J0hnny Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Annyira tudtam hogy nem hagyod szó nélkül...kötekedős. :P <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 http://www.multinavigator.hu/img/cms-up/OT...a_Persp_kep.jpg <_< Moderáld magad moderátor. :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Üdv. a blökitopicban. Akkor most 1 képet lehet idézni hsz-enként ugye? <_< :P :angry: igen, de csak ha rajtad kívül még 5en idézik képpel :P ezt most lőttem :P amstaff vs. csivava http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...7_5165335_n.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 igen, de csak ha rajtad kívül még 5en idézik képpel <_< ezt most lőttem :P amstaff vs. csivava http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...7_5165335_n.jpg És Drakulából így lesz FrankEinstein :P :angry: Zoli! Nemrég sz.pattad a népet hogy hátsó sárfogó csak a vonóhorgos GSI lököshöz van. Hát tegnap este ment előttem egy vonóhorgos GSI :P (és még csak sárfogó se volt rajta :D :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Dáw, mégis keresek jobb első Bosch lámpát, sajna amit találtam, nem jó, törött az index alatti alsó tartófüle <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Dáw, mégis keresek jobb első Bosch lámpát, sajna amit találtam, nem jó, törött az index alatti alsó tartófüle :D Gyááá... ;) sajnálom. Mostanában nem igazán megyek bontóba, mert hiper csóróság van, jön a műszaki (azt se tudom még miből...) :P :P és bónusznak asszony kitalálta hogy neki most születésnapja van... Igazán áttehetné máskorra :angry: :P :P Ha mégis betévedek valahova, akkor rákérdezek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Gyááá... :D sajnálom. Mostanában nem igazán megyek bontóba, mert hiper csóróság van, jön a műszaki (azt se tudom még miből...) :P :P és bónusznak asszony kitalálta hogy neki most születésnapja van... Igazán áttehetné máskorra :angry: :P :P Ha mégis betévedek valahova, akkor rákérdezek. <_< Köszi! Esetleg ha van valakinek ilyen lámpája repedt, törött búrával, de egyébként jó állapotban, az is érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Mindenkinél sokadika van? <_< Viszont ma lecseréltem a mociban az oilt :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Mindenkinél sokadika van? <_< Viszont ma lecseréltem a mociban az oilt :angry: itt eléggé, ma jött meg a csekk a parkolásért + kötelező :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 itt eléggé, ma jött meg a csekk a parkolásért + kötelező :angry: Sam-sam, sam-sem, nincs 1 vasam-sem <_< Viszont a kötelezőt befizettem egész évre :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Sam-sam, sam-sem, nincs 1 vasam-sem :angry: Viszont a kötelezőt befizettem egész évre :P Én is, úgyhogy legalább biztosítva fog állni a ház előtt műszaki nélkül :P :P <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Én is, úgyhogy legalább biztosítva fog állni a ház előtt műszaki nélkül :P :P <_< Nekem meg a nyáron lesz a műcaki :angry: Ha minden oké lesz, a vizsgadíjat még összekaparom... Majd nyűjtés rendezünk az Astrások javára :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Köszi! Esetleg ha van valakinek ilyen lámpája repedt, törött búrával, de egyébként jó állapotban, az is érdekelne. Szívesen kisegítenélek, de Carello van és balos ami ép. A jobbosnak csak a búrája jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Nekem meg a nyáron lesz a műcaki :angry: Ha minden oké lesz, a vizsgadíjat még összekaparom... Majd nyűjtés rendezünk az Astrások javára :P Valahogy összekaparom, de hogy honnan, azt még nem tudom... Valaki nem szeretne rossz termosztátot venni? Karácsonyfadísznek hibátlan, de dobálózni is lehet vele. Abszolút mulifunkcijós :P Van törött, búra nélküli indexem is, ha valaki szeretne vásárolni :P <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Valahogy összekaparom, de hogy honnan, azt még nem tudom... Valaki nem szeretne rossz termosztátot venni? Karácsonyfadísznek hibátlan, de dobálózni is lehet vele. Abszolút mulifunkcijós :angry: Van törött, búra nélküli indexem is, ha valaki szeretne vásárolni :P <_< De Dáwid műszeregység ledezést is vállal :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 De Dáwid műszeregység ledezést is vállal :angry: Jéé... tényleg :P <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Hello X16SZR: A főtengely ráesett a lábujjamra, egyből nem fájt a pofám a tegnapi fogműtét miatt. <_< :P Elérzékenyültem, hogy egy ilyen kíváló állapotú motor lett szétbontva a motoromhoz. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Valahogy összekaparom, de hogy honnan, azt még nem tudom... Valaki nem szeretne rossz termosztátot venni? Karácsonyfadísznek hibátlan, de dobálózni is lehet vele. Abszolút mulifunkcijós :angry: Van törött, búra nélküli indexem is, ha valaki szeretne vásárolni :P <_< Akkor én már szponzor vagyok? :P Majd tüntesd fel a nevem a forgalmiban, csinálhatsz új rovatot is "szponzorok" néven :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Akkor én már szponzor vagyok? :P Majd tüntesd fel a nevem a forgalmiban, csinálhatsz új rovatot is "szponzorok" néven <_< Majd bele gravíroztatom a zasszony gyűrűjére, ugyanis azt szponzoráltad :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Majd bele gravíroztatom a zasszony gyűrűjére, ugyanis azt szponzoráltad <_< :P :P lol :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Majd bele gravíroztatom a zasszony gyűrűjére, ugyanis azt szponzoráltad <_< :P :angry: Nos, ezesetben eltekintek nevem rögzítésétől :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 mi ez a kuss? már elmentek a korzások lehet irkálni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 mi ez a kuss? már elmentek a korzások lehet irkálni :angry: Oké, akkor írok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Oké, akkor írok. <_< Akkor én is. :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Kis segítség kéne! Haverom csinálja az autóját, és nem jönnek ki a porlasztócsúcsok... Mit javasoltok? Hogyan lehetne megoldani? Meg sem mozdulnak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts