Dáwid Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Így jár akinek nincs f@szbukja... Akkkóóóseeelesz :( B) Megmeg... :) vicces volt. :) Pontosan. :) Mesélj :D (én levágtam egy körforgalmat, de csak rámvillogtak :) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Akkkóóóseeelesz :) B) Mesélj :D (én levágtam egy körforgalmat, de csak rámvillogtak :) :D ) Kötelező jobbránál eljöttem egyenesen(így szoktam, mert nem oylan szar az út)...hát most megláttak, de csak 3km múlva értek utól :( :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Kötelező jobbránál eljöttem egyenesen(így szoktam, mert nem oylan szar az út)...hát most megláttak, de csak 3km múlva értek utól B) :D :) Kemény vagy Csoki! :) Akkor verseny volt? Mennyit kaptál és mit írtak rá, utol nem érés? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Kemény vagy Csoki! :) Akkor verseny volt? Mennyit kaptál és mit írtak rá, utol nem érés? B) Nem volt semmilyen verseny, szimplán kevés volt a póver náluk, én meg jöttem hazafelé... Kéket nem dobott, csak mikor már mögöttem volt. 7rongy, kötelező jobbra haladás elmulasztása, vagy vmi hasonló...de be kell menjek az örsre, mert nem tudom elolvasni a zöld papírt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Sziasztok!Volna egy kis gondom,az én drágámmal.Ma az egyik piroslámpás megállásomnál dobott egy sárgát,mondom gyors haza,kivillogtatás,73-as kód (légtömegmérő-feszültség túl alacsony). Ettől lehet hogy lomhábban gyorsul a vas és hogy lassabban pörög fel?Ezt a kódot dobja 130 felett is.Valóban ez lehet a gondja????Már totál ideg vagyok....Légyszi segítsetek!!!! B) KÖSZI!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Sziasztok!Volna egy kis gondom,az én drágámmal.Ma az egyik piroslámpás megállásomnál dobott egy sárgát,mondom gyors haza,kivillogtatás,73-as kód (légtömegmérő-feszültség túl alacsony). Ettől lehet hogy lomhábban gyorsul a vas és hogy lassabban pörög fel?Ezt a kódot dobja 130 felett is.Valóban ez lehet a gondja????Már totál ideg vagyok....Légyszi segítsetek!!!! B) KÖSZI!!!! Sztem lehet, de a túl alacsony feszültség lehet kontakthiba következménye is, úgyhogy mielőtt cserélnéd, próbáld megtisztogatni a csatiját, hátha csak nem érintkezik rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 További észrevételem,hogy a légmennyiségmérő előtt van az IAT-szenzor.Ennek a levegőszűrőház felöli oldalán,a bilincs mellett szépen körbe van repedve a gumi.Ez miatt(fals levegő) dobhat 73-as kódot???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 További észrevételem,hogy a légmennyiségmérő előtt van az IAT-szenzor.Ennek a levegőszűrőház felöli oldalán,a bilincs mellett szépen körbe van repedve a gumi.Ez miatt(fals levegő) dobhat 73-as kódot???? Dobhat, úgyhogy ezzel kezdd a vizsgálatot, hogy azt kicseréled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Dobhat, úgyhogy ezzel kezdd a vizsgálatot, hogy azt kicseréled. Megpróbálom megbuherálni,mert nincs keret újra,tegnap fizettem 67 ropit a komplett fékfelújításért.B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Megpróbálom megbuherálni,mert nincs keret újra,tegnap fizettem 67 ropit a komplett fékfelújításért.:D Első hátsó komplett? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Első hátsó komplett? B) Igen,első hátsó komplett.Miért?Az sok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Igen,első hátsó komplett.Miért?Az sok? Munkaköltséggel nem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Munkaköltséggel nem. :D Akkor megnyugodtam..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Nem volt semmilyen verseny, szimplán kevés volt a póver náluk, én meg jöttem hazafelé... Kéket nem dobott, csak mikor már mögöttem volt. 7rongy, kötelező jobbra haladás elmulasztása, vagy vmi hasonló...de be kell menjek az örsre, mert nem tudom elolvasni a zöld papírt. :D Ez mit jelent? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ez mit jelent? B) Nyomtatvány helyszíni bírság kiszabásáról. Indigós, és nem olvasható. :D Semmi több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Nyomtatvány helyszíni bírság kiszabásáról. Indigós, és nem olvasható. B) Semmi több. Én is olvashatatlanban kaptam anno egy 10-esről...amiért nem volt elől rendszámom... De az összeget el lehetett olvasni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Én is olvashatatlanban kaptam anno egy 10-esről...amiért nem volt elől rendszámom... De az összeget el lehetett olvasni! B) Végülis az a lényeg..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Én is olvashatatlanban kaptam anno egy 10-esről...amiért nem volt elől rendszámom... De az összeget el lehetett olvasni! B) Minek az? A motorokon is csak hátul van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Minek az? A motorokon is csak hátul van. B) Aha csak neki több volt 2 kerékkel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Aha csak neki több volt 2 kerékkel... B) Minden két kerékhez kell egy! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ez az autóhírdetés... B) :D "légzsák lámpa villog, a szervó nehézkes de normálisan lehet vele közlekedni nem katasztrófa, belseje lelakott, kerékagy búg, ettől függetlenül üzembiztos mindennapi használatra is megfelel! a két hátsó ajtó nem nyílik, a motor nagyon jó! vaj kuplung!" Azért nem semmi... :) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ez az autóhírdetés... B) :D "légzsák lámpa villog, a szervó nehézkes de normálisan lehet vele közlekedni nem katasztrófa, belseje lelakott, kerékagy búg, ettől függetlenül üzembiztos mindennapi használatra is megfelel! a két hátsó ajtó nem nyílik, a motor nagyon jó! vaj kuplung!" Azért nem semmi... :) :( :) Legalább nem árul zsákbamacskát, nem írja azt, hogy ebbe csak tankolni kell... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Legalább nem árul zsákbamacskát, nem írja azt, hogy ebbe csak tankolni kell... :( Hja, egy csomó dolog rossz benne, DE ha ezt leszámoljuk, akkor üzembiztos! B) Ha az én autómba se számoljuk azt a 270.000 km-t, akkor az is új! :D Engem csak ez a kijelentése billentett ki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Mintha x12sz barátunkat látnám.... :) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Mintha x12sz barátunkat látnám.... :) B) :D Hát nem látod, hogy mindennél gyorsabb és erősebb? A vonat is max azért fékezett, mert félt a Corsától. :) Ma raktam vissza az akksit a kocsiba, valahogy februárban volt feltöltve utoljára, szerdán nem indult. Mentségére legyen mondva, hogy heteket-két heteket áll. Március 14.-én tankoltam, azóta került bele 68 km :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts