Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Dáw, mégis keresek jobb első Bosch lámpát, sajna amit találtam, nem jó, törött az index alatti alsó tartófüle :D

Gyááá... ;) sajnálom. Mostanában nem igazán megyek bontóba, mert hiper csóróság van, jön a műszaki (azt se tudom még miből...)

:P :P és bónusznak asszony kitalálta hogy neki most születésnapja van... Igazán áttehetné máskorra :angry: :P :P

Ha mégis betévedek valahova, akkor rákérdezek. <_<

Elküldve
Gyááá... :D sajnálom. Mostanában nem igazán megyek bontóba, mert hiper csóróság van, jön a műszaki (azt se tudom még miből...)

:P :P és bónusznak asszony kitalálta hogy neki most születésnapja van... Igazán áttehetné máskorra :angry: :P :P

Ha mégis betévedek valahova, akkor rákérdezek. <_<

Köszi! Esetleg ha van valakinek ilyen lámpája repedt, törött búrával, de egyébként jó állapotban, az is érdekelne.

Elküldve
itt eléggé, ma jött meg a csekk a parkolásért + kötelező :angry:

Sam-sam, sam-sem, nincs 1 vasam-sem <_< Viszont a kötelezőt befizettem egész évre :P

Elküldve
Sam-sam, sam-sem, nincs 1 vasam-sem :angry: Viszont a kötelezőt befizettem egész évre :P

Én is, úgyhogy legalább biztosítva fog állni a ház előtt műszaki nélkül :P :P <_<

Elküldve
Én is, úgyhogy legalább biztosítva fog állni a ház előtt műszaki nélkül :P :P <_<

Nekem meg a nyáron lesz a műcaki :angry: Ha minden oké lesz, a vizsgadíjat még összekaparom... Majd nyűjtés rendezünk az Astrások javára :P

Elküldve
Köszi! Esetleg ha van valakinek ilyen lámpája repedt, törött búrával, de egyébként jó állapotban, az is érdekelne.

Szívesen kisegítenélek, de Carello van és balos ami ép. A jobbosnak csak a búrája jó...

Elküldve
Nekem meg a nyáron lesz a műcaki :angry: Ha minden oké lesz, a vizsgadíjat még összekaparom... Majd nyűjtés rendezünk az Astrások javára :P

Valahogy összekaparom, de hogy honnan, azt még nem tudom... Valaki nem szeretne rossz termosztátot venni? Karácsonyfadísznek hibátlan, de dobálózni is lehet vele. Abszolút mulifunkcijós :P Van törött, búra nélküli indexem is, ha valaki szeretne vásárolni :P <_<

Elküldve
Valahogy összekaparom, de hogy honnan, azt még nem tudom... Valaki nem szeretne rossz termosztátot venni? Karácsonyfadísznek hibátlan, de dobálózni is lehet vele. Abszolút mulifunkcijós :angry: Van törött, búra nélküli indexem is, ha valaki szeretne vásárolni :P <_<

De Dáwid műszeregység ledezést is vállal :P

Elküldve

Hello X16SZR:

20110329158.jpg

A főtengely ráesett a lábujjamra, egyből nem fájt a pofám a tegnapi fogműtét miatt. <_< :P

Elérzékenyültem, hogy egy ilyen kíváló állapotú motor lett szétbontva a motoromhoz. :angry:

Elküldve
Valahogy összekaparom, de hogy honnan, azt még nem tudom... Valaki nem szeretne rossz termosztátot venni? Karácsonyfadísznek hibátlan, de dobálózni is lehet vele. Abszolút mulifunkcijós :angry: Van törött, búra nélküli indexem is, ha valaki szeretne vásárolni :P <_<

Akkor én már szponzor vagyok? :P Majd tüntesd fel a nevem a forgalmiban, csinálhatsz új rovatot is "szponzorok" néven :P

Elküldve
Akkor én már szponzor vagyok? :P Majd tüntesd fel a nevem a forgalmiban, csinálhatsz új rovatot is "szponzorok" néven <_<

Majd bele gravíroztatom a zasszony gyűrűjére, ugyanis azt szponzoráltad :angry: :P :P

Elküldve
Majd bele gravíroztatom a zasszony gyűrűjére, ugyanis azt szponzoráltad <_< :P :angry:

Nos, ezesetben eltekintek nevem rögzítésétől :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.