zotya975 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 sokkal jobban néz ki mint az enyém, de soha nem ismerném be, ezért inkább leszólom. <_< Na ugye nem is volt olyan rossz! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Fehérváron is van ilyen, a bíróságnál levő kereszteződést figyeli. Egyik kollégám belefutott ott egy pirosba, 100e lett volna neki, de mázlija volt, mert kifutottak a határidőből a csekk kiküldésével. Még a szar is megfagyott bennem... remélem, sosem követtem el arrafelé semmi ilyet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Én naponta járok Csaba-Gyula között. Telepített kameráról nem tudok, de félúton a Veszei csárdánál, a 70-es részen sűrűn mérnek! Meg előtte Gyula felől a Veszeihöz érkezve a 90-es tábla után, a kanyarban szoktak mérni. Ott sokan beleszaladnak, mert a 110 után kigurítják az autót, és mér el is készült a fotó! A minap Szarvasról kifelé jövet, a vasút előtt van néhány lámpa. Ott, ahol Szentes felé el lehet menni, megállok a lámpánál a sorban. Bámulok, aztán egyszer csak feltűnik, hogy egy másfél méter magas oszlop mögött áll egy rendőr. Aztán látom, hogy az oszlopon előtte egy elég drágának tűnő fényképezőgép van. Aztán mikor már halad a kocsisor, a sárga váltásnál elindítja a felvételt, gondolom sorozatképet csinál. Bele gondoltam, hogy ha tempósan beérkezel ide, és a váltásnál éppen átmész, szinte biztos a bírság! A szabály szerint akkor átmehetsz, ha erősen kellene fékezned a megálláshoz. De ezt, hogy bizonyítod be? Sehogy. Nem is kell. Csökkentheted az államadósságot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Még a szar is megfagyott bennem... remélem, sosem követtem el arrafelé semmi ilyet. :angry: Hát bennem is. Én még annó a tanulóautóval mentem át asszem 2-szer piroson a palotain, egyszer meg a Budain <_< Én ezekből mindig komoly erkölcsi kérdést csinálok, és közben zöldre vált. Ilyenkor szokott jönni, a " Te sem láttál itt lámpát, mert én aztán nem!" mondat/kérdés is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Sehogy. Nem is kell. Csökkentheted az államadósságot. ;) Vagy tesz egy keveset a nagy fekete ajudik bérleti pénzébe :P Hát bennem is. Én még annó a tanulóautóval mentem át asszem 2-szer piroson a palotain, egyszer meg a Budain :P Ilyenkor szokott jönni, a " Te sem láttál itt lámpát, mert én aztán nem!" mondat/kérdés is ;) Komolyan szoktam venni a lámpákat, egy-két halvány rózsaszínbe csúszok bele maximum, a nagyon pörgős a nap, de amikor éjjel egykor megyek haza pl.: Lurdyból, és az M3-ról lepörögve 4 perces pirosat kapok ott, ahol délután 6 után már autót se látni, azt nagyon tudom szeretni <_< szintbeli kereszteződés, balra 70 métert belátni látni jobbra 200-at, és valaki úgy gondolta hogy majd ott fog aludni mindenki, aki leesik az M3-ról :angry: Dunakeszin meg, az egyik lámpa, amelyik a 2-es főjúton engedi át a keresztforgalmat, úgy áll be éjszakai sárgán villogásra (ez legalább beáll) hogy a sárgán villogás előtt, a keresztforgalomnak 2 zöld ciklust "kifelejt". Tehát zsinórba 3 pirosnyi adagot kap az aki beáll hozá. A szép az, hogy a drága tányérsapisok be szoktak állni a túloldalra egy amúgy tök sötét parkolóba, és nézik a türelmetleneket :P Nem tudom hányan fizettek már azért a lámpáért, de biztos könnyeznének ha elmondanám nekik hogy ki lehet kerülni azt a lámpát ;) A képen a TV-m van. Éppen a TeleKeszi elnevezésű, helyi tévé adó jelenlegi műsorát láthatják :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Az év üzlete <_< http://www.jofogas.hu/pest/Audi_A8_komplet...280.htm?ca=14_a Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Az év üzlete <_< http://www.jofogas.hu/pest/Audi_A8_komplet...280.htm?ca=14_a Simán jó még... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Simán jó még... :angry: Ha érdekel, holnap beviszem neked <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Ha érdekel, holnap beviszem neked <_< Annyira nem, felnim is kerekebb, meg a fékem is jobb :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Annyira nem, felnim is kerekebb, meg a fékem is jobb <_< Akkor vegyél géjjesít Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Akkor vegyél géjjesít Már nagyon rég fentvan. <_< Nem akarok most autót venni... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Már nagyon rég fentvan. :angry: Nem akarok most autót venni... :P Neked nem lehet eladni semmit... hihetetlen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Neked nem lehet eladni semmit... hihetetlen <_< Nem hihetetlen. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Már nagyon rég fentvan. :angry: Nem akarok most autót venni... :P Pedig a B corsa topikban van most egy piros GSI corsa,bontásra. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Annyira nem, felnim is kerekebb, meg a fékem is jobb :P Most mit szőrözöl? Csak egy kis görgőzés kell neki. <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Rákattantam a műszerfalra. :angry: :P Kíváncsi vagyok mennyire lehet huzni az agyát. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Rákattantam a műszerfalra. :P :P Kíváncsi vagyok mennyire lehet huzni az agyát. :angry: Kérjél tőle képet ahogy világít. :P Amúgy persze, lehet használni gázosba is. Akkor automatikusan megjelenik egy kis gázpalack szimbólum is a számlapon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Kérjél tőle képet ahogy világít. :P Amúgy persze, lehet használni gázosba is. Akkor automatikusan megjelenik egy kis gázpalack szimbólum is a számlapon <_< Ha belemegy a 18 ba, akkor megkérdezem tőle milyen színű autót ad hozzá? :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Ha belemegy a 18 ba, akkor megkérdezem tőle milyen színű autót ad hozzá? :angry: :P Én is írtam neki , de simán törölte, mint Zotyáét........a mocsok :P (ezért volt nekem ismerős a nick) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Ki tudná nekem megmondani, hogy ez mi lehet és miért van ez nekem ott, mire szolgál(-hatna)? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Ki tudná nekem megmondani, hogy ez mi lehet és miért van ez nekem ott, mire szolgál(-hatna)? <_< https://lh4.googleusercontent.com/_HRl2grF0...20110319027.jpg Az egy üres biztositék doboz. Nekem relék, és biztik vannak benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Az egy üres biztositék doboz. Nekem relék, és biztik vannak benne. Hát épp ez az, hogy nem üres! Van bene az az egy valami amibe kábelek is mennek és kilógnak a kontaktok belőle... Dieselekben ott vannak valamik, de mit keres ez az enyémben? Nem merek hozzányúlni - mert mondom, hogy mennek valami vezetékek bele - nehogy valamit hazavágjak... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Hát épp ez az, hogy nem üres! Van bene az az egy valami amibe kábelek is mennek és kilógnak a kontaktok belőle... Dieselekben ott vannak valamik, de mit keres ez az enyémben? Nem merek hozzányúlni - mert mondom, hogy mennek valami vezetékek bele - nehogy valamit hazavágjak... <_< Klíma esetén is vannak ott relék. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 figyelj mááááá, amit elkértél ablakemelő szerk. az kell neked, vagy csak tarcsiba akartad ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts