Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Van olyan figura, aki dirib-darabra szedte az órát, és úgy próbálja 3-5000Ft-os árakon elsütni az atomjait..... <_<

Én is megpróbáltam :P :angry: "egybe 2000, darabonként 500"-ért :P

Elküldve
Nektek semmi se jó és elrontjátok más üzletét. :angry:

Miért, feltetted volna az eredetit, ha elmegy? :P :P

Én már gondolkodtam rajta, hogy figyelem elviszik-e. <_<

Elküldve
Nektek semmi se jó és elrontjátok más üzletét. <_<

Vagy éppen megmentünk egy naiv hozzá nem értőt attól hogy átqrják! :angry: 6500-ért van fent fordulatszámmérős, 5000-ért sima, de még az is sok érte, 4000-ért szoktak menni.

Elküldve
Vagy éppen megmentünk egy naiv hozzá nem értőt attól hogy átqrják! :angry: 6500-ért van fent fordulatszámmérős, 5000-ért sima, de még az is sok érte, 4000-ért szoktak menni.

Amúgy is el tudja rejteni a hozzászólást! <_< Holnapra tutira nem lesz már ott! :P

Elküldve
Ha nem vigyázol, Te fekhetsz nemsoká az ágy melletti szőnyegen :P :P

áhh csak user jogai vannak, én vagyok a rendszergizda :P

Halihó CarTársak! Ritka vagyok már errefele mint a fehérholló az érettségi közeledtével párhuzamosan csökken az idő is! :P :angry: ;) ;) <_< Mi a helyzet Veletek?

együttérzek, holnap 12-től szóbeli :D

Elküldve
Amúgy is el tudja rejteni a hozzászólást! :P Holnapra tutira nem lesz már ott! :P

Zotya hozzászólása már most nincs ott. :P :angry:

Kép az lesz a hátuljáról. <_<

Elküldve

Hello Mindenkinek!

Az én gépemben is van övfeszítő patron? mert eddig sehol sem láttam ( igaz max porszívózáskor nézegetek az ülések alá )

Elküldve
Hello Mindenkinek!

Az én gépemben is van övfeszítő patron? mert eddig sehol sem láttam ( igaz max porszívózáskor nézegetek az ülések alá )

Ülések küszöb felőli oldalán, az állítósínnel párhuzamosan, a műanyag burkolat alatti kis csőbomba az.

<_< :angry:

Elküldve

ha nem látszik a sárga kis kiugró valami, akkor valószínűleg rendben van ugye?...

amúgy tök jó alinkelt videjó :P

Ülések küszöb felőli oldalán, az állítósínnel párhuzamosan, a műanyag burkolat alatti kis csőbomba az.

<_< :angry:

Elküldve
ha nem látszik a sárga kis kiugró valami, akkor valószínűleg rendben van ugye?...

amúgy tök jó alinkelt videjó <_<

Ha a csat tövénél sem látszik, illetve nincs nagyon mélyen, maga a csat, akkor elvileg igen.

Elküldve
nah déltől szórítsatok h most ne basszanak meg vizsga alatt (nem szószerint, hanem parkolásért :P ) és h sikeresen 5öst kapjak :angry:

Szorítunk <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.