Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Azt viszont előtte megnézném mikor gyártották :angry:

Én októberben rendeltem a szomszéd gumistól először előre és mivel tetszett a változás, később hátra is gumikat. Az elsők pár hetesek voltak a később rendeltek meg 4és fél évesek. <_< Gumis mondta,hogy előfordul,mert azt mondja a nagyker,hogy nekik nincs kapacitásuk minden abroncsot átnézni mióta állnak készleten és konkrétan lesz@rják a reklamációt.

Nem balhéztam,gumis engedett a szerelés árából,meg ingyen kicserélte az összes szelepemet.Most raktam fel őket nemrég(nyárik) és nem látok különbséget rajtuk,Mindegyik ugyanolyan rugalmas,tapad,színük is egyforma és illatuk is van még mindig.(Imádom az új abroncs illatot!!) :P

Megosztás:

Bringások!!

Nem tudja valaki, hogy egy sima mezei MTB gumijába hány légkör kell pontosan? Tesóm megkért hogy fújjam fel a bringája kerekét, és nagyképűen mondtam neki, hogy majd holnap délután mikor a kocsi kerekeit fújom, lövök a bringába is. Vagy csak a rég módszerrel?? Nyomkodjam meg és ha elég kemény kész?? <_< :angry:

Megosztás:

Bringások!!

Nem tudja valaki, hogy egy sima mezei MTB gumijába hány légkör kell pontosan? Tesóm megkért hogy fújjam fel a bringája kerekét, és nagyképűen mondtam neki, hogy majd holnap délután mikor a kocsi kerekeit fújom, lövök a bringába is. Vagy csak a rég módszerrel?? Nyomkodjam meg és ha elég kemény kész?? <_< :angry:

Én 2.5-3 barra szoktam az elsőt, és 4-re a hátsót. Amúgy általában rá van írva, hogy mennyi a max. nyomás amit bele lehet nyomatni.

Megosztás:

Én 2.5-3 barra szoktam az elsőt, és 4-re a hátsót. Amúgy általában rá van írva, hogy mennyi a max. nyomás amit bele lehet nyomatni.

Ahha... Akkor át akartak szexuálni engem, mert egy haver 7-8 légkört mondott <_< :angry: Mondtam is hogy az kurv@ sok..... A gumi oldalára rá van írva?

Megosztás:

Ahha... Akkor át akartak szexuálni engem, mert egy haver 7-8 légkört mondott <_< :angry: Mondtam is hogy az kurv@ sok..... A gumi oldalára rá van írva?

Ígen, az oldalára. Közvetlenül a sebességindex után. :P Na jó ez vicc volt, oda van írva az tuti. A vesenygépet szoktam 5-6-barra nyomatni. A nagyon keskeny országúti gépekbe meg még többet nyomatnak.

Megosztás:

Én októberben rendeltem a szomszéd gumistól először előre és mivel tetszett a változás, később hátra is gumikat. Az elsők pár hetesek voltak a később rendeltek meg 4és fél évesek. <_< Gumis mondta,hogy előfordul,mert azt mondja a nagyker,hogy nekik nincs kapacitásuk minden abroncsot átnézni mióta állnak készleten és konkrétan lesz@rják a reklamációt.

Nem balhéztam,gumis engedett a szerelés árából,meg ingyen kicserélte az összes szelepemet.Most raktam fel őket nemrég(nyárik) és nem látok különbséget rajtuk,Mindegyik ugyanolyan rugalmas,tapad,színük is egyforma és illatuk is van még mindig.(Imádom az új abroncs illatot!!) :P

Nekem se volt még bajom gumival azért mert "öreg", kivéve ezt a mostani télit. Ez asszem 6 éves, de ez vizen olyan sz.r hogy olyat még nem bactam. Pirelli P3000. Tökig érő hóban jó volt, mert a profilmélysége megvan, csak amikor tapadni kéne akkor van bajban :angry: Biztos az se mindegy hogy milyen állapotban, és hol állja le azt a 3-4 évet. Ezek egy garázs sarkába beqrva voltak, a tieid meg egy gumiraktárban, ahol lehet hogy tudják hogy kell tárolni egy gumit :P

(És akkor is büdös. Autón nekem is tetszik, de ha 3 napig az ágyad mellett van egy garnitúra a szobádban, Te is megutálod a szagát :P )

Ígen, az oldalára. Közvetlenül a sebességindex után. :D Na jó ez vicc volt, oda van írva az tuti. A vesenygépet szoktam 5-6-barra nyomatni. A nagyon keskeny országúti gépekbe meg még többet nyomatnak.

De akkor minek bele levegő? ;) Nem lenne egyszerűbb akkor már a tömör gumi? :P

Megosztás:

Nekem se volt még bajom gumival azért mert "öreg", kivéve ezt a mostani télit. Ez asszem 6 éves, de ez vizen olyan sz.r hogy olyat még nem bactam. Pirelli P3000. Tökig érő hóban jó volt, mert a profilmélysége megvan, csak amikor tapadni kéne akkor van bajban <_< Biztos az se mindegy hogy milyen állapotban, és hol állja le azt a 3-4 évet. Ezek egy garázs sarkába beqrva voltak, a tieid meg egy gumiraktárban, ahol lehet hogy tudják hogy kell tárolni egy gumit :angry:

(És akkor is büdös. Autón nekem is tetszik, de ha 3 napig az ágyad mellett van egy garnitúra a szobádban, Te is megutálod a szagát :P )

A téli barumok nekem is 7és 5 évesek. Profilmélységből jó ha 1mm hiányzik.Jövőre már nem rakom fel őket.Vízen sokkal szarabbak,mint a nyári,ja. Akár +2-3fokban is. Szvsz a 7fokos gumiszabályt azért verték az emberek fejébe,mert amikor 7fok van átlagban,akkor abból könnyen van havazás.

Egyszer megnéznék egy új nyári vs. 5 évnél idősebb téli gumitesztet hóban és jégen. :P

Megosztás:

A téli barumok nekem is 7és 5 évesek. Profilmélységből jó ha 1mm hiányzik.Jövőre már nem rakom fel őket.Vízen sokkal szarabbak,mint a nyári,ja. Akár +2-3fokban is. Szvsz a 7fokos gumiszabályt azért verték az emberek fejébe,mert amikor 7fok van átlagban,akkor abból könnyen van havazás.

Egyszer megnéznék egy új nyári vs. 5 évnél idősebb téli gumitesztet hóban és jégen. <_<

10 éves téliekkel voltam 2009-ben a gokart pályán, pályanapon. :angry:

Megosztás:

Skacok! Kéne valami jó kis infó gyermekbarát szállodákról, tudtok ilyet? Tudom hogy a gugli haver, de most a személyes tapasztalatok érdekelnének elsősorban (pl. Szeged, Forrás Hotel, stb.). <_< A Kolpingban tavaly voltunk, idén kipróbálnánk másikat is. Várom a javaslatokat... :angry:

Megosztás:

Bringások!!

Nem tudja valaki, hogy egy sima mezei MTB gumijába hány légkör kell pontosan? Tesóm megkért hogy fújjam fel a bringája kerekét, és nagyképűen mondtam neki, hogy majd holnap délután mikor a kocsi kerekeit fújom, lövök a bringába is. Vagy csak a rég módszerrel?? Nyomkodjam meg és ha elég kemény kész?? :P :P

Én 4 fölé a Te helyedben nem mennék.

Elég az a 3-3.3 is.

Országútiba nyomnak 9et is, cross bicókba pedig 4.5-5öt is, de montiba ne, mert rázni fog, mint a szentség, és ki is fog lyukadni...

Hellótok!

Csak egy ötlet és észrevétel, h valaki még akar venni nyárigumit. Sose gondoltam, hogy ajánlom a T*scot de tegnap láttam, hogy akciós lesz az Uniroyal RainExpert gumi. ami a 2011-es teszt alapján ugye 2. helyen szerepel! 185/60/14-es pl 10500-ért ami a gumisnál ahol szoktam vásárolni meg 14 260 Ft (+1100Ft a felszerelés) persze biztos van olcsóbb is, de nem ez a lényeg hanem, hogy az újság utolsó lapján megint van az az akció hogy 10ezer Ft feletti vásárlásnál 1ezres visszajár! :angry: szóval ha azt nézzük 9500Ft a gumi ami máshol 12-14ezer. Bár ezt nem tudom hogy itt is van e rá garancia meg nyugi nem vagyok jutalékos, csak gondoltam azért ha azt nézzük minimum 4ezret de valamelyik helyeken meg 15-20ezret is simán lehetne spórolni vele. igaz 4x kell bemenni vásárolni de annyit meg csak megérne 4ezret spórolni.

Ez csak egy észrevétel! :P Én pl elgondolkoznék rajta nagyon főlleg ha gari is van rá csak sajna nincs mire rárakni! <_<

Ugyan ezt leírtam pár hete, amikor én megvettem az én garnitúrámat, de senki nem reagált rá.

Amúgy én megnéztem egynek a DOT számát tecsóban, 0710.

Amit gumisnál vettem, az 0711.

Egyébként nagyon fog ez a mintázat, én nem csalódtam benne. Jobb vizen mint a pár éves Barum szárazon.

Megosztás:

20 percig álltam és szenvedtem a ház előtt, mert elhagytam a lakáskulcsomat. <_< szétszedtem a fél autót, fölhívtam a fél Lurdys társaságot mire föltéptem a hátsóülést idegből, azt ott volt :P :angry: De hogy hogy a f.szomba került oda?? :P Mindegy, itthon vagyok :P

Megosztás:

20 percig álltam és szenvedtem a ház előtt, mert elhagytam a lakáskulcsomat. <_< szétszedtem a fél autót, fölhívtam a fél Lurdys társaságot mire föltéptem a hátsóülést idegből, azt ott volt :P :angry: De hogy hogy a f.szomba került oda?? :P Mindegy, itthon vagyok :P

Szerintem első gondolatuk az volt, hogy: "na már megint összetörte a kocsit?" :P

Megosztás:

Jaigen! Cégesemben behalt az elektromos gázpedál. :angry:

Ha jól emlékszem fosvágen sok hülye elektronikával.. :P Az én cégesemben elszakadt a gázbowden, kitámasztottam a gázkart egy szöggel középállásban, és csak váltogatva-kuplungolva hazahoztam. Aztán tettem bele egy biciklibowdent megcsokizva a végén, :P azóta sem vettek bele másikat. <_<

Megosztás:

Örülnének a Tecsóban is,mert elhordanátok a túltárolt 3évnél öregebb abroncsaikat. :P

DOT számot alap hogy ellenőrizni kell, mióta felvilágosítottatok itt a fórumon mindig megnézem! :D

Imádom az új abroncs illatot!!) :P

Most elgondolkoztatsz hogy kellene szabadalmaztatnom az "új gumi" illatú Wunderbaumot! :angry:

Vagy elképzelem ahogy felakasztasz egy 185/60/14-es gumit a belső visszapillantó tükörre! :P Bocs túl élénk a fantáziám! <_<

Ugyan ezt leírtam pár hete, amikor én megvettem az én garnitúrámat, de senki nem reagált rá.

Amúgy én megnéztem egynek a DOT számát tecsóban, 0710.

Amit gumisnál vettem, az 0711.

Egyébként nagyon fog ez a mintázat, én nem csalódtam benne. Jobb vizen mint a pár éves Barum szárazon.

Amúgy azért ajánlottam ezt a márkát mert te mondtad hogy jó és utánna néztem a teszteken is stb. Szóval ez a te érdemed! :P Csak ugye most a fene gondolta volna hogy a t*scoban egy 2. helyes tesztgyőztes gumi lesz akcióba és hogy -1000Ft os kupon is épp most lesz! ;)

Megosztás:

Balf@sz. :P

Megosztás:

Szerintem első gondolatuk az volt, hogy: "na már megint összetörte a kocsit?" :P

ááá, ha összetöröm, és el kell cibálni, akkor nem pont az A corsásokat kezdem bacogatni :angry:

Balf@sz. :P

Az. De a végére mégis csak az ágyamban aludtam <_< (pedig már készültem rá hogy kempingezhetek a kocsiban :P

Megosztás:

Ahha... Akkor át akartak szexuálni engem, mert egy haver 7-8 légkört mondott :angry: :P Mondtam is hogy az kurv@ sok..... A gumi oldalára rá van írva?

Ez attól is függ, hogy a bringát használó milyen súlyú és hol akarja használni, de általában 3-4 barra szokták fújni :P Elméletileg rajta kell lenni, hogy meddig fújható. <_<

Megosztás:

Sziasztok!

Leszakadt a hátsó kipuf van rajta vagy 10cm lyuk! Ha leveszem a hátsót 1-2 napig lesz valami baja mert igy nagyon nagyon sportos hangja van, vagy ha leveszem még jobban az lesz?

Azért kérdezem mert csak hétfőn jön meg az új!

Ha leveszed még hangosabb lesz, de nem olyan repedtfazék mint, ha nem volna rajta semmi. És szerintem a középdob is kalimpálni fog. Jó lesz az majd hétfőn is <_< Vagy ne használd 2 napig...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.