astrásgyerek Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Hmm... Nem is tudtam, hogy ilyen is készült Corsaban.... <_< És sedanban is?? :angry: Link 1 link 2 Amerikában meg Chevrolet Corsa néven fut... Kép 1 kép 2 kép 3 Ezen a képen különösen idétlen a hátulja ... szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Hmm... Nem is tudtam, hogy ilyen is készült Corsaban.... <_< És sedanban is?? :angry: Link 1 link 2 Amerikában meg Chevrolet Corsa néven fut... Kép 1 kép 2 kép 3 Még tavaly valamikor linkeltem a caravanból. Volt belőle egy ződ, HAHU-n :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Még tavaly valamikor linkeltem a caravanból. Volt belőle egy ződ, HAHU-n :angry: Még a caravan csak-csak, de a szedan... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Még a caravan csak-csak, de a szedan... <_< És akkor platósat még nem is láttál :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 És akkor platósat még nem is láttál :P Olyat nem is találtam... De ez kis komoly! :P Tuti egy ilyet veszek a feleségemnek! <_< :angry: Ez még nekem is kéne... pecázni simán eljárnék vele, meg amúgy is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Olyat nem is találtam... De ez kis komoly! :P Tuti egy ilyet veszek a feleségemnek! <_< :P Ez még nekem is kéne... pecázni simán eljárnék vele, meg amúgy is! :D Érdekes gépek ezek :angry: Platósat C-ből láttam csak, de ha ilyen elvetemült változatok vannak, mint a sedan, akkor miért pont pikáp ne lenne :P Hibátlan bútort szállítani. Határ a csillagos ég :P szó szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Olyat nem is találtam... De ez kis komoly! :P Tuti egy ilyet veszek a feleségemnek! <_< :angry: Ez még nekem is kéne... pecázni simán eljárnék vele, meg amúgy is! :P X12sz motorral vedd kizárólag! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Érdekes gépek ezek <_< Platósat C-ből láttam csak, de ha ilyen elvetemült változatok vannak, mint a sedan, akkor miért pont pikáp ne lenne :angry: Hibátlan bútort szállítani. Határ a csillagos ég ;) szó szerint. :P :P :P X12sz motorral vedd kizárólag! Természetesen! :P :D Komolyan vennék egyet neki, de csak ha 20.000 km alatt van benne, 100.000 Ft-ból kijönne és doktornőé volt! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 X12sz motorral vedd kizárólag! Ha esetleg veszel egy Calibrát és kidobod belőle a C20NE/XE/LET-et, hogy X12SZ-vel helyettesítsd, akkor szólhatsz, én ingyen átveszem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Nincs valakinek feleslegbe bontott Isuzu izzítógyertyája? :angry: Ócsópínzes? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Naggyon csecse lett. <_< Összesen 35 ezer Ft. Mind a négy kipufogószelep cserélve, kettő himba és 2 tőke. Vezérműtengely eléggé vállas sajnos. :angry: A harmadik és negyedik hengernél lévő bütykök. A blokk meg: főtengely köszörülés, 1 új alapméret dugó, komplett gyűrűsor, új túlméret főtengely- és hajtókarcsapágy sorok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Naggyon csecse lett. :angry: http://komike.coldline.hu/images/N95/20110321154.jpg Összesen 35 ezer Ft. Mind a négy kipufogószelep cserélve, kettő himba és 2 tőke. Vezérműtengely eléggé vállas sajnos. :P A harmadik és negyedik hengernél lévő bütykök. A blokk meg: főtengely köszörülés, 1 új alapméret dugó, komplett gyűrűsor, új túlméret főtengely- és hajtókarcsapágy sorok. Jól néz ki <_< Nem nézel hozzá jobb állapotú vezérműtengelyt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Jól néz ki <_< Nem nézel hozzá jobb állapotú vezérműtengelyt? Kéne. :angry: A képen látszik is alul az egyik bütyök, hogy eléggé vállas. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Naggyon csecse lett. <_< http://komike.coldline.hu/images/N95/20110321154.jpg Összesen 35 ezer Ft. Mind a négy kipufogószelep cserélve, kettő himba és 2 tőke. Vezérműtengely eléggé vállas sajnos. :P A harmadik és negyedik hengernél lévő bütykök. A blokk meg: főtengely köszörülés, 1 új alapméret dugó, komplett gyűrűsor, új túlméret főtengely- és hajtókarcsapágy sorok. Gyúúúdeszíp :P Sajnálnám beletenni egy koszos motortérbe :angry: Üvegpolcra vele :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Gyúúúdeszíp :angry: Sajnálnám beletenni egy koszos motortérbe <_< Üvegpolcra vele :P Nem mondtál hülyeséget. Ez igényesen van megcsinálva. :P Kicsit én is sajnálom, hogy össze lesz koszolva. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Nem mondtál hülyeséget. Ez igényesen van megcsinálva. :P Kicsit én is sajnálom, hogy össze lesz koszolva. :P Ezt figyeljétek! 490 eFt; 174 eKm; megkímélt, 95-ös csodaszép fényezéssel, durrant övfeszítőkkel... Az övfeszítő csak durva esetben durran el, nem? :angry: Ja, és az az opel jel a csomiajtón... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ezt figyeljétek! 490 eFt; 174 eKm; megkímélt, 95-ös csodaszép fényezéssel, durrant övfeszítőkkel... Az övfeszítő csak durva esetben durran el, nem? <_< Ha belerúgok is eldurran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ezt figyeljétek! 490 eFt; 174 eKm; megkímélt, 95-ös csodaszép fényezéssel, durrant övfeszítőkkel... Az övfeszítő csak durva esetben durran el, nem? <_< Durva fékezéssel meg tud szólalni. Tapasztalat. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ha belerúgok is eldurran. ez most komoly? Az enyém nem durrant... pedig kapott egy pofont előlről! <_< Durva fékezéssel meg tud szólalni. Tapasztalat. :P Annyira érzékeny? De akkor hogy ilyen amatőrök... miért nem vágja le legalább, ha már annyira el akarja adni! :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ez most komoly? Az enyém nem durrant... pedig kapott egy pofont előlről! <_< Szerencséd volt. :angry: Cimborám rosszul rakta be a piros pöcköt, letette az ülést a földre(nem dobta) pukk. Há' ez mi volt? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ez most komoly? Az enyém nem durrant... pedig kapott egy pofont előlről! <_< Annyira érzékeny? De akkor hogy ilyen amatőrök... miért nem vágja le legalább, ha már annyira el akarja adni! :angry: :P Nem tudom, de nagyon meglepett. :P Mondjuk satuztam egy jókorát. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ha gépezek, csak a lábamnál lehet aludni :P minden nap egy picit közelebb :P Ha nem vigyázol, Te fekhetsz nemsoká az ágy melletti szőnyegen <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Szerencséd volt. :P Cimborám rosszul rakta be a piros pöcköt, letette az ülést a földre(nem dobta) pukk. Há' ez mi volt? :P Azért a kiszedésre kioktattatok! :D Azzal nagyon vigyáztam a szívátültetésnél! :angry: Nem tudom, de nagyon meglepett. :P Mondjuk satuztam egy jókorát. :P De ilyet, hogy egy erős fékezéstől is eldurranjon... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Halihó CarTársak! Ritka vagyok már errefele mint a fehérholló az érettségi közeledtével párhuzamosan csökken az idő is! :P :angry: :P :P <_< Mi a helyzet Veletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Azért a kiszedésre kioktattatok! :P Azzal nagyon vigyáztam a szívátültetésnél! :angry: De ilyet, hogy egy erős fékezéstől is eldurranjon... <_< A korára fogtam az egészet. Megmagyarázni máshogy nem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts