Jürgen Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Úgy kell lennie. Felülről számítva a DIS kockán az első kettő gyújt egyszerre, a másik kettő pedig a másik pár. Tehát 1-4 és 3-2 hengerek vannak párban gyújtásilag. Ja jó, mert a 3-2 kábeleket megcseréltem, és nem vettem észre változást, viszont úgy jobban elfértek. Hogyhogy nem ugyanolyan? :S szerk.: X14XE-hez sokkal drágább a gyújtáskábel, mint a C14SE-hez, pedig elvileg a gyertya vége is ugyanolya, meg a DIS kocka is, gondolom... akkor mi a különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 200 ft-ot, (és püben küldöm a címemet) B) :D Nekem is kell egy annyiért! :) szerk.: X14XE-hez sokkal drágább a gyújtáskábel, mint a C14SE-hez, pedig elvileg a gyertya vége is ugyanolya, meg a DIS kocka is, gondolom... akkor mi a különbség? A hengerfej kialakítása. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 A hengerfej kialakítása. :D És ez befolyásolja a gyújtáskábel milyenségét? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Végre van valami jó dolog is a kocsidban! B) Egy ilyen hibátlan állapotban szerintetek mennyit érhet? cikkszáma: GM 90351553 :D Köszi a választ! :) C14NZ-re 6-7 ezer forintért vettem újat, ehhez mérten más 3-4-is jó ár érte. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Végre van valami jó dolog is a kocsidban! B) C14NZ-re 6-7 ezer forintért vettem újat, ehhez mérten más 3-4-is jó ár érte. :) Hát...már egy éve ilyen. :D 7000? :) meg is érdemled. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Hát...már egy éve ilyen. :D 7000? :) meg is érdemled. :( Most mit csináljak, első olajcserekor észrevettem, hogy el van repedve, bementem az Opel bótba ennyiért adták. Szigetelő szallaggal nem akartam összegányolni. Aztán amikor elvitt a Karcsi a bontóba meg ilyeneken tapostunk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Most mit csináljak, első olajcserekor észrevettem, hogy el van repedve, bementem az Opel bótba ennyiért adták. Szigetelő szallaggal nem akartam összegányolni. Aztán amikor elvitt a Karcsi a bontóba meg ilyeneken tapostunk. :D Én is vettem már ilyet 5200 körül volt a gyári új. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 És ez befolyásolja a gyújtáskábel milyenségét? B) Nézz meg egy XE és egy NZ/SE hengerfejet és rájössz miről beszélek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Nézz meg egy XE és egy NZ/SE hengerfejet és rájössz miről beszélek. :D Nem véletlenül van az avatarom alá írva, hogy "hozzánemértő". B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Létezik, hogy lelazul a hátsó szilent rögzítőcsavarja az első futóműnél? Egyre jobban kattogott az eleje induláskor, megálláskor, így ráálltam az aknára, mikor hazaértem. Szanaszét rángattam az egész elejét, de azon az egy csavaron kívül semmi lazaságot nem találtam. Annyira laza volt, hogy 2× körbefordult a kulcs B) Lehet, hogy a múlt heti kuplungozáskor nem lett meghúzva rendesen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Létezik, hogy lelazul a hátsó szilent rögzítőcsavarja az első futóműnél? Egyre jobban kattogott az eleje induláskor, megálláskor, így ráálltam az aknára, mikor hazaértem. Szanaszét rángattam az egész elejét, de azon az egy csavaron kívül semmi lazaságot nem találtam. Annyira laza volt, hogy 2× körbefordult a kulcs B) Lehet, hogy a múlt heti kuplungozáskor nem lett meghúzva rendesen? :D Nekem se lazul le a felni, mióta meghúztam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Nekem se lazul le a felni, mióta meghúztam... :) B) :) :D Tegnap még világosban mondtam hogy kicsit asszem túllőttem a belső világítást. Nah mióta megnéztem sötétben, már biztos vagyok benne :) Fölkapcsoltam menet közben, hogy mennyit látni, utána a jobb oldali 2 sáv fél percig csak egy fehér folt volt, mert kisütöttem vele a szemem :) Viszont még az ülés alatt is látni vele :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Na, pont így lehet bezárni a kulcsot a kocsiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 B) :) :D Tegnap még világosban mondtam hogy kicsit asszem túllőttem a belső világítást. Nah mióta megnéztem sötétben, már biztos vagyok benne :) Fölkapcsoltam menet közben, hogy mennyit látni, utána a jobb oldali 2 sáv fél percig csak egy fehér folt volt, mert kisütöttem vele a szemem :) Viszont még az ülés alatt is látni vele :( Csak nem valami 10W-os PowerLEDeket raktál bele? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Na, pont így lehet bezárni a kulcsot a kocsiba. De ezt csak távirányítóval csinálja, ha meg azzal zárja be, akkor autón kívül van. Ha meg autón kívül van, akkor meg kinyitni is ki lehet vele. :( Amúgy meg honnan jutnak eszedbe ilyen hülyeségek hogy bezárt kulcs? B) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Csak nem valami 10W-os PowerLEDeket raktál bele? :D Majd lefényképezem este, hogy milyen fényt csinál B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Na, pont így lehet bezárni a kulcsot a kocsiba. Figyelek rá. B) Am meg sokkal könnyebb úgy bezárni, hogy csak a csomit nyitom ki kulccsal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Majd lefényképezem este, hogy milyen fényt csinál B) Még fólián keresztül sem volt barátságos.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Még fólián keresztül sem volt barátságos.. :D Ha Pisti a csomagtartó világítást kiszedte mert zavarta a fénye ahogy alatta ült, szerinted ezzel mit csinált volna? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ha Pisti a csomagtartó világítást kiszedte mert zavarta a fénye ahogy alatta ült, szerinted ezzel mit csinált volna? B) Én már akkor mondtam, mikor még betolattatok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Én már akkor mondtam, mikor még betolattatok... :) Csak ő tolatott, viszont több autóval B) A belső világítások azok elmúltak, de az a qrva riasztó villogás... Lefeküdtem aludni, és még mindig villogott a szemem előtt valami :D Olyan fél 2 körül amúgy megjött a Veci gazdája. Szinte hiányzott amikor elvitte onnan :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Csak ő tolatott, viszont több autóval B) A belső világítások azok elmúltak, de az a qrva riasztó villogás... Lefeküdtem aludni, és még mindig villogott a szemem előtt valami :D Olyan fél 2 körül amúgy megjött a Veci gazdája. Szinte hiányzott amikor elvitte onnan :) fél2kor még én is ott voltam. :( hisz a papíromat is 1:52kor írták meg... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 fél2kor még én is ott voltam. :) hisz a papíromat is 1:52kor írták meg... :) :D Nah akkor most megnézem hogy jár -e az órám, vagy napok óta fél 2 van rajta :) (milyen papír? B) téged is megfogtak hazafelé? :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 :D Nah akkor most megnézem hogy jár -e az órám, vagy napok óta fél 2 van rajta :) (milyen papír? B) téged is megfogtak hazafelé? :( ) Így jár akinek nincs f@szbukja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 :D Nah akkor most megnézem hogy jár -e az órám, vagy napok óta fél 2 van rajta :) (milyen papír? B) téged is megfogtak hazafelé? :( ) Megmeg... :) vicces volt. :) Így jár akinek nincs f@szbukja... Pontosan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts