Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Van olyan figura, aki dirib-darabra szedte az órát, és úgy próbálja 3-5000Ft-os árakon elsütni az atomjait..... <_< Én is megpróbáltam :P :angry: "egybe 2000, darabonként 500"-ért :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Nektek semmi se jó és elrontjátok más üzletét. :angry: Miért, feltetted volna az eredetit, ha elmegy? :P :P Én már gondolkodtam rajta, hogy figyelem elviszik-e. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Nektek semmi se jó és elrontjátok más üzletét. <_< Vagy éppen megmentünk egy naiv hozzá nem értőt attól hogy átqrják! :angry: 6500-ért van fent fordulatszámmérős, 5000-ért sima, de még az is sok érte, 4000-ért szoktak menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Miért, feltetted volna az eredetit, ha elmegy? :P :P Én már gondolkodtam rajta, hogy figyelem elviszik-e. <_< 30-é'. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Vagy éppen megmentünk egy naiv hozzá nem értőt attól hogy átqrják! :angry: 6500-ért van fent fordulatszámmérős, 5000-ért sima, de még az is sok érte, 4000-ért szoktak menni. Amúgy is el tudja rejteni a hozzászólást! <_< Holnapra tutira nem lesz már ott! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ha nem vigyázol, Te fekhetsz nemsoká az ágy melletti szőnyegen :P :P áhh csak user jogai vannak, én vagyok a rendszergizda :P Halihó CarTársak! Ritka vagyok már errefele mint a fehérholló az érettségi közeledtével párhuzamosan csökken az idő is! :P :angry: ;) ;) <_< Mi a helyzet Veletek? együttérzek, holnap 12-től szóbeli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 együttérzek, holnap 12-től szóbeli :P Tök vénnek érzem magam :angry: Nem volt olyan régen, de mégis úgy tűnik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Tök vénnek érzem magam :angry: Nem volt olyan régen, de mégis úgy tűnik <_< Hát még én. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ú én is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Tök vénnek érzem magam :angry: Nem volt olyan régen, de mégis úgy tűnik <_< hát már nekem se az érettségi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ú én is <_< hujegyerek :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 hujegyerek :P :angry: Nyakonverlek.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Nyakonverlek.. <_< De kemény vagy... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 De kemény vagy... :angry: Csak szereti bántani a kisebbet <_< :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Amúgy is el tudja rejteni a hozzászólást! :P Holnapra tutira nem lesz már ott! :P Zotya hozzászólása már most nincs ott. :P :angry: Kép az lesz a hátuljáról. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
demars Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Hello Mindenkinek! Az én gépemben is van övfeszítő patron? mert eddig sehol sem láttam ( igaz max porszívózáskor nézegetek az ülések alá ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Hello Mindenkinek! Az én gépemben is van övfeszítő patron? mert eddig sehol sem láttam ( igaz max porszívózáskor nézegetek az ülések alá ) Ülések küszöb felőli oldalán, az állítósínnel párhuzamosan, a műanyag burkolat alatti kis csőbomba az. <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
demars Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ha nem látszik a sárga kis kiugró valami, akkor valószínűleg rendben van ugye?... amúgy tök jó alinkelt videjó :P Ülések küszöb felőli oldalán, az állítósínnel párhuzamosan, a műanyag burkolat alatti kis csőbomba az. <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ha nem látszik a sárga kis kiugró valami, akkor valószínűleg rendben van ugye?... amúgy tök jó alinkelt videjó <_< Ha a csat tövénél sem látszik, illetve nincs nagyon mélyen, maga a csat, akkor elvileg igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 ú én is <_< Fiatalság-bolondság! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 nah déltől szórítsatok h most ne basszanak meg vizsga alatt (nem szószerint, hanem parkolásért :angry: ) és h sikeresen 5öst kapjak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Erről kinek mi a véleménye? Használta már valaki? Feltalálták a benzintermelő adalékot, vagy csak kamu az egész??? http://www.zsu.hu/index.php?page=product&id=566065 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 nah déltől szórítsatok h most ne basszanak meg vizsga alatt (nem szószerint, hanem parkolásért :P ) és h sikeresen 5öst kapjak :angry: Szorítunk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Erről kinek mi a véleménye? Használta már valaki? Feltalálták a benzintermelő adalékot, vagy csak kamu az egész??? http://www.zsu.hu/index.php?page=product&id=566065 Azt megvárom,amíg valaki "kitálálja" hogyan lehet finggal tojást festeni.Olyanra befizetek én is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 5300km-t futott DPF-es 1.4pdtdi-ből ez jön ki 1perc alatt. 1.2HTP-ből meg ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts