mélykék76 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 ki ugatott le? csak én voltam olyan hülye h válaszoltam a hülye kérdésre. te se tegnap regisztráltál ilyeneket már illene tudnod én már megszoktam, hogy pár úgy gondolják, hogy egy téma az egész fórum : o ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Ő is háttal ült a moziba nem kicsit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 ma láttam egy dévú racer gsi-t, nem is vágtam h van ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 ma láttam egy dévú racer gsi-t, nem is vágtam h van ilyen Dévú racer=Opel Kadet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Dévú racer=Opel Kadet. <_< komolyan? nem is tudtam :P wagonrből is van opc? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 komolyan? nem is tudtam :P wagonrből is van opc? <_< Azt nem tudom, egyszer rábukkantam egy oldalra ott le voltak írva a különböző márkák nevei földrészek-országok szerint. Le sem merem írni, de óraátálítás lesz hétvégén. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Azt nem tudom, egyszer rábukkantam egy oldalra ott le voltak írva a különböző márkák nevei földrészek-országok szerint. Le sem merem írni, de óraátálítás lesz hétvégén. <_< És felkelsz 2-kor emiatt? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 És felkelsz 2-kor emiatt? <_< Majd Zozor tesz róla. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 És felkelsz 2-kor emiatt? <_< Igazából nem rajtam múlik. :P Majd Zozor tesz róla. :angry: Pölö akár Ő is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 És felkelsz 2-kor emiatt? <_< Hat nem tom, a telefonom át áll, a gépem át áll, a laptopom át áll. Maradt a fali óra, meg a bc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Hat nem tom, a telefonom át áll, a gépem át áll, a laptopom át áll. Maradt a fali óra, meg a bc. Faliórából csak 5 darab van a lakásban. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 ;) Majd Zozor tesz róla. :P :angry: Olyan rég is volt-tán igaz sem volt... :P Igazából nem rajtam múlik. ;) Pölö akár Ő is. :P De most ezért keljek fel? Ez most komoly? ;) Reggel megyek, remélem nem alszok el... <_< Faliórából csak 5 darab van a lakásban. ;) Uff! Kastélyban laksz? :D Minden órára állíts rá, vagy nevezz ki valakit a családból. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Nyáriasítottam a gumikat, közben ezt találtam: Visit My Website :angry: Valaki akinek van EPC megtudná nézni milyen rugók jók az enyémhez? Gondolom a "nagyblokkosok"-é stimmelhet..... Day, Pepe, megkérhetem valamelyikőtöket? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Opel Astra F és G (caravan) összehasonlító teszt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Uff! Kastélyban laksz? :P Minden órára állíts rá, vagy nevezz ki valakit a családból. :angry: Nem, csak van egy a konyhában, egy a nappaliban, két gyerekszobában (a harmadikban még nincs), meg a mi szobánkban. Én is találkát beszéltem meg holnap 8-ra, én már átállítottam az órám, remélem a csávó is, akivel találkoznom kell. <_< Nyugodtan aludhatsz, majd azt mondjuk mindenkinek, hogy rámcsörögtél.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Opel Astra F és G (caravan) összehasonlító teszt! A váltó habverőként mozog....azért ennek oka kell, hogy legyen, az enyém meg sem rezdül, illene tán motor-váltótartó bakot cserélni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 A váltó habverőként mozog....azért ennek oka kell, hogy legyen, az enyém meg sem rezdül, illene tán motor-váltótartó bakot cserélni. :P "Az Astra F Caravan négy éve szolgálja a családot, már 10 év és 330 ezer km van a háta mögött. " Azért hogy habverőként mozog..... és akkor mi van? működik igen... :P Más: Haverék Dacia Logan-ja (1.5 Dci) 80.000 km után érezhetően erőtlen! Rendszeresen szervízelt... Most a szervízbe kell visszavinni, mert szelepeket kell cserélni.... A dízel F-ek meg 300.000 km után is mennek... <_< Inkább egy biztosabb régi, mint egy nem túl megbízható új! :angry: ( A loganok amúgyis nem hosszú élettartamúak, főleg nem az 1.5 DCi-k.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Nyáriasítottam a gumikat, közben ezt találtam: Visit My Website :P Valaki akinek van EPC megtudná nézni milyen rugók jók az enyémhez? Gondolom a "nagyblokkosok"-é stimmelhet..... Day, Pepe, megkérhetem valamelyikőtöket? <_< 90442453 - 3 12 006. Elvileg ez már nem kapható és fokozott teherbírású fékkel, nem klímás. 90486218 - 3 12 824. Kivéve fokozott teherbírású fék. 90442452 - 3 12 005. < GT verzió. Szerintem. :angry: 17TD-be néztem, mert külön van X17DTL kategória. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 "Az Astra F Caravan négy éve szolgálja a családot, már 10 év és 330 ezer km van a háta mögött. " Azért hogy habverőként mozog..... és akkor mi van? működik igen... :P Más: Haverék Dacia Logan-ja (1.5 Dci) 80.000 km után érezhetően erőtlen! Rendszeresen szervízelt... Most a szervízbe kell visszavinni, mert szelepeket kell cserélni.... A dízel F-ek meg 300.000 km után is mennek... <_< Inkább egy biztosabb régi, mint egy nem túl megbízható új! :P ( A loganok amúgyis nem hosszú élettartamúak, főleg nem az 1.5 DCi-k.) Inkább le sem írom, hogy a benzines astrám motorjában (blokkjában) mennyi kilométer volt a látottak alapján... :angry: És még mindig maradni fog, mert semmi baja a blokknak. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 És felkelsz 2-kor emiatt? :P :P :D "Az Astra F Caravan négy éve szolgálja a családot, már 10 év és 330 ezer km van a háta mögött. " Azért hogy habverőként mozog..... és akkor mi van? működik igen... ;) Más: Haverék Dacia Logan-ja (1.5 Dci) 80.000 km után érezhetően erőtlen! Rendszeresen szervízelt... Most a szervízbe kell visszavinni, mert szelepeket kell cserélni.... A dízel F-ek meg 300.000 km után is mennek... <_< Inkább egy biztosabb régi, mint egy nem túl megbízható új! :P ( A loganok amúgyis nem hosszú élettartamúak, főleg nem az 1.5 DCi-k.) Ezekből a benyások is elmennek a világ f.szára meg vissza 2x ;) Amúgy nemtom, nekem a DCi-k tetszettek (nem jártam túl sokat velük, de az a párezer nekem bejött) Szerintem nem rossz moci, egész jól mozdul, tök nyomatékos, nagyon jó fogyival el lehet járni vele, csak könnyű kinyírni. :angry: Tuningshow... húúbazzeg ennyi rib?ncot egy helyen ritkán látni ;) De elég szép darabok voltak. Jah meg autók is. Meg a BMW-ből kihalt az AC. meg széthullott a rotor :P De a kvalit áttették holnapra, rotort vettünk, AC-nak csak KH-ja volt, úgyhogy odab.szunk ;) ;) dzsimkhánááááááá!!!! ui. Elfogyott a söröm, de megjött a jó kedvem. Ollééé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 90442453 - 3 12 006. Elvileg ez már nem kapható és fokozott teherbírású fékkel, nem klímás. 90486218 - 3 12 824. Kivéve fokozott teherbírású fék. 90442452 - 3 12 005. < GT verzió. Szerintem. :angry: 17TD-be néztem, mert külön van X17DTL kategória. Köszi! <_< A számok alapján az összes 1.7-es dizelben egyforma van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 "Az Astra F Caravan négy éve szolgálja a családot, már 10 év és 330 ezer km van a háta mögött. " Azért hogy habverőként mozog..... és akkor mi van? működik igen... :angry: Jó-jó, de ha jellemzést írok egy autóról, ahol végülis a márka -tipus a lényeg nem az adott darab, ekkor nem írok bele olyan hibát ami a gazdi trehánysága miatt áll fen. Én is majd jellemzem az Astrát, aztán beírja, hogy tök jó, csak a kipufogónak van nagyon repedfazék hangja, mert lyukas? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Jó-jó, de ha jellemzést írok egy autóról, ahol végülis a márka -tipus a lényeg nem az adott darab, ekkor nem írok bele olyan hibát ami a gazdi trehánysága miatt áll fen. Én is majd jellemzem az Astrát, aztán beírja, hogy tök jó, csak a kipufogónak van nagyon repedfazék hangja, mert lyukas? <_< Igazából nem is lehetne tökéletes szubjektív jellemzést írni egy használt autóról, mert mindenki máshogy használja. Ha papírforma szerint használnánk, ahogy a nagykönyvbe le van írva, akkor más a helyzet. Azt is szeretem, mikor nyafognak a kopóalkatrészek miatt, hogy "már megint költeni kell a kocsira". :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Jó-jó, de ha jellemzést írok egy autóról, ahol végülis a márka -tipus a lényeg nem az adott darab, ekkor nem írok bele olyan hibát ami a gazdi trehánysága miatt áll fen. Én is majd jellemzem az Astrát, aztán beírja, hogy tök jó, csak a kipufogónak van nagyon repedfazék hangja, mert lyukas? <_< Igazából nem is lehetne tökéletes szubjektív jellemzést írni egy használt autóról, mert mindenki máshogy használja. Ha papírforma szerint használnánk, ahogy a nagykönyvbe le van írva, akkor más a helyzet. Azt is szeretem, mikor nyafognak a kopóalkatrészek miatt, hogy "már megint költeni kell a kocsira". :P Ez az! az ilyen leírásokat én sem szeretem! :P Kicsit egyoldalúan írják le! Ha meg a kopó alkatrészeket nézzük, akkor.... Ezekből a benyások is elmennek a világ f.szára meg vissza 2x :D Amúgy nemtom, nekem a DCi-k tetszettek (nem jártam túl sokat velük, de az a párezer nekem bejött) Szerintem nem rossz moci, egész jól mozdul, tök nyomatékos, nagyon jó fogyival el lehet járni vele, csak könnyű kinyírni. :angry: Nekem is tetszenek (kivéve a belső tér!) De a motor határozottan jól megy! Egyedül a minőséggel van a gond! Hiába, csak romániában rakják össze... :P De azért ilyet, hogy 100.000 km-nél egy 2-3 éves autóban baj legyen a motorral ... :P Az azért dúrva! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 De azért ilyet, hogy 100.000 km-nél egy 2-3 éves autóban baj legyen a motorral ... <_< Az azért dúrva! :P A céges 206-osban 80000 van. Nívópálcát kéne cserélni, mert összement. Nesze neked 30000-es szervízintervallum. A főnök kicsit beszari, és motor ügyben csak márkaszervízbe viszi az autót, de ott egy normál olaj, szűrők.......stb csereberéje 100000 alsóhangon, és megjegyzem az utolsó után nem voltam 100%-ig biztos benne, hogy le is cserélték az olajat. Azt se tudjuk mit nyomtak bele, így utántölteni sem nagyon tudjuk. Még van 6000 a szervízig, de már jelzi az alacsony olajszintet...... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts