Dáwid Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Kis segítség kéne! Haverom csinálja az autóját, és nem jönnek ki a porlasztócsúcsok... Mit javasoltok? Hogyan lehetne megoldani? Meg sem mozdulnak! <_< Most mé' offolsz? :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Most mé' offolsz? :angry: <_< :P Nah de komolyan, mondjatok rá valami okosságot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Hello X16SZR: http://komike.coldline.hu/images/N95/20110329158.jpg A főtengely ráesett a lábujjamra, egyből nem fájt a pofám a tegnapi fogműtét miatt. <_< :P Elérzékenyültem, hogy egy ilyen kíváló állapotú motor lett szétbontva a motoromhoz. :angry: Vezérműtengely is átugrik a Tiédbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Vezérműtengely is átugrik a Tiédbe? Igen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 :angry: Nah de komolyan, mondjatok rá valami okosságot! ha nem ír senki semmit, akkor azt kell mondanom : samu <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Megkülönböztető jelzés lesz az Audi-jel "ha a mentőautó szirénázva balról jön, akkor az Audinak van elsőbbsége a jobbkéz-szabály szerint." Muhaha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Megkülönböztető jelzés lesz az Audi-jel "ha a mentőautó szirénázva balról jön, akkor az Audinak van elsőbbsége a jobbkéz-szabály szerint." Muhaha Akkor már értem: <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 K...va jó. :P Befelé menet valami szétment a kuplungomban. Azon a ponton, ahol teljesen kiemelne, akad a pedál, nem is emel ki 100%-osan, és olyan hangja van, mint a villamosnak. Alapjáraton meg zörög, mint a franc, van, hogy kinyomott állapotban, van, hogy a pedált elengedve. Nem is mertem bemenni vele a reggeli dugóba, inkább visszafordultam félútról. Mikor elindultam még semmi baja sem volt. <_< Kinéz egy kinyomócsapágy csere? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Kis segítség kéne! Haverom csinálja az autóját, és nem jönnek ki a porlasztócsúcsok... Mit javasoltok? Hogyan lehetne megoldani? Meg sem mozdulnak! <_< A csúcsok a porlasztó szétszerelésével jönnek ki, de szerintem Te úgy érted, hogy az egész porlasztó nem jön ki hf-ből. Ez a porlasztócsúcs: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=8decc8d17...&aid=167351 Ez pedig az egész dízel porlasztó, ennek a végében van a porlasztócsúcs: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=8decc8d17...&aid=167351 Ez pedig hozzájuk a kiszerelő fej: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=8decc8d17...&aid=167351 Végső esetben próbáljátok meg melegen kiszedni (ha van rá lehetőség még beindítani a motort, csak abban az esetben! - helyi melegítést el kell felejteni). Ez csak erővel fog menni még rendes porlasztókiszedő szerszámmal is. Nagyon ritkán szokott csak gond lenni a kivétellel, de én belefutottam már olyanba is, hogy egyszerűen elrepedt a hengerfej a porlasztó mellett kiszereléskor. Szerencsém volt, mert gátrepedés miatt vettem le a hf-et és a felújítás alatt szépen meghegesztették ott is és kapott új menetet a porlasztó helye. Rendes kiszerelővel és elegendő spenóttal nem lesz gond kiszedni őket :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 A csúcsok a porlasztó szétszerelésével jönnek ki, de szerintem Te úgy érted, hogy az egész porlasztó nem jön ki hf-ből. Ez a porlasztócsúcs: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=8decc8d17...&aid=167351 Ez pedig az egész dízel porlasztó, ennek a végében van a porlasztócsúcs: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=8decc8d17...&aid=167351 Ez pedig hozzájuk a kiszerelő fej: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=8decc8d17...&aid=167351 Végső esetben próbáljátok meg melegen kiszedni (ha van rá lehetőség még beindítani a motort, csak abban az esetben! - helyi melegítést el kell felejteni). Ez csak erővel fog menni még rendes porlasztókiszedő szerszámmal is. Nagyon ritkán szokott csak gond lenni a kivétellel, de én belefutottam már olyanba is, hogy egyszerűen elrepedt a hengerfej a porlasztó mellett kiszereléskor. Szerencsém volt, mert gátrepedés miatt vettem le a hf-et és a felújítás alatt szépen meghegesztették ott is és kapott új menetet a porlasztó helye. Rendes kiszerelővel és elegendő spenóttal nem lesz gond kiszedni őket :angry: Igazad van, én nem fogalmaztam jól! Melegen nem tudjuk megpróbálni, mert konkrétan meggyulladtak a kábelek az autóban... tehát most esélytesen a beindítása! Valamint nem volt használva az autó kb 1 éve... <_< Megpróbálunk szerezni ilyen szerszámot! Köszi szépen a tanácsot! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Igazad van, én nem fogalmaztam jól! Melegen nem tudjuk megpróbálni, mert konkrétan meggyulladtak a kábelek az autóban... tehát most esélytesen a beindítása! Valamint nem volt használva az autó kb 1 éve... <_< Megpróbálunk szerezni ilyen szerszámot! Köszi szépen a tanácsot! :angry: Szívesen. Sikerülni fog! Próbáljatok kölcsönkérni egyet! (Nézzétek meg, mert sokféle méret van.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Nekem van egy ECU-m amit az enyémből vettek ki mikor baja lett. A hibáját nem állapították meg, csak szereztem egy másikat és az lett berakva. Lehet még abból valamit felhasználni, vagy dobjam a kukába? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Nekem van egy ECU-m amit az enyémből vettek ki mikor baja lett. A hibáját nem állapították meg, csak szereztem egy másikat és az lett berakva. Lehet még abból valamit felhasználni, vagy dobjam a kukába? <_< nekem adhatod ha gondolod :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 nekem adhatod ha gondolod :angry: Tudsz vele mit kezdeni, vagy csinálni belőle valamit? Különben nem éri meg a postakőccséget <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Tudsz vele mit kezdeni, vagy csinálni belőle valamit? Különben nem éri meg a postakőccséget <_< Pista biztos csinál belőle valamit. :P Lehet hogy ilyet. :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 A kuplungom sikeresen megjavítva! :angry: Sikerült 40000-ért szerezni Sachs szettet, így azt kapott. A kinyomócsapágy széthullott, és belemart a szerkezetbe is........ <_< Komplett csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 De ezt is kipróbálnám Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 A kuplungom sikeresen megjavítva! :P Sikerült 40000-ért szerezni Sachs szettet, így azt kapott. A kinyomócsapágy széthullott, és belemart a szerkezetbe is........ <_< Komplett csere. Az nem szép. :P Drága műtét volt. Nekem ennyibe került volna egy másik motor, ha előbb tudjuk meg a bajt. :angry: Így "kicsit" több lesz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Az nem szép. :angry: Drága műtét volt. Nekem ennyibe került volna egy másik motor, ha előbb tudjuk meg a bajt. <_< Így "kicsit" több lesz. :P Puska kellett volna b+ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Puska kellett volna b+ <_< Lehet. :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Az nem szép. :P Drága műtét volt. Nekem ennyibe került volna egy másik motor, ha előbb tudjuk meg a bajt. :angry: Így "kicsit" több lesz. :P Nem azt mondom, hogy jókor jött, mert elvitte a corsára szánt gumik árát (még mázli, hogy nem rendeltem meg), de igazából nem sokallom. Az viszont érdekes, hogy elvileg a tárcsa maradhatott volna még, de ha külön veszünk tárcsát és csapágyat az 50ezer lett volna, a szettet meg odaadták 40-ért. 10 volt a munkadíj, és mire jók a jó haverok......reggel 8-kor telefonáltam rá a srácra, hogy hozom az autót, hazahozott vele, és délután megállt a ház elött a kész művel. Amilyen hülye vagyok felfelé alkudtam a munkadíjat, alig akarta elfogadni a 10-est, pedig minden mást félredobott az autóm miatt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Nem azt mondom, hogy jókor jött, mert elvitte a corsára szánt gumik árát (még mázli, hogy nem rendeltem meg), de igazából nem sokallom. Az viszont érdekes, hogy elvileg a tárcsa maradhatott volna még, de ha külön veszünk tárcsát és csapágyat az 50ezer lett volna, a szettet meg odaadták 40-ért. 10 volt a munkadíj, és mire jók a jó haverok......reggel 8-kor telefonáltam rá a srácra, hogy hozom az autót, hazahozott vele, és délután megállt a ház elött a kész művel. Amilyen hülye vagyok felfelé alkudtam a munkadíjat, alig akarta elfogadni a 10-est, pedig minden mást félredobott az autóm miatt. <_< Te mindig ilyen hülye vagy :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Te mindig ilyen hülye vagy :P :angry: :P :P :D Nem volt pofám kevesebbet adni <_< végülis beestem az ajtón, és leszedettem vele a váltómat. A cimbijével fél nap az autóm alatt kuksoltak :P Máshol elhajtottak volna a búsba, hogy jöjjek vissza jövő héten.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 sziasztok! Bontok egy h astra 1.7 cdti-t 2006-os Hűtő, szervó, abs jeladó, komplett kipufogo,hengerfej vezérléssel, ablaktörlö motor,mp3 beltéri lejátszó, tágulási tartály, viz illetve hidraulika csövek, van nyitot lufi, törött lámpa, stb ami beszerelhető biztositosoknak:-) auto81@citromail.hu vagy a06202164487 Beszerelhető?? Biztosítósoknak??? Ezt biztosítási csalásnak hívják.... Minket nem érdekel az ilyesmi :P Mennyi a lufi, meg a lámpa egybe?? <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Beszerelhető?? Biztosítósoknak??? Ezt biztosítási csalásnak hívják.... Minket nem érdekel az ilyesmi :angry: Mennyi a lufi, meg a lámpa egybe?? :lol: <_< :P Ezt pü-ben akartad kérdezni? Csak mert az egyébbe ment. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts