgyerek Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 daykiller írta: Felelősséget nem vállalok érte ha mégsem jó. B) Nem írtam biztosra. :( De mivel GM a suzuki is részben... :D Kipróbáljuk, hátha, ha nem, akkor sem vesztettünk semmit, ingyen lesz! :) Szerintem ugyanaz! Itt teljesen úgy néz ki!
Helga Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 neodd írta: Nem hát. Dáwid hamarosan meggyőzi, hogy jégfehéret akarjon B) jégfehér az már van a helyzetjelzőben :) előző tulaj meg kék színűt rakott bele,de az már a szemét dombon hánykolódik vhol :D
Helga Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 spzoli írta: Cimbi, de agresszív vagy mostanában... :) hát muszáj néha ráncba szedni a "pofid" :D B)
spzoli Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 Helga írta: hát muszáj néha ráncba szedni a "pofid" :D B) Figymá, megint dobálod a magaslabdákat...de ha ennyire szereted az arcpakolást... :)
BIKER30 Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 Sziasztok!Lehet hogy meghülyült a BC-m?Pillanatnyi fogyinak alapjáraton mutat 8.5 litertől 32 literig??????? És még egy költői kérdés:az én autómban van EGR szelep?Hol kéne annak lennie?
Dáwid Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 astrásgyerek írta: Kipróbáljuk, hátha, ha nem, akkor sem vesztettünk semmit, ingyen lesz! B) Szerintem ugyanaz! Itt teljesen úgy néz ki! A pucukisban nincs fényerőszabályzó :D
webshark Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 Dayco vezérműszíjról mi a vélemény? Tudom hogy a Gates/Conti páros jobb. meg hogy azért azonos típusú pumpát görgőt kellene használni....de ha egyszer most alig van zsém. Csereérett már eléggé a szett + a termosztát.... Jah ha valaki tud 20/ netán 16 ezer alatti vezérlés szettet, az dobjon már meg PM mel vagy linkeljen. nem bontottra gondoltam. Más : a másik családi autót átlöktük a vizsgán. Bal külső féltengely gumiharang, jobbos repedt és már öntött fényszóró, külső plezúr: rohadó küszöb, alvázvédelem. Előtte 2 hónapot leveleztem, hogy legyen az asszonynak kocsija. 2 napig alapjáratot bütyköltem, közben rájöttem, hogy hol lukas az egyik vákuumcső. Rövidebbre vágtam. Vizsgát egy héttel hosszabbítottam, mert. Aztán kiderült hogy akitől párban van lámpa mégse tud eladni. Nagyszerű. Akkor a jobbos. Pereg róla a foncsor. Boltban darabja kb 14-20 ezer. De nem kapható Vatera. 4 /db + 2 a csomag. DE már pánikban írtam az illetőnek, hogy ha kell futárral küldje, mert Péntek de. vizsga. Csütörtök reggel postával ott volt. A vége olyan 37 +6 +12 körül volt....előtte kiautóztam belőle a benyát. Tud valaki nem túl drágán üregelő szettet? + hozzá anyagot, amivel a rozsdát passziválni,az alját konzerválni lehet?
pszilaj Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 Dáwid írta: A pucukisban nincs fényerőszabályzó B) Az enyémben van, de minek, mert nincs semmi hatása a ledekre...:D
Dark_Errant Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 pszilaj írta: Az enyémben van, de minek, mert nincs semmi hatása a ledekre...B) lenne, csak más értékű kellene... ( from Debrecen )
Recommended Posts