neodd Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Hát nem látod, hogy mindennél gyorsabb és erősebb? A vonat is max azért fékezett, mert félt a Corsától. B) Ja, takaríthatta volna a corsás a vonatot az ajtóról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Hát nem látod, hogy mindennél gyorsabb és erősebb? A vonat is max azért fékezett, mert félt a Corsától. B) Ja, takaríthatta volna a corsás a vonatot az ajtóról :D :) :( :) Azért van még aki beírja a valós km-t itt magyarországon is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ma vittek egy voyager 2.5td 115lovassal. A többit tudjátok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ma vittek egy voyager 2.5td 115lovassal. A többit tudjátok. B) Tudjuk. Az utastér mérete fel sem veheti a versenyt a corsáéval, arról nem is beszélve, milyen vacak, úgy egyébként. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Minden két kerékhez kell egy! :) :( Csóró kamionosok :D :) (de qrva hosszú nap volt ez... B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Sziasztok!Tudnatátok ajánlani üléshuzatot a gépre? Legjobb lenne ha méretpontos lenne? Vagy webes áruházat vagy sümeg 100kmes környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 http://komike.coldline.hu/images/N95/20110409173.jpg Ez volt a nem működő hengeré? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Ez volt a nem működő hengeré? Igen. Ezért nem működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Igen. Ezért nem működött. Érthetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 http://komike.coldline.hu/images/N95/20110409173.jpg Kontra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisdé Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Hello, új vagyok, és nem állhattam meg, hogy ne köszönjek be B) már csak azért is, mert nézegettem milyen topicok vannak, miket írtak az eddigi fórumozok, és vicces, hogy az első hozzászólások dátuma '93. Még egy hónapja sincs, hogy első autómnak egy 93-as astrát vettem :D , kétezres injektoros motorral ... és eddig imádom :) a biztonság kedvéért persze megy a kötelezők cseréje, mint vezérlés, szűrök stb. ... :( szóval üdv mindenkinek .. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Sziasztok!Tudnatátok ajánlani üléshuzatot a gépre? Legjobb lenne ha méretpontos lenne? Vagy webes áruházat vagy sümeg 100kmes környékén. Én simán bementem a hypertecsóba, és vettem huzatot. B) Hello, új vagyok, és nem állhattam meg, hogy ne köszönjek be :D már csak azért is, mert nézegettem milyen topicok vannak, miket írtak az eddigi fórumozok, és vicces, hogy az első hozzászólások dátuma '93. Még egy hónapja sincs, hogy első autómnak egy 93-as astrát vettem :) , kétezres injektoros motorral ... és eddig imádom :( a biztonság kedvéért persze megy a kötelezők cseréje, mint vezérlés, szűrök stb. ... :) szóval üdv mindenkinek .. :) Üdv, a motorkódod írd be az aláírásba, így mindenki látja milyen géped van, ha valamit kérdezel sokat segítt a válaszadásnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Én simán bementem a hypertecsóba, és vettem huzatot. B) Én meg varratok apámmal, az tuti méretpontos lesz! :) (az öregem kárpitos) :) Csak a munkadíjba tudjunk megegyezni! :) :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Hello, új vagyok, és nem állhattam meg, hogy ne köszönjek be :D már csak azért is, mert nézegettem milyen topicok vannak, miket írtak az eddigi fórumozok, és vicces, hogy az első hozzászólások dátuma '93. Még egy hónapja sincs, hogy első autómnak egy 93-as astrát vettem :) , kétezres injektoros motorral ... és eddig imádom :( a biztonság kedvéért persze megy a kötelezők cseréje, mint vezérlés, szűrök stb. ... :) szóval üdv mindenkinek .. :) 2003 lesz az. B) Üdv. itt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisdé Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Én simán bementem a hypertecsóba, és vettem huzatot. B) Üdv, a motorkódod írd be az aláírásba, így mindenki látja milyen géped van, ha valamit kérdezel sokat segítt a válaszadásnál. Köszi a tanácsot, amint rájövök, hogy hol kell, megcsinálom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisdé Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 2003 lesz az. B) Üdv. itt. :) és tényleg 2003 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Én simán bementem a hypertecsóba, és vettem huzatot. B) Én meg varratok apámmal, az tuti méretpontos lesz! :D (az öregem kárpitos) :) Csak a munkadíjba tudjunk megegyezni! :D :D :) :( Ha valami zavar benne, ülést cserélek :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Ha valami zavar benne, ülést cserélek B) :( Én meg pánikolok, hogy egyszercsak elfogynak majd az üléseim! :) :D :) Tudj valaki ennek mi a magyar neve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Én meg pánikolok, hogy egyszercsak elfogynak majd az üléseim! :) :D :) Tudj valaki ennek mi a magyar neve? Szűrt levegőcső? B) (aranyért van mindenhol, sokat kérjél érte, vagy add nekem ócón, és majd én kérek érte sokat :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Szűrt levegőcső? B) (aranyért van mindenhol, sokat kérjél érte, vagy add nekem ócón, és majd én kérek érte sokat :) ) Mennyit kérhetek érte reálisan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Mennyit kérhetek érte reálisan? B) 2ezret... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Lali! Futómű még mindig élmény? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Miket érdemes még átrakni egy A Vectra-ból a Kicsi Kocsimba? Ötletek? elképzelések? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Miket érdemes még átrakni egy A Vectra-ból a Kicsi Kocsimba? Ötletek? elképzelések? A pénzes bőröndöket, az aranyrudakat, és az ékszereket B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts