Porter Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ezt figyeljétek! 490 eFt; 174 eKm; megkímélt, 95-ös csodaszép fényezéssel, durrant övfeszítőkkel... Az övfeszítő csak durva esetben durran el, nem? :angry: Ja, és az az opel jel a csomiajtón... <_< Szerintem tuti törött volt az eleje :P És diesel egyébként se kéne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ezt figyeljétek! Ja, és az az opel jel a csomiajtón... <_< Komoly nagyon én nekem egyik ismerősöm Astráján volt így az embléma miután neki tolatott egy oszlopnak ami a pont úgy találta el hogy az eredeti jel hullott!! :angry: szóval lehet ez is kapott! v csak ez jutott! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ezt figyeljétek! 490 eFt; 174 eKm; megkímélt, 95-ös csodaszép fényezéssel, durrant övfeszítőkkel... Az övfeszítő csak durva esetben durran el, nem? :P Ja, és az az opel jel a csomiajtón... <_< A motorháztető, és a maszk között a rés, jobb oldalt nagyobb mint bal oldalt, a balos index nagyon hülyén áll :angry: Kapott ez má' szerintem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Melyik nem kapott? <_< fapados semmilyen autó :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 A motorháztető, és a maszk között a rés, jobb oldalt nagyobb mint bal oldalt, a balos index nagyon hülyén áll <_< Kapott ez má' szerintem :angry: Sasszem!!! :P :P :P Mondjuk a bal index elég durván csálé!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Sasszem!!! :angry: :P :P Mondjuk a bal index elég durván csálé!! <_< És? :P Az a lényeg hogy villogjon! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Nincs valakinek feleslegbe bontott Isuzu izzítógyertyája? :P Ócsópínzes? <_< Mennyi kéne? Van néhány még működőm..... :D Naggyon csecse lett. :P http://komike.coldline.hu/images/N95/20110321154.jpg Összesen 35 ezer Ft. Mind a négy kipufogószelep cserélve, kettő himba és 2 tőke. Vezérműtengely eléggé vállas sajnos. :P A harmadik és negyedik hengernél lévő bütykök. A blokk meg: főtengely köszörülés, 1 új alapméret dugó, komplett gyűrűsor, új túlméret főtengely- és hajtókarcsapágy sorok. Tényleg nagyon baba! :angry: Én a corsáét nem láttam, csak lerottyanva. Mire megnézhettem volna már a helyén volt.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 És? :angry: Az a lényeg hogy villogjon! :P Az alap! :P De ne is így álljon! :P Egyébként ha már index multkor láttam egy régebbi Astrán olyan elsőt ami nem ílyen volt mint ezen is hanem így befele ment a búrája és olyan volt mintha nem lenne benne index! <_< :P néztem egyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Mennyi kéne? Van néhány még működőm..... :P Tényleg nagyon baba! <_< Én a corsáét nem láttam csak lerottyanva. Mire megnézhettem volna már a helyén volt.... :angry: Elfelejtettem viszont elhozni a szelepeket. A letört tányéros elég csúnya. :P Valamint tévesen néztük: nem a negyedik henger kipufszelepe, hanem az elsőé törött le. Ezért is vágta haza a dugót. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Melyik nem kapott? :angry: fapados semmilyen autó :P Ennyiért, ilyen kinézetű autón, legalább az indexet berakhatták volna rendesen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ennyiért, ilyen kinézetű autón, legalább az indexet berakhatták volna rendesen <_< 150ért bontásra nem venném meg... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Elfelejtettem viszont elhozni a szelepeket. A letört tányéros elég csúnya. :angry: Valamint tévesen néztük: nem a negyedik henger kipufszelepe, hanem az elsőé törött le. Ezért is vágta haza a dugót. :P Nekem haver berakta az autóba az összes kacatot amit kiszedett belőle. <_< 4 szelepet el is használtunk....a kisöreg faca kiütőket fabrikált belőlük. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 150ért bontásra nem venném meg... <_< 150-ért elnézném hogy így áll az az index :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Nekem haver berakta az autóba az összes kacatot amit kiszedett belőle. <_< 4 szelepet el is használtunk....a kisöreg faca kiütőket fabrikált belőlük. :P :P Én is megkapom a cuccokat, csak autószerelőm autójában volt még a hf és idejött hozzám megmutatni valamint beszélni a folytatásról (blokk). Akkor a kezembe nyomta őket, de addig leraktam, amíg beszélgettünk aztán megfeledkeztem róla. :P Nade majd holnap bemegyek és elhozom. :P Ez a jó a maszek ismerős autószerelőben. Gond van, azonnal hív, hogy jön értem és megmutatja mi a baj, átbeszéljük. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Olcsó műszerfal valakinek? <_< :angry: Van már rá kérdés is ...és ebben már múkod a szegénységjelző is. (megnézném :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Én is megkapom a cuccokat, csak autószerelőm autójában volt még a hf és idejött hozzám megmutatni valamint beszélni a folytatásról (blokk). Akkor a kezembe nyomta őket, de addig leraktam, amíg beszélgettünk aztán megfeledkeztem róla. :P Nade majd holnap bemegyek és elhozom. :P Ez a jó a maszek ismerős autószerelőben. Gond van, azonnal hív, hogy jön értem és megmutatja mi a baj, átbeszéljük. <_< Nekem sem kell gyalog hazajönni, ha elviszem hozzá az autót :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Olcsó műszerfal valakinek? <_< :angry: Van már rá kérdés is ...és ebben már múkod a szegénységjelző is. (megnézném :P ) Nincs a számlapon az ikonja :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Szerencséd volt. :P Cimborám rosszul rakta be a piros pöcköt, letette az ülést a földre(nem dobta) pukk. Há' ez mi volt? :P Én meg eltaknyoltam az enyémmel, alig találtam meg a fűben a pöcköt, mégse durrant el. Lehet rosszul estem. :D Olcsó műszerfal valakinek? :angry: :P Van már rá kérdés is ...és ebben már múkod a szegénységjelző is. (megnézném :P ) Írtam neki, meglátjuk mit válaszol.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Én meg eltaknyoltam az enyémmel, alig találtam meg a fűben a pöcköt, mégse durrant el. Lehet rosszul estem. :P Írtam neki, meglátjuk mit válaszol.... <_< Azt, hogy a sokat használt, öreg vackok mennek ennyiért, és ez alig használt, sőt, új. A Csergőben a polcok közötti pakolgatásnál sétálták bele azt a pár km-t is, amit mutat :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Azt, hogy a sokat használt, öreg vackok mennek ennyiért, és ez alig használt, sőt, új. A Csergőben a polcok közötti pakolgatásnál sétálták bele azt a pár km-t is, amit mutat :angry: Van olyan figura, aki dirib-darabra szedte az órát, és úgy próbálja 3-5000Ft-os árakon elsütni az atomjait..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Azt, hogy a sokat használt, öreg vackok mennek ennyiért, és ez alig használt, sőt, új. A Csergőben a polcok közötti pakolgatásnál sétálták bele azt a pár km-t is, amit mutat <_< ... és különben is 5 liternél világít a kis sárga ikon. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Azt, hogy a sokat használt, öreg vackok mennek ennyiért, és ez alig használt, sőt, új. A Csergőben a polcok közötti pakolgatásnál sétálták bele azt a pár km-t is, amit mutat <_< Én írok neki! :angry: Lássuk a hátulját is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Azt, hogy a sokat használt, öreg vackok mennek ennyiért, és ez alig használt, sőt, új. A Csergőben a polcok közötti pakolgatásnál sétálták bele azt a pár km-t is, amit mutat <_< Még az is lehet, hogy leoltják, mit szól be mikor csak egy kis 2-es szerepel a neve mellett. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Van olyan figura, aki dirib-darabra szedte az órát, és úgy próbálja 3-5000Ft-os árakon elsütni az atomjait..... <_< Láttam, de sok kicsi sokra megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Nektek semmi se jó és elrontjátok más üzletét. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts