Tiv. Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Miket érdemes még átrakni egy A Vectra-ból a Kicsi Kocsimba? Ötletek? elképzelések? A pénzes bőröndöket, az aranyrudakat, és az ékszereket B) :D A 2.0 motort. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 A 2.0 motort. B) Az alap, azért veszi, de azon kívül gondolta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Én meg varratok apámmal, az tuti méretpontos lesz! :D (az öregem kárpitos) :) Csak a munkadíjba tudjunk megegyezni! :) :D :) :( Az meg sem fordult a fejedben, hogy kevés pályinkát vagy bort ajánlottál? :) Tudj valaki ennek mi a magyar neve? Mindegy, csak kérj érte sokat... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Miket érdemes még átrakni egy A Vectra-ból a Kicsi Kocsimba? Ötletek? elképzelések? Ha c20ne motoros akkor , az első féket, a hátsó hidat kompletten + rásegitő , és a az első stab rudat. És ha kagyló ülések vannak benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Az meg sem fordult a fejedben, hogy kevés pályinkát vagy bort ajánlottál? :D :) :( :) Áááááh, Nem szeretiiii :lol: :) :) :D :D (vagy csak nekem nincs elég itthon? B) :lol: :D :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ha c20ne motoros akkor , az első féket, a hátsó hidat kompletten + rásegitő , és a az első stab rudat. És ha kagyló ülések vannak benne. Nem feltétlen lesz tárcsás, és amúgy sem kell komplett hidat cserélni... Viszont a gólyalábakat mindenképp át kell rakni majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Lali! Futómű még mindig élmény? B) Ejgen, még mindig élmény... :( Jó hogy a kanyarban nem kell sz_rozni... :D Viszont a széles papucsok miatti nyomvályú-követést még meg kell szoknom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ejgen, még mindig élmény... :) Jó hogy a kanyarban nem kell sz_rozni... B) Viszont a széles papucsok miatti nyomvályú-követést még meg kell szoknom! :D Mekkora kerekeid vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Mekkora kerekeid vannak? A felnik 7"x15 ET35, a gumik pedig 195/60R15... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 A felnik 7"x15 ET35, a gumik pedig 195/60R15... :D Azt még nem is nagyon viszi a nyommmm B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Azt még nem is nagyon viszi a nyommmm B) Azért a 175-ösök után furcsa... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
herki Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Hello nekem olyan kérdésem kérésem lenne hogy van az autóba angel eye lámpa ás kicseréltem a projektort benne bi-xenonra csak amikor fölkapcsolom a reflektor akkor a tompítottat lekapcsolja haver mondta hogy kapcsolnál átkel hidalni valamit de mit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adolf Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Helló! segitség kellene x14nz motor fordulatszámméröt akarok betenni megnéztem a csatlakozokat és minden vezeték megvan és mégsem mutat semmit mi lehet a baj. És hogy lehet megnézni hogy jó-e a müszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Helló! segitség kellene x14nz motor fordulatszámméröt akarok betenni megnéztem a csatlakozokat és minden vezeték megvan és mégsem mutat semmit mi lehet a baj. És hogy lehet megnézni hogy jó-e a müszer. A műszeregység csatijában ott van a zöld vezeték? A fordszámmérő ugye 7000-ig van skálázva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Hello nekem olyan kérdésem kérésem lenne hogy van az autóba angel eye lámpa ás kicseréltem a projektort benne bi-xenonra csak amikor fölkapcsolom a reflektor akkor a tompítottat lekapcsolja haver mondta hogy kapcsolnál átkel hidalni valamit de mit? Tompított és fényszóró egyszerre nem szabályos. Meg nem is szükséges. Meg szétég a lámpa. Meg a szemem ha szembe jövök veled. Meg a francba kívánom azt aki velem szemben ilyen lámpával közlekedik. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Tompított és fényszóró egyszerre nem szabályos. Meg nem is szükséges. Meg szétég a lámpa. Meg a szemem ha szembe jövök veled. Meg a francba kívánom azt aki velem szemben ilyen lámpával közlekedik. B) én az ilyenekre rányomom pluszba a projektoros ködöt :) meg azt is imádom amikor a mögöttem lévő jóvoltából ilyeneket tudok csinálni a tetőkárpitra: http://www.soundhead.hu/tideblog/wp-conten...1/arnyjatek.jpg hátul is van köd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 én az ilyenekre rányomom pluszba a projektoros ködöt :) meg azt is imádom amikor a mögöttem lévő jóvoltából ilyeneket tudok csinálni a tetőkárpitra: http://www.soundhead.hu/tideblog/wp-conten...1/arnyjatek.jpg hátul is van köd B) Beállok a felezővonalra 30-al, és akkor elég ideje lesz ahhoz hogy ráérjen körbenézni a műszerfalán, milyen visszajelzők is égnek amiknek nem kéne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adolf Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 A műszeregység csatijában ott van a zöld vezeték? A fordszámmérő ugye 7000-ig van skálázva? igen ott van a zöldvezeték és 7000-ig van Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ismerősöm vett bontásra egy 1.6nz fastrát, volt benne 55liter benya. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ismerősöm vett bontásra egy 1.6nz fastrát, volt benne 55liter benya. B) Az 50literes tankban, vagy 52 mittomén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ismerősöm vett bontásra egy 1.6nz fastrát, volt benne 55liter benya. B) 55? hol? Kannában? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 55? hol? Kannában? :D Nem értesz hozzá, addíg kell kattogtatni a pisztolyt amíg megjelenik a cső szájánál is a benya. :) Elmentek kannába tankolni a fűnyíróhoz cangával, előttem tankolt egy G-astrás ürge 2000-ért. Ezt sohase értettem, elég csóró vagyok, 3 kölök, hitel, szar meló, miegymás, de a legkisebb mennyiség amit tankolni szoktam 10+10liter. Ha erre sem futja, akkor el sem indítom a kocsit.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Az 50literes tankban, vagy 52 mittomén B) Sok. Két kanna volt tele.Az a lényeg,na. :D Meg egy corsa tele lett és még maradt is. Ez milyen szárny? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Sok. Két kanna volt tele.Az a lényeg,na. B) Meg egy corsa tele lett és még maradt is. http://kepfeltoltes.hu/110410/20110409566_...ltoltes.hu_.jpg Ez milyen szárny? Sztem a gyári lefényezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Nem értesz hozzá, addíg kell kattogtatni a pisztolyt amíg megjelenik a cső szájánál is a benya. :) Elmentek kannába tankolni a fűnyíróhoz cangával, előttem tankolt egy G-astrás ürge 2000-ért. Ezt sohase értettem, elég csóró vagyok, 3 kölök, hitel, szar meló, miegymás, de a legkisebb mennyiség amit tankolni szoktam 10+10liter. Ha erre sem futja, akkor el sem indítom a kocsit.... B) Nem ugy van az . Én ha tehetem mindig teletankolok. De mostanában is volt olyan, hogy csusztam a melóval, és 2000 ért tankoltam hogy aznap még el tudjak menni melózni, és délután kifizettek. Nem gyakori az ilyen, de előfordul hogy ha van is nálam pénz, csak azért tankolok ennyiért, mert vagy kell a pénz holnap anyagra, vagy nem. Nem tudhatom előre. Aztán másnap teletankolok, mert jön be lóvé. Ilyen világ van. Nem kell megszolni azt aki csak ennyiért tankol, nem tudhatod miért teszi. Lehet hogy éppen másnap mennek a kocsiért, mert eladta. De még elment vele valamiért, és csak ennyi kell neki bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts