Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Jó ötlet annak aki épp gumit szeretne cserélni. Nekem speciel 15"-os van és még nem tervezem a gumicserét. A téli meg 14-es, de azt is idővel felszeretném váltani 15-ösre. A T*scoban meg egyébként se vennék olyan dolgot amin az életem múlhat... Még hátsó kerékre se

Mert gondolod hogy esetleg a selejt gumikat árúlhatják? Mert ugye nem noname gumi hanem ugyan ezt a márkát típust árúlják gumisnál is csak épp legalább 3ezerrel drágábban. <_<

Megosztás:

Mert gondolod hogy esetleg a selejt gumikat árúlhatják? Mert ugye nem noname gumi hanem ugyan ezt a márkát típust árúlják gumisnál is csak épp legalább 3ezerrel drágábban. <_<

Mert T*sc*gazdaságos :angry: :P Bízzon benne aki olyan gumit vesz, csak nehogy úgy járjon mint én a gyorsan lebomló bevásárlószatyorral :P

Megosztás:

Ahogy lehet DVD-ből különböző kiadó által terjesztett film, úgy gumit is lehet csinálni... A mai világban már minden elképzelhető :angry:

Bár ha azt nézzük akkor ezzel az erővel megvehetik a gumisok is a t*scoban a gumit és eladják drágábban 12-13-ért. Mert nem különbözik semmiben elvileg, ha meg igen akkor meg meg vagy győződve róla hogy a gumisnál vetted, akkor meg "eredeti". Szóval érted! <_<

Nahh de nem is a T*sconak akarok bevételt csinálni csak megemlítettem, hogy olcsóbb is meg van még ezer Ft kedvezmény is rá 3napig. :P

Megosztás:

Bár ha azt nézzük akkor ezzel az erővel megvehetik a gumisok is a t*scoban a gumit és eladják drágábban 12-13-ért. Mert nem különbözik semmiben elvileg, ha meg igen akkor meg meg vagy győződve róla hogy a gumisnál vetted, akkor meg "eredeti". Szóval érted! <_<

Nahh de nem is a T*sconak akarok bevételt csinálni csak megemlítettem, hogy olcsóbb is meg van még ezer Ft kedvezmény is rá 3napig. :P

Akkor veszek vagy 10 garnitúrát, Te eladod és felezünk a hasznon :P Csak az a baj, hogy 40 x kell bemenni bódba :angry:

Megosztás:

És ha nekem 40 ilyen van? :angry: Különben is, amíg a Magyar termelőket tönkre teszik, addig nem megyek oda vásárolni.

Azért kell bemenni 40x bár lehet 20 után már szólnának a biztonságiak.

A magyar kisboltokról meg csak annyit hogy a metróban szoktak bevásárolni! ismerek is ilyet! :P

A zöldség, krumplit ilyesmit persze a piacon kell megvenni, de a műszaki boltok meg olyanok hogy pl tudok helyet ahol így akció úgy akció aztán ha megrendeled másnap elhozzák a m*diamarktból! :P nahh de ne Offoljunk! <_<

Megosztás:

Jah

Erre csak azt tudom mondani, amit Csokinak mondtak a Tigrisben a szalma-egérről:Te szétörtél egy AC-pumpát kalapáccsal, azt hiszed, hogy nagy dolog, sőt büszke is vagy rá. Aztán feltetted a netre, hogy más is lássa milyen faxa csávó vagy? :angry: Nemá Zoli kezdtem azt hinni hogy komoly ember vagy, erre elrontasz mindent! <_< :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.