Dáwid Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 ez a pánikgomb? B) :D :) Ha pánikolok amikor a nagymuter odatolja a tengerimalacot hogy brunyálja le a kereket, akkor igen. :( :) (besz.rsz hogy mekkorát tud ugrani némelyik :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Ha pánikolok amikor a nagymuter odatolja a tengerimalacot hogy brunyálja le a kereket, akkor igen. B) :( (besz.rsz hogy mekkorát tud ugrani némelyik :D ) nekem olyan is van h ha zárva van és rányomom a zárást akkor villog 10et meg pittyeg mint amikor bezárom, az ált elég szokott lenni :) ha nem akkor kiorditók h megnézem hova megy fel és énis odahugyálok az ajtóba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Itt van nektek a kihagyhatatlan nagy alkalom az autócserére! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Itt van nektek a kihagyhatatlan nagy alkalom az autócserére! B) Ebből még autót is lehetne csinálni. :) Ha lenne pénzem összerakni, shimán megvenném :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Ebből még autót is lehetne csinálni. :) Ha lenne pénzem összerakni, shimán megvenném :D Szerelőm mutatta. De csak azért,mert van hozzá jó komplett motorja 50ért. :( Meg egy első lökös bontóból...nem lenne rossz. Erősen gondolkodom rajta. De biztosan van ennek ennyiért papír gondja is. Mondjuk egy jó zsíros tartozás. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Szerelőm mutatta. De csak azért,mert van hozzá jó komplett motorja 50ért. :D Meg egy első lökös bontóból...nem lenne rossz. Erősen gondolkodom rajta. De biztosan van ennek ennyiért papír gondja is. Mondjuk egy jó zsíros tartozás. B) Én meg ezen kattogok, de az ember nem veszi fel a telefont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Szerelőm mutatta. De csak azért,mert van hozzá jó komplett motorja 50ért. :D Meg egy első lökös bontóból...nem lenne rossz. Erősen gondolkodom rajta. De biztosan van ennek ennyiért papír gondja is. Mondjuk egy jó zsíros tartozás. B) Hát nagyon nem szeretném magam büntetni egy ilyen 2544 cm³-es Ford-al,már csak az üzem anyag fogyasztása miatt sem,még ennyi pénzért sem,+még mennyit kellene költeni rá,hogy használhassam,mint megbízható autót??(motorhiba...) Ja,és akkor még biztos előjönne pár rejtett hibálya is,amit a kedves hirdető nem szívesen hoz nyilvánosságra....:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Hát nagyon nem szeretném magam büntetni egy ilyen 2544 cm?-es Ford-al,már csak az üzem anyag fogyasztása miatt sem,még ennyi pénzért sem,+még mennyit kellene költeni rá,hogy használhassam,mint megbízható autót??(motorhiba...) Ja,és akkor még biztos előjönne pár rejtett hibálya is,amit a kedves hirdető nem szívesen hoz nyilvánosságra....:-) Majd megveszi faterom magának. B) Négy évvel ezelőtt egy 2000-es benyás Sierrát vettünk 30-ért,fél év műszakival. 300-ban megállt az egész projekt. Azóta is azzal jár. :D 8-9literrel elmegy átlagban elég sok városi használattal. Az x12sz meg átlag 5,5-6literrel. Melyik a jobb? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Majd megveszi faterom magának. B) Négy évvel ezelőtt egy 2000-es benyás Sierrát vettünk 30-ért,fél év műszakival. 300-ban megállt az egész projekt. Azóta is azzal jár. :D 8-9literrel elmegy átlagban elég sok városi használattal. Az x12sz meg átlag 5,5-6literrel. Melyik a jobb? :) Ok,legyen hozzá szerencséje apukádnak,de azért ne felejtsük el,hogy 4 évvel ezelőtt nem nagy szám volt egy 2000-es autót tankolni,idén nyáron viszont állítólag majd 500Ft lesz egy liter nafta...:-/ Sajnos manapság már erre is gondolni kell... De azért sok szerencsét a Fordhoz!:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Én meg ezen kattogok, de az ember nem veszi fel a telefont. ezt énis néztem tegnap B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Ok,legyen hozzá szerencséje apukádnak,de azért ne felejtsük el,hogy 4 évvel ezelőtt nem nagy szám volt egy 2000-es autót tankolni,idén nyáron viszont állítólag majd 500Ft lesz egy liter nafta...:-/ Sajnos manapság már erre is gondolni kell... De azért sok szerencsét a Fordhoz!:-) Hát igen. Jól mondod. Nem vagyok otthon,csak elküldtem neki. Hátha rákap.Saját f***ommal inkább nem verem a csalánt. B) Viszont csodák nincsenek,vagy ami van az három napig tart. :D Lehet még a telefont sem érdemes felemelni miatta nemhogy megnézni. Olcsó húsnak... A sierra is simán ért 200-at amikor vettük,csak akkor olyan időket éltünk,hogy hülye aki öreg autóval jár,amikor 120hónapra adtak 0 önerővel autót. Sokan jól be is opták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Ok,legyen hozzá szerencséje apukádnak,de azért ne felejtsük el,hogy 4 évvel ezelőtt nem nagy szám volt egy 2000-es autót tankolni,idén nyáron viszont állítólag majd 500Ft lesz egy liter nafta...:-/ Sajnos manapság már erre is gondolni kell... Jaja..ezt adom én is imerősöm most mondta h vesz autót tök jó 2.0-s megy majd mint az állat!!! Mondom öreg azt majd tankolni is kell ám!! :) B) :D :) Jön a "kismotorok" időszaka!! :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 ezt énis néztem tegnap B) Egész nap hívtam, állandóan hangpostára kapcsol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Egész nap hívtam, állandóan hangpostára kapcsol... Hú ezt én is néztem... :D de azt hiszem későbbre halasztom az ilyesféle projektet. Meg aztán, kispályás cucc ám ez is. És ha már egyszer csere... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Hú ezt én is néztem... :D de azt hiszem későbbre halasztom az ilyesféle projektet. Meg aztán, kispályás cucc ám ez is. És ha már egyszer csere... B) Úgy is végigjárja mindenki a lépcsőket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Úgy is végigjárja mindenki a lépcsőket... B) Mer te liftel mentél ugyi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Úgy is végigjárja mindenki a lépcsőket... :D Én ezzel szemzgettem... Ha mennék sógorékhoz meg is venném, nem messze van tőlük németbe... 150EU, 39.000 Ft. téli-nyári gumik felniken... Azokat megtartanám, A többit kiárulnám belőle,esetleg karoszériaelemek megmaradnának, és 2x visszajönne az uúiköltségem! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Mer te liftel mentél ugyi? :) Nem, pont ezért írtam hogy mindenki. :D Én ezzel szemzgettem... Ha mennék sógorékhoz meg is venném, nem messze van tőlük németbe... 150EU, 39.000 Ft. téli-nyári gumik felniken... Azokat megtartanám, A többit kiárulnám belőle,esetleg karoszériaelemek megmaradnának, és 2x visszajönne az uúiköltségem! B) Miért nem olyat nézel, amiből pénzt is tudsz kiszedni...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Nem, pont ezért írtam hogy mindenki. B) Na ha már felértél az emeletre lekiabálhatsz a többieknek, merre van a lépcsőház... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Na ha már felértél az emeletre lekiabálhatsz a többieknek, merre van a lépcsőház... B) Sosincs vége... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Sosincs vége... :D Éppen ezért el sem kezdem, marad minden gyári... :) Csak a kertergázszűrő, meg a műszeregység, belső világítás ledezés, a hátsó 3 fejtámla beszerelése, egyenlőre... B) Tényleg a fölös hátsó ülésed fejtámlás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Éppen ezért el sem kezdem, marad minden gyári... :) Csak a kertergázszűrő, meg a műszeregység, belső világítás ledezés, a hátsó 3 fejtámla beszerelése, egyenlőre... B) Tényleg a fölös hátsó ülésed fejtámlás? Összeegyeztethetetlen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Összeegyeztethetetlen. :D Mivel hogy? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Miért nem olyat nézel, amiből pénzt is tudsz kiszedni...? Azért, mert most csak erre van pénzem... (illetve per pillanat még erre sem) B) A jól felszereltek nagyon drágák... vagy irreálisan messze vannak... :D Egy ilyesmi kézen fekvő megoldás... Így is ugyanennyiben benne lenne a hazajövetel vele... (sógor elvinne ingyen németbe, jár errefelé elég sűrűn, én meg hazajönnék a vásárolt verdával, így csak fele út lenne költségként...) De még gondolkozok rajta... majd tanán 1x :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Mivel hogy? :( Felesleges, fejtámlás... :) Azért, mert most csak erre van pénzem... (illetve per pillanat még erre sem) B) A jól felszereltek nagyon drágák... vagy irreálisan messze vannak... :D Egy ilyesmi kézen fekvő megoldás... Így is ugyanennyiben benne lenne a hazajövetel vele... (sógor elvinne ingyen németbe, jár errefelé elég sűrűn, én meg hazajönnék a vásárolt verdával, így csak fele út lenne költségként...) De még gondolkozok rajta... majd tanán 1x :) Pénz nélkül nehéz még több pénzt csinálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts