hakapeszimaki Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 "Hogyha 1x sok pénzem lesz" <_< Majd lemérem ótópályán, melyikkel fogyaszt kevesebbet. Felrakom a 175/65 R14 vs. 195/55 R15-öt és akkor ugrik a majom a vízbe :angry: Teljesítménymérésre ugorj be,az lesz a biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 De biztos nem C14NZ van az autó orrában Viszont nagyon szarul kezdődik a hónap. Mire hazaértem már világított az olajnyomás visszajelző. Reggel lemegyek, nívópálca kihúz, letöröl, visszadug, kihúz: egy mm olaj folt nem volt rajta. Ergo kb 1,5-2 hónap alatt elcsöpögött a főtengely mellett az olajam. Éljen a tavasz! hanem c16nz :P MTB aszfalt gumival vs. versenycanga fele olyan széles gumival sem tudtam jobban hasítani.Biztos számít,de kb. annyit mint amikor 2-3kg val könnyebb magnéziumvázas cangával kerülsz egyet és rájössz,hogy hétköznapi használatban ennek nem sok előnye van.Valaki lemérhetné,hogy dyno->gyári kerék,aztán dyno->malom kerék.Akkor kiderülne,hogy mennyit számít valójában. <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Dáw (vagy valaki más, aki errefelé is elő szokott fordulni) nem jársz véleltlenül Göd felé? Láttam ott egy hirdetésben aránylag jó állapotú Caravan csomitérajtót, csak nekem nem esik útba (finoman szólva). Meglesem, persze :P Én meg kedden akár el is tudom hozni pestről Nyékre, ha valaki addig elhozza. Megint megyek gumiztatni. :P Akkor ezt a részét is megoldottuk úgylátom :angry: Ha meg mégse jönne össze, hónap közepe-vége fele, megyek Fehérvárra műszakizni, akkor is el tudom dobni <_< (meg megyek a Futó Gabihoz is odafelé, mert bedobok hozzá egy stabrudat. Még valakinek valamit valahova? Caravanba van hely :P :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Kuplung gyilkos vagy-e? :angry: Láttam videókat,ahol 15mp alatt van meg a 100 1.2 corsával,nekem 18,5volt,de váltásoknál elengedtem a gázt. A csak folyamatos padlógázzal tudom elképzelni. Nem. Azé van hogy kopjon. :P Meglesem, persze ;) Akkor ezt a részét is megoldottuk úgylátom :P Ha meg mégse jönne össze, hónap közepe-vége fele, megyek Fehérvárra műszakizni, akkor is el tudom dobni <_< (meg megyek a Futó Gabihoz is odafelé, mert bedobok hozzá egy stabrudat. Még valakinek valamit valahova? Caravanba van hely :D :P ) Vaníliás illatosítód nincs véletlen? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nem. Azé van hogy kopjon. :P Vaníliás illatosítód nincs véletlen? :P <_< :angry: Hát valamennyi még maradt a gáztámadás visszaverése után is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 MTB aszfalt gumival vs. versenycanga fele olyan széles gumival sem tudtam jobban hasítani.Biztos számít,de kb. annyit mint amikor 2-3kg val könnyebb magnéziumvázas cangával kerülsz egyet és rájössz,hogy hétköznapi használatban ennek nem sok előnye van. Valaki lemérhetné,hogy dyno->gyári kerék,aztán dyno->malom kerék.Akkor kiderülne,hogy mennyit számít valójában. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nem. Azé van hogy kopjon. <_< De most akkor ezeket a jó gyorsulásokat végig téglagáz+dobált kuplunggal lehet csinálni ha jól értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 <_< Szívesen. Szakértő ember szájából mindig jólesik az elismerés! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 De most akkor ezeket a jó gyorsulásokat végig téglagáz+dobált kuplunggal lehet csinálni ha jól értem... Csúsztatni elinduláskor kell...később nem nagyon. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Csúsztatni elinduláskor kell...később nem nagyon. <_< Neked elég 1x váltani a 100-hoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Neked elég 1x váltani a 100-hoz? Kettőben megvan a 100, igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 De most akkor ezeket a jó gyorsulásokat végig téglagáz+dobált kuplunggal lehet csinálni ha jól értem... Esetleg egy 40 kilós gyógyegér vezet, első ülésektől hátrafelé teljesen kipakolt bódéval, enyhe lejtőn, hátszéllel, gyárinál kisebb kerékkel, elállított órával, vagy a f.sz tudja még. Kicsit több tényező játszik itt annál, hogy most hogy bacca a kuplungot <_< Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy miért kell egy jútúbvideóval versenyezni :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Esetleg egy 40 kilós gyógyegér vezet, első ülésektől hátrafelé teljesen kipakolt bódéval, enyhe lejtőn, hátszéllel, gyárinál kisebb kerékkel, elállított órával, vagy a f.sz tudja még. Kicsit több tényező játszik itt annál, hogy most hogy bacca a kuplungot <_< Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy miért kell egy jútúbvideóval versenyezni :angry: :P :P 145/80-nál van kisebb kerék? :P (Corsa váltóméret) Ha kiapkolsz mindent tetőkárpittal hátsóülésestől azzal nyersz vagy 30kilót egy corsában. A fokozatok végsebessége stimmel,szerintem csak a kuplungot bacta. Azért youtube videóval versenyzek,mert mást nem találtam akinek eszébe jutna 12sz corsával gyorsulni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 145/80-nál van kisebb kerék? :P (Corsa váltóméret) Ha kiapkolsz mindent tetőkárpittal hátsóülésestől azzal nyersz vagy 30kilót egy corsában. A fokozatok végsebessége stimmel,szerintem csak a kuplungot bacta. Azért youtube videóval versenyzek,mert mást nem találtam akinek eszébe jutna 12sz corsával gyorsulni. <_< Hát igen. Kevés ilyen hülye van. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 145/80-nál van kisebb kerék? :P (Corsa váltóméret) Ha kiapkolsz mindent tetőkárpittal hátsóülésestől azzal nyersz vagy 30kilót egy corsában. A fokozatok végsebessége stimmel,szerintem csak a kuplungot bacta. Azért youtube videóval versenyzek,mert mást nem találtam akinek eszébe jutna 12sz corsával gyorsulni. <_< Itt 30 kiló, kisköcsögön 30, az már 60, és a jútúb nem mondta hogy váltóméret van rajta... De irigyellek hogy 0.5 másodpercnél több időt tudsz fordítani egy ilyen lényeges kérdésre, mint hogy a netes videón miért gyorsult a gyerek 3 sec-el jobbat :P :angry: Hát igen. Kevés ilyen hülye van. :P Háttőő... Nah szóval jah :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Hát igen. Kevés ilyen hülye van. <_< :angry: Amúgy megkérdeztem cimbitől, nem kell-e neki pár antik menetrend, de nemet mondott. Viszont ha nagyon meg akarsz tőlük szabadulni, és még valamennyi pénzt is szeretnél értük, akkor az index fórum vasutas szekciójának ilyen cuccok eladásával foglalkozó részében próbáld meg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nah, mivanmáá'? :P Hova lett mindenki? :P Már mindenhol hétvége van csak nálam nem? :angry: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nah, mivanmáá'? :P Hova lett mindenki? :P Már mindenhol hétvége van csak nálam nem? :angry: <_< Egész héten hétvége volt.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Egész héten hétvége volt.... :P Most nyomtattam ki az autód képét egy mátrix nyomtatón. Ki kellett próbálni, mennyire bírja a fej a strapát, úgyhogy az én autómról egy képet kitoltam vele A3-ban. A nyomtató bírta, csak elég hülyén nézett ki a kép, úgyhogy kipróbáltam a tieddel is. De ez is hülyén néz ki, úgyhogy a hiba nem a kép témájával kapcsolatos, csak valószínű hogy a mátrix tekknolodzsi, valamiért nem fotónyomtatásra lett kitalálva <_< :P :angry: Jól meglepődtem :P De a képek betegen néznek ki, az enyém kint is van a falon :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Most nyomtattam ki az autód képét egy mátrix nyomtatón. Ki kellett próbálni, mennyire bírja a fej a strapát, úgyhogy az én autómról egy képet kitoltam vele A3-ban. A nyomtató bírta, csak elég hülyén nézett ki a kép, úgyhogy kipróbáltam a tieddel is. De ez is hülyén néz ki, úgyhogy a hiba nem a kép témájával kapcsolatos, csak valószínű hogy a mátrix tekknolodzsi, valamiért nem fotónyomtatásra lett kitalálva <_< :P :angry: Jól meglepődtem :P De a képek betegen néznek ki, az enyém kint is van a falon :P Kellő távolságból kiadja... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Valaki megmondaná melyik a diagnosztikai csati A B lába amit ösze kell hidalni hogy kivillogja a hibát? 10tüskés függő a bizti tábla felé van egy pöcök rajta szemből nézve bal a csati jobbra biztitábla! bal alsó2 vagy jobb felső2? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Valaki megmondaná melyik a diagnosztikai csati A B lába amit ösze kell hidalni hogy kivillogja a hibát? 10tüskés függő a bizti tábla felé van egy pöcök rajta szemből nézve bal a csati jobbra biztitábla! bal alsó2 vagy jobb felső2? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Kuplung gyilkos vagy-e? ;) Láttam videókat,ahol 15mp alatt van meg a 100 1.2 corsával,nekem 18,5volt,de váltásoknál elengedtem a gázt. A csak folyamatos padlógázzal tudom elképzelni. 145/80-nál van kisebb kerék? ;) (Corsa váltóméret) Ha kiapkolsz mindent tetőkárpittal hátsóülésestől azzal nyersz vagy 30kilót egy corsában. A fokozatok végsebessége stimmel,szerintem csak a kuplungot bacta. Azért youtube videóval versenyzek,mert mást nem találtam akinek eszébe jutna 12sz corsával gyorsulni. :P 13-asnál? hogyne lenne! <_< Kispolak rémlik 12-es felnikkel? :P :P :P Wartburggal csináltunk ilyen videót! (1.3-as vw motorossal) kb 10 centivel volt kiesebb a kerék a gyárinál! :D körbefordult a mutatója, csak a pöcök fogta meg, de onnan még ment! :angry: Akkor az meg 190-el ment volna? - a GPS 115-nek látta! ;) Amúgy a vége 150 körül volt! ;) ( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 ...Akkor ezt a részét is megoldottuk úgylátom :P Ha meg mégse jönne össze, hónap közepe-vége fele, megyek Fehérvárra műszakizni, akkor is el tudom dobni <_< (meg megyek a Futó Gabihoz is odafelé, mert bedobok hozzá egy stabrudat. Még valakinek valamit valahova? Caravanba van hely :P :P ) Remélem kettő lesz belőle. :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Remélem kettő lesz belőle. <_< :P Ha Diny legközelebb adakozik, akkor 2 lesz. Jelenleg még csak egyedül unatkozik a csomiban :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts